Raven, Anka anką, ale jak fajnie konisko zadek pod siebie zawija! 😜 Poza tym każdy wie, że żółty to zdecydowanie kolor dla skarych, imho nawet bardziej niż kasztanów 😉
Dziewczyny, Wy pewnie doradzicie =) wprawdzie, mam jeszcze czas, bo zakup planuje jakoś w październiku, ale powoli czas zacząć się rozglądać =)
Szukam czapraka wszechstronnego na Basiową w kolorach róż (w sumie obojętnie jaki odcień), może liliowy, ewentualnie fiolet. Raczej całego w jednolitym kolorze, choć jak się trafi z "inno-kolorową" lamówką to też ok. I cena - jak najniższa =P to jest dla mnie całkiem istototne, hehe =)
Co do grubości i pikowania, jest mi to całkiem obojętne w sumie =)
Przepraszam bardzo ale u mnie się strona nie rozjeżdża ;/ i skoro zdarza się to już któryś raz to czemu nie zostałam poinformowana po pierwszym ? nie wiem co mam zmieniać więc nie poprawiam sory za ot a banana to zdecydowanie kolor skarych :P
widziałam dzisiaj ten czaprak na kilku hucułach🙂 jest przepiękny! taka mocna glęboka czerwień🙂 i w ogóle zmacałam wszystkie opale - eh eh ... świetne!🙂😉)
Angeel - na Allegro bywały, standardowo - gratis przy dużym zamówieniu paszy... Można zrobić też tak jak ja - przepis prosty: trzeba się uśmiechnąć do Piotrusia Morsztyna - łaaaadnie i szeroko ;D o taa, luzakowanie się opłaca ^^
Kotbury - dziękujemy ślicznie! 🙂 w bordo też ją lubię 🙂 a o który napierśnik konkretnie Ci chodzi - z tymi "zaśniedziałymi" sprzączkami?
schokomole - mam czarny z gumami czarnymi z kremowymi paseczkami.
fair play są praktycznie dostepne w każdym sklepie bez problemu, nawet te z najnowszej kolekcji. Myślę że w środę dotrą do mnie nowe kolorki to wstawię zdjęcia.
Manta co do koloru to najnowszy kolor to jagodowy-szary