Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

deborah, ha czyli w sumie najlepiej jak kupie dwa jeden na drugi  🤣
A tak serio to w takim razie wezme polar, jest mi potrzebny do założenia na siodło tylko w siodlarni więc chyba się taki nada.

Miał ktoś z was taki ? --> http://www.allegro.pl/item752757715_pokrowiec_na_siodlo_duze_16_18_cali.html
wątek zamknięty
Ada, wygląda sensownie 🙂
wątek zamknięty
I chyba cena też przystępna bo widziałam że niektóre potrafią zwalić z nóg.
wątek zamknięty
Ten czaprak z linku Equishopu to jest napewno Brilliant toffi-gelb-creme. Mam taki i jest identyczny jak ten z linku.
wątek zamknięty
Ja własnie kupiłam dzisiaj polar na siodło ( bordowy z zółto/złotym logo) Tattini- super milutki, porządny polor i w superowej cenie. 
Drobiazg a nacieszyć się nie mogę 😅
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ada ja mam granatowy Tattini i jestem bardzo zadowolona. Mam go już ze 3lata  😉
O,taki
wątek zamknięty
Nowy kremowy Niciak coraz bardziej mi się podoba, ale 200 zł za taką "szmatkę"... 😵

wątek zamknięty
ponawiam pytanie o euro stary 🙂 muszę się szybko decydować, hubertus tuż, tuz :-)
wątek zamknięty
A czy jakiś szczęściarz jest w posiadaniu tego cuda ? http://www.equiversum.pl/eurostar-eurostar-czaprak-sportive-jesienzima-0910-p-1825.html?osCsid=5f7d977adf8fbb82ce4ed9d5bddda4a9

widziałaś zdjecia w realu?? Ja już się z niego wyleczyłam, a też bardzo chciałam ten czaprak.

Za to terazzachorowałam na Scapa Sports 😀😀  😍 😍 właśnie poluje na dwa na ebayu xD
wątek zamknięty
Dorotheah, Nasturcja-Renata, dzięki  :kwiatek:, hmmm to może się na taki skusze

ale 200 zł za taką "szmatkę"... 😵

Ile ?  😲
przeginają już
wątek zamknięty
W Mustangu tyle sobie wołają. 🤬
wątek zamknięty
Bo Mustang to wogóle ma jakieś ceny z księżyca  🤔wirek:
Trzeba poczekać aż kolekcja będzie w innych sklepach.
wątek zamknięty
Inter-Api też daje do pieca - pady Anky mają po 229 zł  😲

a tutaj Anka dusk blue
wątek zamknięty
Matko co się dzieje z tymi cenami, Mustang wariuje, teraz inter-api a equi-shop to już wogóle jakieś dzikie jazdy urządza z tymi poprzednimi kolekcjami.

HALO jest kryzys  👿

zulu ślicznie  💘
wątek zamknięty
w gnl'u anky pady są za 190  😉
wątek zamknięty
za to ihaha robi wyprzedaż, wczoraj będąc w jednej ze stajni w wawie przyjechał ktoś z padem Anky i info że są po 150... U nas na MP w komplecie z owijkami były po 200
wątek zamknięty
Wow, no to mocno chcą się pozbyć tych padów...

Zulu, ładnie ładnie.

Pursat, czapraczek elgancki, a cena jeszcze bardziej - jak zwykle. 😁
wątek zamknięty
Ten Niciak jest na końcu mojej zakupowej listy, więc może go jakoś przeboleję. 😉 Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie w innych sklepach. 😀
wątek zamknięty
Pursat, mi też się bardzo ten niciak podoba 😜
wątek zamknięty
w equiversum.pl  mają przyzwoitsze ceny na eurostary z nowej kolekcji, przykładowo cross in 09/10 kosztuje 240 a w mustangu 310  🤔wirek:
wątek zamknięty
w equiversum w ogóle wszystko jakieś tańsze, i mimo tego że to nowa kolekcja to  ceny nie wiele większe niż euro-star max
wątek zamknięty
Breva cudnie!!!
wątek zamknięty
Pomocy 🙇 Kupilam czaprak VS czy VSS?  😵
wątek zamknięty
Dramka, jak dla mnie VS. Pipingi występują w ogóle w skokowej wersji?
wątek zamknięty
orzeszkowa VS to znaczy skokowy?  🙄

Gubie się w tych skrótach..
wątek zamknięty
VS to wszechstronny IMO. VSS - wszechstronno-skokowy/skokowy itd. Przynajmniej ja się z takimi oznaczeniami spotkałam do tej pory.
Z resztą nigdzie nie znalazłam tego czapraka o profilu innym, niż ujeżdżeniowy i wszechstronny.
wątek zamknięty
To jest wszechstonny i dlatego wystaje wiecej niz inne skokowe bo jest dłuższy  😉 Dzięki.
wątek zamknięty
Doradźcie Kochani:

skokowy pad Anky czy polopad Eskadrona?

Anky w promocji po 150zł, polo w przecenie gdzieś jeszcze Wam się rzuciły w oczy?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.