Koniczka, dla mnie to jest właśnie takie żywe bordo, ze starszej kolekcji Anky - mam w tym samym kolorze kantar. U mnie w stajni jest taki czapraczek - jest mrau 😍 Jak się jeszcze kiedyś objawi, to na bank będzie mój. Wóz strażacki to imho z ostatnio wydanych Ankopadów China Red. Wizualnie mi nie leżał zupełnie - tzn. do koni, bo w ogóle to każdy kolor może być niegłupi ;P
A ja dziś kupiłam polarówkę Nicki karmelową i czaprak Euro-stara Stripe in z nowej kolekcji. Heh, nie sprawiajcie sobie nigdy kucyków, bo kucyki psują... (tak, wiem, jestem kopnięta, demencja starcza, delirium tremens, na pewno jest jakaś racjonalna przyczyna zakuPONYholizmu...)
Poszukuję owijek w kolorze różowym ale... zależy mi na owijkach polarowo-elastycznych i chodzi mi o jasny różowy (coś jak owijki lami-cell elegance tylko pol-elast). Pomożecie? :kwiatek:
Manta - blekitny jakos do mnei nie przemawia xP a ja bardziej w ciemno zielonym gustuje 🙂 ale swojego boskiego Pessoa ciemnozielonego oszczedzam na specjalne okazje 😜
mysle tak nad szarym HKMem. tylko tym ciemniejszym. i straaasznie mi sie podoba wine eskadrona , no ale bordowy juz mam... i nici rudy... 🙄 ale za drogi 😤
Jak chcecie kupować te drobnopikowane HKM'y to proponuję napisać maila do TOEN z Allegro (prawdopodobnie toen@o2.pl ale nie jestem pewna). Ona je sprzedaje za 50zł a tu są za 70zł - zawsze jakaś różnica 😉
aaa, dostałam mój super zestaw różowy 😀 Czaprakw kwiatki i cukierkowo różowe owijasy, boooskie! W drugi dzień Świąt z rana wyjeżdżam, ale mam nadzieję, że uda mi się jutro wpaść do stajni i obfocić mojego ogona, wtedy na pewno wstawię 🙂
skorzystam z okazji ze czekam na rodzinę a bucket zaczął mi działać i wstawię foty 😉 niestety bez owijek bo błoto okropne u nas i bym nie zdążyła uchwycić koloru