Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

fin,  ale właśnie on jest śliczny!!!Szkoda , że ci się nie podoba.
wątek zamknięty
może chcesz?  🤣

A ja przez koleżankę mam straszną chrapkę na standardowe Anki i kolekcyjny oxblood. Ale chcieć to sobie moge...  🙄
wątek zamknięty
fin ja już dłuugo choruję na Off White ale nie zapowiada się żebym go szybko kupiła... 😉
wątek zamknięty
może chcesz?  🤣

Chciec to może i bym chciała... 😉
wątek zamknięty
Ja szczerze przyznam mam tylko dwa kolory ANKY co mi sie podobaja , a które mozę dobrze moze nie nie sa juz w sprzedazy? - China Red (chyba tak to sie nazywalo) i Wasabi
wątek zamknięty
Wasabi mi tez sie bardzo podoba i ubolewam bo nigdzie juz pewnie nie znajde
wątek zamknięty
Obiecana sliweczka Euro Stara i owijki HH:

Moja sierotka wogole nie chciala pozowac.

wątek zamknięty
crazy śliczności  😍
wątek zamknięty
Heh.. dziekujemy 🙂

Nie moge na niego patrzec tak spadl z masy, jak mu dalam duzo wolnego 🙂 Jak szczurek 🙂
wątek zamknięty
crazy!!! "powiem" tylko tyle:  😜 😜 😜
wątek zamknięty
crazy re-we-la-cja 😜 Świetnie wygląda 🙂
wątek zamknięty
crazy uczyniłaś gigantyczne zło tym zdjęciem. Gadaj skąd to (czaprak)  :emota2006092:  😜
wątek zamknięty
a mnie się strasznie te owijki podobają  😜
wątek zamknięty
Poczekajcie :P W Przyszlym tyg powinny dojsc owije do Lawendowej phrady :P to dopiero bedzie sie dzialo 🙂

Czaprak z allegro byl w komplecie z podkolanowkami fioletowymi Euro stara... A owije z Oksera HH kolekcja zimowa bodajze, akrylowe
wątek zamknięty
Crazy orgazm w locie 😉 super!
wątek zamknięty
Crazy śliczny, normalnie miodzio  😜  to chyba nie z aktualnej kolekcji?
wątek zamknięty
Nie wiem, nie sledze kolekcji, a w ES wogole jest do tylu, na aukcji napisane bylo ze juz nie do dostania w sklepie.. ale wiadomo marketing robi swoje..

Sliweczka z bezowa lamowka..
wątek zamknięty
Ależ śliweczka 😀 No i super dobrane owije 🙂
Gniady to jednak super praktyczna maść, można eksperymentować z kolorami i wszystko wygląda super 🙂
wątek zamknięty
Gniady niby pospolity ale idealny do ubierania 🙂
Ten ciemno gniady taki wiec tez wygoda ...

Ale mam kasztana.. teraz.. to porazka.. nic nie pasuje!!!
wątek zamknięty
ale gniady to też porażka - bo jemu to może pasowac, ale portfel ma decydujące zdanie  😁
wątek zamknięty
Do kasztanów też fajne kolory pasują, ja tam zawsze wolałam kasztany 😉
A fiotet też mamy:
wątek zamknięty
Libel ale żarówa 😉

Ja mam jasno gniadego i widzę go chętnie w ecru, zgaszonych oliwkach, czerni, bieli, granacie ( Koniczka wieczny szacun :cool🙂, żółtym i wszystkich błękitach.
Ale np czerwień jasna- chyba bym umarła...
wątek zamknięty
No i super dobrane owije 🙂

aha. dajcie Crazy dobrac owijki do czapraka, olaboga! przez jej slepote z jednego fioletowego kompletu zrobia sie dwa w roznych odcieniach:P
wątek zamknięty
to fakt, czerwien na gniadym wyglada jak kupa ;/
ja swojego najbardziej lubie w panterce i bezu jak na razie. chcialabym miec jeszcze blekit, zolc (ehh banan mi sie marzy ale raczej nie licze ze dam rade gdzies jeszcze kupic...) no i szary. ale moj jest ciemnogniady, wiec tez troszke inaczej dobieram kolory niz do jasnego gniadosza (jasne wlasnie - zeby sie ladnie odcinaly od Gluciszona)
wątek zamknięty
Kujka ale zgapiłaś, dwa dni temu Sierka bananę sprzedawała 😉 banane kocham miłością wielką, super mi humor taki kolor poprawia- ale jeden w pace taki radosny wystarczy 😉
Szary jest fajny  🙂
wątek zamknięty
na zakup szarego czekam do promocji w lidlu - bo ich kolor owijek mi sie podoba no i lidlowe owijki sa super 😉

widzialam ze Sierka sprzedawala banane ale ja w sezonie przedswiatecznym jestem kompletnie splukana i nie byloby mnie stac 🙁 moze jeszcze pewnego dnia mi sie jakims cudem trafi? bo to jest najladniejszy kolor ankowy ze wszystkich jakie widzialam 😀
wątek zamknięty
Burza, no żarówa, szczególnie owijki, ale i tak go lubie 😉
Mi się marzy Anky Sand... Ale narazie ani kasy ani potrzeby nie ma...
wątek zamknięty
Sand jest bomba, Gero pięknie w nim wygląda Anyy.

Hehe.. z marzeń to u mnie granatowy Max, Anky Khaki, Sand i Off White. Za dużo tego hehe.
wątek zamknięty
o sand tak, ale juz mam padzik w podobnym kolorze, jak juz mam sie wykosztowac na jakis kolejny to wole kolor ktorego jeszcze w szafie nie mamy 😉
wątek zamknięty
on jest taki cimno bordowo ceglasty :P
wiecie jakie owijki <oczywiście oprócz anky> będą pasowały do tego padu?

no właśnie mam z tym problem, a GNL w całym sklepie nie znalazł takiego odcienia 🙁 dlatego ja jeżdżę ostatnio w beżowych owijkach do niego 🙂  😡 😡 😡

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.