Umiem 🙂🙂 i jeśli wysyłka do polski jest za droga bądź niemożliwa to ja wysyłam do moich znajomych i oni przywożą (tylko to może potrwać troche dłużej, nie są w polsce raz w tygodniu :P) Widzę tylko że jest 1 taki pad. Teraz kosztuje chyba 15Euro. Czy ktoś znalazł stronę gdzie "normalnie" sprzedają te pady??
Nie, mam też bezfutrowe (ten bordowy np). Nie zauważyłam, żeby się kurczyły, ten brzeg, który niekiedy wygląda na lekko podwinięty powstał po tym, jak zdolna luzaczka przyszywała i odpruwała plakietki 😤.
ech... a ja mam zdjęcia Agrosa w żółtym opalu,ale niestety wszędzie było słońce i dopiero po przerzuceniu na komputer zobaczyłam, że nie bardzo widać, że jest żółty 🤔
Forta-super!!! ale teraz to ja juz nie wiem ktory chce bardziej-czy ten zolty, czy szary z rozowa/fioletowa? lamowka ❓ Na Twoim rudzielcu pieknie sie prezentuje rowniez dzieki temu brazowemu sprzecikowi 😜
Ada widziałam łezki z poprzednich kolekcji w Końskim Świecie w Konstancinie - na stronie ich nie mają, ale w stacjonarnym sklepie jakieś tam są... Napewno są z kolekcji Negro/Coriander/Wine i Deepblou/Nougat