Ja szczerze przyznam mam tylko dwa kolory ANKY co mi sie podobaja , a które mozę dobrze moze nie nie sa juz w sprzedazy? - China Red (chyba tak to sie nazywalo) i Wasabi
Nie wiem, nie sledze kolekcji, a w ES wogole jest do tylu, na aukcji napisane bylo ze juz nie do dostania w sklepie.. ale wiadomo marketing robi swoje..
Ja mam jasno gniadego i widzę go chętnie w ecru, zgaszonych oliwkach, czerni, bieli, granacie ( Koniczka wieczny szacun :cool🙂, żółtym i wszystkich błękitach. Ale np czerwień jasna- chyba bym umarła...
to fakt, czerwien na gniadym wyglada jak kupa ;/ ja swojego najbardziej lubie w panterce i bezu jak na razie. chcialabym miec jeszcze blekit, zolc (ehh banan mi sie marzy ale raczej nie licze ze dam rade gdzies jeszcze kupic...) no i szary. ale moj jest ciemnogniady, wiec tez troszke inaczej dobieram kolory niz do jasnego gniadosza (jasne wlasnie - zeby sie ladnie odcinaly od Gluciszona)
Kujka ale zgapiłaś, dwa dni temu Sierka bananę sprzedawała 😉 banane kocham miłością wielką, super mi humor taki kolor poprawia- ale jeden w pace taki radosny wystarczy 😉 Szary jest fajny 🙂
na zakup szarego czekam do promocji w lidlu - bo ich kolor owijek mi sie podoba no i lidlowe owijki sa super 😉
widzialam ze Sierka sprzedawala banane ale ja w sezonie przedswiatecznym jestem kompletnie splukana i nie byloby mnie stac 🙁 moze jeszcze pewnego dnia mi sie jakims cudem trafi? bo to jest najladniejszy kolor ankowy ze wszystkich jakie widzialam 😀