Kotbury - o kurczę, to się trochę zmartwiłam... Dziękuję zatem za odpowiedź! W takim razie Kieffer czy Kavalkade? Oba chcę czarne, z czarnymi gumami z jasnymi paseczkami i ze srebrnymi sprzączkami...
Zrobię ci zdjęcia sama ocenisz. Osobiście po prostu uważam, że jak coś si promuje jako super sprzęt i kosztuje niemało to powinno być lepsze w normalnym użytkownaiu, czyli, ze koń się spoci a jak galopujesz w kurzu to sie do tego napierśnika to poprzylepia, i że musisz móc potem to umyć normalnie i normalnie nasmarować elementy skórzane. Nie wiem, może ja jakoś niewłaściwie użytkuję taki sprzęt... może to jest sprzęt tylko od wielkiego dzwonu a nie na na codzienne jeżdżenie.
🚫Ogólnie to ja mam jakieś gówniane szczęście, do rozsypujacego się sprzętu - dawmag ogłowie- przy lekkim zahaczeniu pękł pasek policzkowy, 🤔wirek: pikeur bryczesy po tygodniu użytkownia odpadła szlufka 🤬 i hit- bryczesy schockomhelle - po 2 tygodniach odpadły nity od kieszeni i na ich miejscu pozosatały piękne dziury, przez które widać gacie na biodrach! a do tego puściły nitki na przyszyciu lei na kolnach 😵
Alice Sądzę że tak ;D bo innego nic takiego tam nie widzee 🙂 A i wziełam to ogółem z newslettera ( czy jak am się pisze) Inter Api 😀 Więc w sklepie już dostępne pewnie sa xd
czy w jakimś sklepie (najlepiej internetowym) z wyjątkiem Mustanga jest dostępna nowa kolekcja ES? Mustang ma jak zwykle zaporowe ceny i szukam taniej 😉
czy w jakimś sklepie (najlepiej internetowym) z wyjątkiem Mustanga jest dostępna nowa kolekcja ES? Mustang ma jak zwykle zaporowe ceny i szukam taniej 😉
ekhem dzięki 😀 Cieszę się, że się podoba, zwłaszcza że galop na lewo nie jest najszą mocną stroną :P Ale pracujemy żeby kobyłek jeszcze bardziej wziął się w garść 😎 Fantazja ano mam 😁 Gavi dzięki 😉
Bo to jest toffik, a im sie chyba coś kopyrtło albo chcą nabrać ludzi. Z tego co pamiętam to na półce leżało kilka impulsów z poprzednich kolekcji czekających na zakup 😉
Hej, mam pytanko: Czy są dostepne owijki Eskadron w kolorze Marzepan? Mam czaprak w tym kolorze i szukami szukam i nic,w sklepie powiedzianomi, że nie było w tym kolorze owijek tylko w kolorze nugat, który jest ciemniejszy.