Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Blondyna tez zbaraniałam 60 zł prawie wysyłak :/

Znalazłam kantar z Daslo ala Lamicellowy Elegance XL za 31 zł .

Co lepsze dla gniadego pana z latarnią? Granat czy czerwien?
wątek zamknięty
Ktory Niciak lepszy dla ciemnogniadego rumaka (jest na avatarze), blekitny czy orzechowy??
wątek zamknięty
Ktory Niciak lepszy dla ciemnogniadego rumaka (jest na avatarze), blekitny czy orzechowy??

Błękit  😎
wątek zamknięty
asds, w sumie tez mi sie tak wydaje, ale z drugiej strony strasznie cukierkowy jest.....
wątek zamknięty
hazel 🙂
wątek zamknięty
zza granicy przesyłki są masakryczne... z drugiej strony nie rozumiem, czemu czasami przesyłka to 13,80, a czasami 25euro...
wątek zamknięty
asds! właśnie Precelek wystawiła w ogłoszeniach eskadrona X FULL! no ale nie lemon-olive...;p
wątek zamknięty
no Precel mi go proponowała ale na gniadoszu to nie za ciemny bedzie? 🙂
wątek zamknięty
Klami jak niciak to może być cukierkowy. Jak nie chcesz cukierkowego to kup któryś beż, będzie lepiej kontrastował.
wątek zamknięty
Co do cuksów Eskadrona- one TYLKO ładnie wyglądają w opakowaniu, smakują jak papier, śmierdzą jak odświeżacz do powietrza.
Wolę zainwestować w cukierki Panto lub sukcesu ;-)
wątek zamknięty
asds na gniadym? No cośty!

Burza poważnie? to dobrze, że piszesz, bo chciałam kupić... a za taką cenę kupuję wiaderko cukierków, więc ładnie bym sobie pluła w twarz.
wątek zamknięty
Moniska dla mnie nie warto, jest trochę radości z dawania serduszek, ale wolę żeby cukierek miał smak niż sam skoncentrowany jak w płynie do mycia naczyń zapach ;-)
Jakieś śmieszne pieniądze one kosztowały, 15zł? bez tragedii.
Ale ja za 20 zł kupuję wiadro 3kg cukierków na codzień :-)
wątek zamknięty
Burza no ja kupuję za 12 czy 13zł 2kg wiaderko... A serduszka to sobie upiekę, jak będę piec ciastka dla konia..😀

A widział/ma ktoś te brokatowe bajery z nici?;>
wątek zamknięty
Mam nadzieję, że Losieczka która się zaopatrzyła w sprej z brokatem, powie jak to wygląda jak już do niej dotrze :-)
wątek zamknięty
ooo... czekamy😀
wątek zamknięty
Ja mam brokatowo-truskawkowe bajery  😎

kon mi pachniał truskawkami na kilometr i sie mienił niczym kula dyskotekowa  😜

Burza zabijesz mnie, nie mam fotek aparat padł ale jezdziłam w tym czapraku na takim gniadym jak piorek i wygladał cudownie.
wątek zamknięty
Misia które dokładnie?🙂
wątek zamknięty
sprey truskawkowy z brokatem
wątek zamknięty
Misia zabijam Cię właśnie <siekiera ciach ciach> ! ]:-[
wątek zamknięty
Tiaaah, ja też się napalałam na Nici-truskawkową serię, w końcu muszę kompletować odpowiednią wyprawkę dla Kucyka 😉 Niestety, przeżyłam rozczarowanie na żywo - cuksy nie porywają wcale, smar do kopyt nie pachnie w ogóle niczym (truskawkowy to bym sobie fundnęła jak nic), przymierzałam się jeszcze do spreya na grzywę, ale wolę detangler Absorbiny... A miało być tak pięknie 🙁
wątek zamknięty
Quanta nie można mieć wszystkiego, trzeba kupić różowy drobny brokat i wsypać do absorbiny  😎
wątek zamknięty
Burza, m0niSka
Gdzie kupujecie takie wiaderka? Smaczne są te cukierki (moja panienka wybrzydza)?

Klami
w orzechowym powinno być pieknie.

Misia
Może tez przyszaleję i kupię ten sprey. Cholercia lubię jak sie sierść konia mieni   i  ciekawam jak się mieni po takim brokatowym spreyu.😜 Mam nadzieję, ze nie widać na koniu koloru brokatu?  🙄
wątek zamknięty
Asds moim zdaniem lepiej czerwony . Klami lepszy błękitny  . Blondyna ja mam ten bladoniebieski czy coś takiego . A ja kupuje smaczki w takiej kilogramowej pomarańczowej paczce za ok 10zł (one tak ładnie pachną :] i są dobre) . Mnie osobiście ciekawią smaki Leoveta . Preparat oczywiście SuperSheen 😀
wątek zamknięty
Wg. mnie dla gniadego to czerwony  😍
A to mój w czerwonym LC

i dwukolorowym  LC

wątek zamknięty
Dorotheah u nas dowozi je do stajni dostawca Ovatora, o takie:

Nie kruszą się w kieszeni, są tanie, jest ich dużo, zostają przydatne wiaderka, smakują jabłkiem, pachną jabłkiem. O.

wątek zamknięty
Dorotheah Ja mam właśnie coś podobnego jak Burza, tylko innej firmy, nie mogę znaleźć w necie🙁
Nie spotkałam jeszcze konia, który by kaprysił jak się mu daje cukierka🙂
Mój traktuje mnie wręcza jak fabrykę cukierków... za bardzo go rozpieszczam, to teraz się prosi;p
wątek zamknięty
No to mój koń jest wyjąkiem  😅
Kupiłam mu jakiś czas temu 'marchewkowe' cukierki, i co?
Zrobił sobie zawody, kto dalej rzuci cukierkiem  😁
wątek zamknięty
Tzn. chodziło mi ogólnie o cukierki, bo na poszczególne smaki to wiem, że bywają kapryśne;p
Wypnie się na marchewkowego, a bananowego wciągnie nawet uszami... 🙂
Mój na szczęście nie wybrzydza...
wątek zamknięty
JA za 12 zl chyba kupiłam cukierki w wiaderku eukaliptusowe Elliota. Na razie nie spotkałam jeszcze nie jadka. Od razu zaznaczam zę mocno eukaliptusem od nich jedzie :P
wątek zamknięty
fin, mara, dorotheah dzieki dziewczyny za rady. W sumie to sklaniam sie raczej ku hazel.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.