właśnie też mam te stajenne owijki Horze dlatego pomyślałam sobie o tych podkładkach i jak mówisz że się sprawdzają to sobie je zamówię , dzięki za info 🙂
Jakie fajne ochraniacze..... Ciekawe kiedy będą dostępne w Polsce. Miałam kiedyś kaloszki magnetyczne dla 20letniego schorowanego konia i moim zdaniem przynosiły one efekty.
mam pad back on track - z działania zadowolona jestem, bardzo ładnie rozgrzewa, koń sobie chwali. Natomiast sama budowa padu... jak można zrobić na konski grzbiet coś totalnie nie wyprofilowanego, żeby toto nie zsuwało się z grzbietu musze mocować na pas do derki + uwiąz przez szyję. cena nie jest niska, więc powinni coś w kształcie ulepszyć jednak. produkt dobry, może nawet bardzo, ale troszeczkę brakuje mi tego wyprofilowania do szczęścia 😉
dziś testowałam derkę torpolu od rtk, genialnie uszyta, mocna porządna. rozmiar L na kobyłe noszącą 145 ciasny, w klacie ciasno, kawałek zadku wystaje - one mają zaniżone rozmiary, czy kobył mi się tak rozrósł? jutro sprawdzam na folblucika 🙂
Mi też brakowało tego wyprofilowania. Tylko back on track to nie produkt magnetyczny 😉
dawajcie znaka dy ktoś zakupi coś z nowej generacji produktów veredusa 🙂 jeśli sprzęt będzie się sprawdzał, zapewne wymienię nasz aktualny zestaw veredusowych magentycznych śpioszków 😁