Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Jagodowo-szary to ten różowo biały? 😉
wątek zamknięty
[quote author=Niewidzialna link=topic=29.msg339788#msg339788 date=1253562706]
Aaaaaaa, NOWIUTEŃKI Nici Hazel mój!  💃

Jaaaaa jat Ty to zrobiłaś? Ja też chcę!!!!!!!!
[/quote]
Się ma znajomości 😎 Hehe, a tak na poważnie to od D&A  😎
wątek zamknięty
tak dokładnie. jeśli dziś dotrę do stajni to obfocę je i wstawię wieczorkiem zdjęcia
wątek zamknięty
Kotbury - o kurczę, to się trochę zmartwiłam... Dziękuję zatem za odpowiedź!
W takim razie Kieffer czy Kavalkade? Oba chcę czarne, z czarnymi gumami z jasnymi paseczkami i ze srebrnymi sprzączkami...

Zrobię ci zdjęcia sama ocenisz.
Osobiście po prostu uważam, że jak coś si promuje jako super sprzęt i kosztuje niemało to powinno być lepsze w normalnym użytkownaiu, czyli, ze koń się spoci a jak galopujesz w kurzu to sie do tego napierśnika to poprzylepia, i że musisz móc potem to umyć normalnie i normalnie nasmarować elementy skórzane.
Nie wiem, może ja jakoś niewłaściwie użytkuję taki sprzęt... może to jest sprzęt tylko od wielkiego dzwonu a nie na na codzienne jeżdżenie.

🚫Ogólnie to ja mam jakieś gówniane szczęście, do rozsypujacego się sprzętu -
dawmag ogłowie- przy lekkim zahaczeniu pękł pasek policzkowy, 🤔wirek:
  pikeur bryczesy po tygodniu użytkownia odpadła szlufka 🤬
i hit- bryczesy schockomhelle - po 2 tygodniach odpadły nity od kieszeni i na ich miejscu pozosatały piękne dziury, przez które widać gacie na biodrach! a do tego puściły nitki na przyszyciu lei na kolnach 😵
wątek zamknięty
znalazłam nową kolekcje w sklepie w niemczech 🙂

http://www.reitmoden-shop.de/index.php?cat=c38_Lavender-Kollektion-2010.html

Co to za rozmiar w tym sklepie WE... jest PI i PII to się domyślam, że większe i mniejsz ponny, jest W- rozumeim, ze warm blood czyli full ale WE?
wątek zamknięty
obstawiam, że to większe full ( Warmblut Extra )
wątek zamknięty
Weerka, jaki ładny kantarek
wątek zamknięty
Alice  Sądzę że tak ;D bo innego nic takiego tam nie widzee 🙂
A i wziełam to ogółem z newslettera  ( czy jak am się pisze) Inter Api 😀  Więc w sklepie już dostępne pewnie sa xd
wątek zamknięty
czy w jakimś sklepie (najlepiej internetowym) z wyjątkiem Mustanga jest dostępna nowa kolekcja ES? Mustang ma jak zwykle zaporowe ceny i szukam taniej 😉
wątek zamknięty
czy w jakimś sklepie (najlepiej internetowym) z wyjątkiem Mustanga jest dostępna nowa kolekcja ES? Mustang ma jak zwykle zaporowe ceny i szukam taniej 😉

poczekaj trochę 🙂
wątek zamknięty
Libella na dniach będzie w Karinie
wątek zamknięty
Libella  http://www.equiversum.pl  tutaj znajdziesz nowa kolekcję ES 😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny 😉
Silverstar dzięki za link- tu ceny 1/3 mniejsze niż w Mustangu 😀
wątek zamknięty
ekhem dzięki 😀 Cieszę się, że się podoba, zwłaszcza że galop na lewo nie jest najszą mocną stroną :P Ale pracujemy żeby kobyłek jeszcze bardziej wziął się w garść 😎
Fantazja ano mam 😁
Gavi dzięki 😉
wątek zamknięty
Libella - pytaj tez w horse-trade nie wiem czy juz maja, ale miec beda napewno.,
wątek zamknięty
Gdzie można dostać standardy eskadrona? 😡
wątek zamknięty
Zuziasta, ale tam są same pony...
nigdzie nie mogę dostać nici, jak wy to robicie!?
wątek zamknięty
Czaprak z aukcji equi-shop'u podpisany jako nowa kolekcja --> http://www.allegro.pl/item751674656_equishop_najnowsza_kolekcja_eskadron_czaprak.html

🙄 coś nie podobny do tych ze zdjęć katalogowcyh, z tego co pamięta brązu w nowej kolekcji nie ma.

Czy ktoś wie gdzie jest dostępna nowa kolekcja Horze ?
wątek zamknięty
Ten czaprak wyglada raczej jak kolekcja tofee/gelb.
wątek zamknięty
wygląda jak tofik ze starej kolekcji..
wątek zamknięty
Ale przepiękne kolory!
wątek zamknięty
Bo to jest toffik, a im sie chyba coś kopyrtło albo chcą nabrać ludzi. Z tego co pamiętam to na półce leżało kilka impulsów z poprzednich kolekcji czekających na zakup 😉
wątek zamknięty
jej- wczesniej nie zwróciłam uwagi- to jest ujeżdzniowy tofik  😜
ada- po co wstawiałąś linka ?  🤬
wątek zamknięty
Kude. Czaprak bajeczny. Zakochałam się  💘
wątek zamknięty
widziałam dzisiaj nowe opale te szaro fuksjowe, są piękne, serio, gdyby nie był mi potrzebny taki cienki naleśniczek, ech...
wątek zamknięty
Dziewczyny, bylaby ktoras tak mila i mogla mi zmierzyc wymiary padow ANKY zarowno zwyklych ujezdzeniowych jak i tych wszechstronnych?
wątek zamknięty
Bo to jest toffik, a im sie chyba coś kopyrtło albo chcą nabrać ludzi.

Bardzo możliwe bo wystawili kolejny ze starej kolekcji podpisany jako"nowa" --> http://www.allegro.pl/item751750315_equishop_najnowsza_kolekcja_eskadron_czaprak.html

Hmm oba są podpisane jako impulsy ale wyglądają bardziej na brillianty.

edit:
tak dla porównania to ten sam czaprak tyle że z aukcji eltana --> http://www.allegro.pl/item751994257_potnik_eskadron_brillant_copper_vs_dl.html
"mała" różnica w cenie  😉
wątek zamknięty
Hej,
mam pytanko: Czy są dostepne owijki Eskadron w kolorze Marzepan?
Mam czaprak w tym kolorze i szukami szukam i nic,w sklepie powiedzianomi, że nie było w tym kolorze owijek tylko w kolorze nugat, który jest ciemniejszy.
wątek zamknięty
Petit., spróbuj w końskim świecie 🙂

Ale ściemaaa.... tofik, oliv i copper... :/
wątek zamknięty
Petit. tak to prawda, nie było marcepanowych owijek tylko nougat 😉 te nougatowe pasowały do lamówki marzipana, a na koniu to w sumie fajnie wyglądało
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.