Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Poza tym to też zależy jak niedopasowane masz siodło. Jeśli jest za wąskie, a nawet jeśli akurat szerokość jest jedynym elementem siodła jaki pasuje na konia to taką podkładką tylko jej jeszcze bardziej zaszkodzisz.
wątek zamknięty
Szafirowa, dokładnie o to mi chodzi =) a jak z praniem i łapaniem brudu u niego? Masz owijki do kompletu? Bo widziałam je kontem oka (cena niestety zwróciła moją uwagę =P ) i nie wiem co to za owijki w ogóle? Tj z czego wykonane?
wątek zamknięty
Koniczka siodło jest na nią za szerokie i w tym rzecz... polecił mi weterynarz podkładkę i mam taką jedną, ale mi się zniszczyła już trochę. Rozmawiałam też z nim na temat tego mattesa i powiedział, że jak najbardziej, a nawet lepiej niż ta poprzednia podkładka... Chodzi mi o jej kręgosłup... z podkładką siodło nie lata po niej jak bez...
wątek zamknięty
A dzisiaj przyszedł Nougat Eskadrona  😍
Finałek przyodział nowy kocyk + białe owijki i wyglądał... PRO  😁
Zdjęć niestety brak, bo mi się aparaciku zapomniało  🙄
wątek zamknięty
Czy ma ktoś zdjęcie dwustronnego padu Tattini pod ujeżdżeniówką? Mieści się on w ogóle pod uj?

http://www.kopytko.com.pl/product_info.php?products_id=126
wątek zamknięty
Fin
Link mi nie działa, ale pewnie chodzi o ten sam pad.
Mieści się na styk, ale nie pod każdą ujeżdzeniówką i zazwyczaj ciężko zrobic tunel pustej przestrzeni nad kręgosłupem. Pod moją wchodzi - z dołu wystaje  ze 3 cm. Pursat chyba miała foty na koniu, ale nie pamiętam z jakim siodłem.
wątek zamknięty
Manta, owijki na potrzeby sesji to harry's horse ukradzione quantanamerze 😉 ale kolor (sky) nijak tak naprawde nie pasuje 😉

zdradz gdzie widzialas taki rozowy 😉

prac czapraka jeszcze nie pralam,ale nie brudzi sie jakos szalenie,mimo iz od spodu biala bawelna.
wątek zamknięty
taki różowy w www.horse-trade.pl
na stronce nie wiem, czy kolory są wypisane (nie pamiętam) bo np jeśli o euro-stara chodzi to nie wypisują wszytskich kolorów, ale różowy w kratkę był napewno i spodobał mi się okropnie ;-)
wątek zamknięty
My w komplecie Harry's Horse

i derze HKM

wątek zamknięty
Dorotheah chodzi o taki pad:

wątek zamknięty
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Laguna wygląda to super ale ja się zastanawiam czy to nie obciera (mino, ze w aukcji napisali, ze nie). Bo te serduszka są z jaiegoś gumowego tworzywa...
wątek zamknięty
Nikitaa  śliczna ta derka,  miałam identyczną ale niestety musiałam ja sprzedać , była za duża na moja kobyłkę
ale bardzo ładnie prezentuję się na koniu, strasznie mi się podobała
wątek zamknięty
Laguna, ja też jako maniaczka różowego to coś wyczaiłam, ale ze smutkiem muszę stwierdzić, że mi się średnio podoba ;|
I w sumie dobrze bo kasy nie mam.
Oby go na targach nie było.... bo mi się jeszcze na żywo spodoba i wtedy będzie kaplica.
wątek zamknięty
gracja03 powiem Ci że mi też się bardzo podoba, na żywo wygląda jeszcze ładniej a i jakościowo jest fajna  😉 O dziwo koń stoi w niej w boksie i śpi a ona ciągle czysta i czysta  🤔
wątek zamknięty
Też jestem szczęśliwą posiadaczką tej derki HKMa, jest śliczna i naprawdę fajna jakościowo, ale to nie temat o derkach. :P
wątek zamknięty
Fajna ta dera  👀
To przejsciówka?
wątek zamknięty
Libella, oglądałam taki czaprak w sklepie, moim zdaniem serduszko nie powinno obcierać 😉
wątek zamknięty
Zimówka 300g
wątek zamknięty
sznurka grazie  :kwiatek:

pozostaje tylko wybrać czy dwustronny ten, czy jakieś dwa osobne...  eh ale mam problemy  😂
wątek zamknięty
Miałam kiedyś śliczny kantar, który dostał nóg. Kupiłam go podczas zawodów. Był granatowy w srebrne koniki. Czy ktoś wie, gdzie taki można dostać?

wątek zamknięty
A tu komplecik, który jest ostatnio moim numerem jeden (do czasu, aż nie rozdziewiczę dwóch kolejnych czekających w kolejce numerów jeden)  😁
Niestety zdjęcia przekłamują kolory bardzo (hala, żółte światło, ciemno). Czaprak - Eskadron Walnuss - jest o dziwo srebrzysto-szary, taki jasno perłowy, może rozświetlony szczyptą beżu, ale nie taki cieplutki kremowaty, jak na fotkach. Piszę o dziwo, bo jak nazwa wskazuje powinniśmy mieć gdzieś tam orzech włoski  🤣
Owijki też na żywo inne - kolor sky, to taki dość nasysony niebieski, a tu są blade i błękitne (owijki Harrys Horse, ale pasują idealnie i fajniejsze niż Eskadrona, bo to akrylówki).

wątek zamknięty
Bardzo ładny, i fajnie gniademu w nim.
Też chciałam sobie taki kupić, ale że mam już w kolorze sky to odpuściłam. Poza tym z siwym by się chyba trochę zlewał:-))
wątek zamknięty
Mi sie długo beże na gniadych wydawały mdłe a od niedawna jest to jak dla mnie jeden  z najlepszych kolorów na gniadosze. Osobiście szukam "tego jedynego", jak i jedynego bordo. Nie mogę jednak trafić na idealne dla mnie odcienie...
wątek zamknięty
ma może ktoś zdjęcie eskadrona cottona wine oraz Coriander  na gniadym ?  🙂
http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,309568,czaprak,euro,star,kolor,morning,light.html
wiecie może gdzie można dostać jeszcze ten czaprak oprócz tego sklepu w.w ?  😀
wątek zamknięty
Fin ja bardzo lubie beże na gniadych. Mojego uwielbiałam w kolorze cognac. Chyba najbardziej trafiony czaprak dla niego 8-)

Mi się marzy Eskadron Brilliant w kolorze wine dla mojego kulka 💘
wątek zamknięty
ma może ktoś zdjęcie eskadrona cottona wine na gniadym ?  🙂 🙂

Proszę bardzo 🙂
wątek zamknięty
Czy wine jest podobny do tego koloru?
wątek zamknięty
espana a to nie kantar w koniki z Amigo?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.