Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Na starej Volcie Szafirowa szukała czegoś z Tweetym. Dwa czapraki: http://www.equestriancollections.com/itemdesc.asp?ic=ER12817R . Nie mogłam się powstrzymać. Są urocze.

I jeszcze dla miłośników owijek i czapraków w szalonych kolorach: http://www.equestriancollections.com/itemmatrix.asp?groupcode=ER02061 .

I jeszcze urocza szczoteczka.
wątek zamknięty
Lanka jakie to... paskudne  😁
Szczotka jest fajna  🙂
wątek zamknięty
Wiem, ale niektórzy lubią takie rzeczy. Co do szczotki, to zastanawia mnie jej funkcjonalność.  😁
wątek zamknięty
szczotka jest wszechstronna  😁 czyścisz, polerujesz, zciagasz wodę po umyciu konia  😁
wątek zamknięty
co do czapraków ze starszych kolekcji ES, to z tego co wiem jest możliwość sprowadzenia. Dowiedz się w sklepie, który ma ES - poproś o kontakt z dystrybutorem/przedstawicielem ES, który powinien wiedzieć co jest jeszcze na magazynach i co można sprowadzić 🙂
wątek zamknięty
szczotka jest wszechstronna  czyścisz, polerujesz, zciagasz wodę po umyciu konia 
No a oprócz tego możesz jeszcze drapać lód z szyb samochodowych.  🤣
wątek zamknięty
taa i jeszcze włosy wyczesać  👀
wątek zamknięty
szczotka jest wszechstronna   czyścisz, polerujesz, zciagasz wodę po umyciu konia 

Tak, właśnie miałam się Was zapytać, czy któraś ma pomysł do czego służy ta skrobaczka do lodu.  :wysmiewacz22:
wątek zamknięty
Skary w "stalowym":

wątek zamknięty
Jakiś czas temu zastanawiałam się jacy ludzie kupują te paskudne derki Eskadrona z logo na całej długości.

Już wiem jacy 😁

Jedna dzisiaj zawitała do naszej stajni 😀iabeł: 😁
wątek zamknięty
one są fajne  😉 pokaż jak wyglada w realu na koniu !
wątek zamknięty
Jakiś czas temu zastanawiałam się jacy ludzie kupują te paskudne derki Eskadrona z logo na całej długości.

To jest dopiero lans i bans te derki  😁 😁
wątek zamknięty
To zupełnie jak kupić sobie kurtkę z napisem adidas na całe plecy 😁

Wszyscy u nas łacha drą na tą derkę 😂

Nie wiem czy będę miała okazję zrobić fotę na koniu, bo dostałam przykazanie, że "derka nie jest do ciułania w stajni ale na te lepsze zawody" 😂
wątek zamknięty
To zupełnie jak kupić sobie kurtkę z napisem adidas na całe plecy 😁

Bingo, to jeden z bardziej obciachowych produktów, jakie przemysł koński popełnił. Do tej derki powinni dostawać jeszcze tabliczki ze strzałkami do rozwieszenia w stajni "Eskadron w tą stronę -->"
😁
wątek zamknięty
A jak ona wygląda, wstawicie?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=29.msg159228#msg159228 date=1233156803]
szczotka jest wszechstronna   czyścisz, polerujesz, zciagasz wodę po umyciu konia 

Tak, właśnie miałam się Was zapytać, czy któraś ma pomysł do czego służy ta skrobaczka do lodu.  :wysmiewacz22:
[/quote]

cudowna ta szczota !
Chce taką  🍴
wątek zamknięty
o rany, faktycznie lekka wioseczka, choc mysle ze i na r-v by kupca znalazla 😁
wątek zamknięty
O shit... Zawsze myślałam, że takie derki czy czapraki dostaje się ZA DARMO, za to że się reklamuje firmę, ale ja naiwna jestem ;-) Ale jeśli komuś się podoba, to spoko - rozumieć nie muszę, ale akceptuję 🙂
wątek zamknięty
Koń, niczym żywa reklama 😁
wątek zamknięty
Krytykujecie dziewczyne, a może ona dostaje pieniądze za reklame ?  😀iabeł:
wątek zamknięty
No wlasnie. Jakby mi dali za to kase to tez bym paradowala. A prosze bardzo.... 😉
wątek zamknięty
Gorzej, że za to cudo trzeba wyskoczyć z ponad 300 zł 🤔wirek: Jakby mi dali za darmo to łaskawie bym "w domu" ją używała 😁

Ale mnie najbardziej włascicielka ubawiła. Jak zobaczyłam ta derkę to pomyślałam: pewnie dostała ją w prezencie i dlatego mi ją daje do uzywania na jej koniach, abym ją ciurała na codzień w stajni. Ale dla pewności spytałam czy na zawody czy na codzień. Usłyszałam odpowiedź:"Zgadnij!! Tylko na te LEPSZE zawody" 😁 😂
wątek zamknięty
Nie wiem, ja bym sie w sumie wstydziła to na konia włożyć :P No ale wiecie 'lans bans'  😎
wątek zamknięty
Lans, lansem, ale 300 zł za to  🤔  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ja je widziałam w katalogu, to myślałam, że ktoś się bawił PS i wkleił napis na konia w szarej derce  😉 Nie przyszło mi do głowy, że ktoś będzie coś takiego produkował, a tym bardziej sprzedawał za grubą kasę  😲
wątek zamknięty
No w końcu Eskadronowi się opłaca: wielka, dodatkowa reklama "na tych lepszych zawodach"- za którą jeszcze klient płaci. Dwie wygrane w jednym.
A wiocha jakich mało... 🤣 Laguna współczucia... Kto dostąpi zaszczytu "pokazywania się w derce"?  😁 👀
wątek zamknięty
Miałam wstawić to zdjęcie na starej Volcie, ale nie zdążyłam przed wysypaniem się forum. Zatem wklejam tutaj - gniade w petrolu, czyli zestaw, na który polowałam dłuuugie miesiące. W końcu kupiłam od Libelli, płacąc za niego jak za zboże  😀  😀 i dziękując opatrzności, że ktoś zechciał się z nim rozstać  🙇

A może jest ktoś JESZCZe kto by się chciał takowego pozbyć  👀  😁

Ostatnio kupiłam gniadej niebieski Alcapad ale jakoś szybko go sprzedałam  🙄
A jeszcze jedno.. jak myślicie, co pasuje do bułanych ?  😁
wątek zamknięty
kcj90  brąz  😜 granat
wątek zamknięty
kcj90, czekolaaaadaaaa!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.