co do czapraków ze starszych kolekcji ES, to z tego co wiem jest możliwość sprowadzenia. Dowiedz się w sklepie, który ma ES - poproś o kontakt z dystrybutorem/przedstawicielem ES, który powinien wiedzieć co jest jeszcze na magazynach i co można sprowadzić 🙂
To zupełnie jak kupić sobie kurtkę z napisem adidas na całe plecy 😁
Bingo, to jeden z bardziej obciachowych produktów, jakie przemysł koński popełnił. Do tej derki powinni dostawać jeszcze tabliczki ze strzałkami do rozwieszenia w stajni "Eskadron w tą stronę -->" 😁
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=29.msg159228#msg159228 date=1233156803] szczotka jest wszechstronna czyścisz, polerujesz, zciagasz wodę po umyciu konia No a oprócz tego możesz jeszcze drapać lód z szyb samochodowych. 🤣
Tak, właśnie miałam się Was zapytać, czy któraś ma pomysł do czego służy ta skrobaczka do lodu. :wysmiewacz22: [/quote]
O shit... Zawsze myślałam, że takie derki czy czapraki dostaje się ZA DARMO, za to że się reklamuje firmę, ale ja naiwna jestem ;-) Ale jeśli komuś się podoba, to spoko - rozumieć nie muszę, ale akceptuję 🙂
Gorzej, że za to cudo trzeba wyskoczyć z ponad 300 zł 🤔wirek: Jakby mi dali za darmo to łaskawie bym "w domu" ją używała 😁
Ale mnie najbardziej włascicielka ubawiła. Jak zobaczyłam ta derkę to pomyślałam: pewnie dostała ją w prezencie i dlatego mi ją daje do uzywania na jej koniach, abym ją ciurała na codzień w stajni. Ale dla pewności spytałam czy na zawody czy na codzień. Usłyszałam odpowiedź:"Zgadnij!! Tylko na te LEPSZE zawody" 😁 😂
Ja je widziałam w katalogu, to myślałam, że ktoś się bawił PS i wkleił napis na konia w szarej derce 😉 Nie przyszło mi do głowy, że ktoś będzie coś takiego produkował, a tym bardziej sprzedawał za grubą kasę 😲
No w końcu Eskadronowi się opłaca: wielka, dodatkowa reklama "na tych lepszych zawodach"- za którą jeszcze klient płaci. Dwie wygrane w jednym. A wiocha jakich mało... 🤣 Laguna współczucia... Kto dostąpi zaszczytu "pokazywania się w derce"? 😁 👀
Miałam wstawić to zdjęcie na starej Volcie, ale nie zdążyłam przed wysypaniem się forum. Zatem wklejam tutaj - gniade w petrolu, czyli zestaw, na który polowałam dłuuugie miesiące. W końcu kupiłam od Libelli, płacąc za niego jak za zboże 😀 😀 i dziękując opatrzności, że ktoś zechciał się z nim rozstać 🙇
A może jest ktoś JESZCZe kto by się chciał takowego pozbyć 👀 😁
Ostatnio kupiłam gniadej niebieski Alcapad ale jakoś szybko go sprzedałam 🙄 A jeszcze jedno.. jak myślicie, co pasuje do bułanych ? 😁