Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

to nowa kolekcja?? Już jest tam dostępna?
wątek zamknięty
Na Torwarze mieli wszystko: róż, brąz, granat i żółty. Swoją drogą ten żółty jest taki blady - wygląda jak sprany. Nie podobał mi się.
wątek zamknięty
to nowa kolekcja?? Już jest tam dostępna?

Tak na Torwarze była sama się skusiłam na róż 😜 żółci nie widziałam bo poodbno w piątek poszła jak świerze bułeczki
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA niestety nie 🙁
Jako, że są to już niedostępne kolekcje to nie dadzą rady.
Mają jedynie różowego poniaka DR i te z kolekcji nugat i marzipan.
Cholibka.

btw. strasznie wybladły jest ten żółtek?
Zależało mi, by mieć właśnie taki jasny, delikatny, pastelowy kolor dla tej mojej Siwej...
wątek zamknięty
Wiecie może gdzie można kupić jeszcze pad MAX Euro Stara w kolorze umbra w wersji wszechstronnej?  🙇
W Karinie jest tylko DL...
wątek zamknięty
Niestety przyłączam się do negatywnej opinii Caroline - dopiero wczoraj został wysłany do mnie kantar zamówiony na początku marca... Rozumiem, że musieli go specjalnie ściągać z Niemiec, ale dostawa chyba szła stamtąd piechotą... Trzy razy przedłużali czas oczekiwania na paczkę... Więcej tam nie zamówię.
wątek zamknięty
btw. można jeszcze gdzieś dostać czapraki ES Sportive?  😁
wątek zamknięty
btw. można jeszcze gdzieś dostać czapraki ES Sportive?   😁

wczoraj widziałam dwa na ebay.de 😉
wątek zamknięty
Zuziasta, aaa chyba że🙂
Z tego co widziałam to na stronie impulsy mieli dobrze nazwane🙂
wątek zamknięty
Gavi, w jakiej cenie będą mieli? wiesz może?

Psikus, jednak będą po 109 - 119zł (mniej więcej taki przedział)
wątek zamknięty
Gavi, tak myślałam...

Ciekawa jestem cen Szczecińskiego cavallo - cottony nawet jak euro stało nisko mieli po 120zł... To teraz ile? 150?!  🙄
wątek zamknięty
[quote author=**Ola** link=topic=29.msg210051#msg210051 date=1237882152]
W Mustangu będzie jeszcze jedna dostawa. Zamówiłam u nich żółtego cottona, tylko trzeba dokonac przedpłaty.

oto i cały Mustang 🙄 powiedzcie mi w jakim CYWILIZOWANYM sklepie trzeba jeszcze robić przedpłaty i to w dodatku na aktualnie najbardziej chodliwe towary?? 
w jakiej epoce ten sklep sie zatrzymał? jak zwykle łaskę robią, że klienta obslugują i na nim zarabiaja 🙄

poza tym zdajecie sobie sprawę, ze dokonawszy takiego zamówienia z przedpłatą w Mustangu, jeśli się okaże, ze zamówiony towar to nie jest dokładnie to co chcieliście, to i tak najprawdopodobniej bedziecie musieli ten towar kupic (lub stracic przedpłatę)? 

Nienawidzę tego sklepu i bojkotuję go od wielu miesięcy. I widzę, że nadal mam do tego powody - tam nic się nie zmienia, jak zawsze ten sam bulwersujący mnie syf.
[/quote]

caroline  🙇 popieram całym sercem i podpisuje się pod Twoimi słowami dwiema łapkami  :kwiatek:
Z tym, że ja ich bojkotuje już ładnych parę lat  😁

SIWA FOLBLUTKA fajne zakupy  😉
Ja na Torwarze nic nie kupiłam  🙁 ale na oku mam kilka rzeczy  😉
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg210538#msg210538 date=1237914325]
Z tym, że ja ich bojkotuje już ładnych parę lat  😁 [/quote]
👍

ja z przyzwyczajenia omijałam ich nawet na torwarze 😉
wątek zamknięty
ja z przyzwyczajenia omijałam ich nawet na torwarze 😉

to oni byli na Torwarze  👀 serio pytam
wątek zamknięty
Ha!
w konik.com.pl cottony pójdą za 105zł 😉

Edit:
Jakby co, to można u nich już złożyć zamówienie, wysyłając je na maila -> konik@konik.com.pl
Żadnych przedpłat dokonywać nie trzeba, po prostu odłożą Nam czapraczki i gotowe.
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg210549#msg210549 date=1237915129]
to oni byli na Torwarze  👀 serio pytam
[/quote]
nie wiem 😉 ale jak uslyszalam, ze Sierra prowadzi Koniczkę zeby jej cos pokazac na stoisku mustanga albo "mustanga" to poszłam w druga stronę 😉
zasad sie trzeba trzymać 😉
wątek zamknięty
caroline to pewnie chodziło o tego mustanga z oławy czy jakos tak  😉
Warszawskiego Mustanga tez nie trawie za kazdym razem jak tam wejde czuje sie traktowana jak intruz  🤔wirek:
wątek zamknięty
caroline to pewnie chodziło o tego mustanga z oławy czy jakos tak  😉
mozliwe 🙂
widzisz co ze mna zrobil warszawski mustang... normalnie prawie jak psychoza 😁

Warszawskiego Mustanga tez nie trawie za kazdym razem jak tam wejde czuje sie traktowana jak intruz  🤔wirek:

ja poprzysiegłam progu nie przekroczyc 😁
wątek zamknięty
Mustang?? a ja przed chwilą do nich dzwoniłam zamówić czaprak i barddzzoo sympatycznie sie rozmawiało🙂
wątek zamknięty
A ja dziś dostałam przesyłkę od Deborah 🙂, z prześlicznym czaprakiem uj. Zdjęcie nie oddaje całego uroku, bo aparat nie chce zrobić kolorków dobrych 🙁. Czaprak ma kolor ciemnej gorzkiej czekolady wedlowskiej i poprostu jest boooski 🙂

wątek zamknięty
o chyba już wiem co będzie moim następnym zakupem 🙂

jaki to jest materiał ? bo na zdjęciu wygląda zamszowato
wątek zamknięty
Zamszowaty, milutki i generalnie się kleję do niego 🙂. I mam nadzieję, że do mojego żółtego stwora będzie pasował idealnie 🙂
wątek zamknięty
Bo tak szaro się zrobiło  😁  A w sobote będzie na czarno, ja i kucor ;]
wątek zamknięty
że na tamtym nic nie widac to takie cos XD zdjęcia czapraczka jako takiego ni ma ;/ nie miałam okazji zeby zrobić  😁
wątek zamknięty
Grafitkowa jest cos takiego jak edycja,może bys z niej skorzystała  😉
wątek zamknięty
Ale mnie zmartwiłyście z tym Mustangiem, mam nadzieje że obędzie się bez interwencji.
A co do przedpłaty na konto to nie sądzę, że mogłoby dojśc do sytuacji w której nie mamy zamówionej rzeczy lub pieniędzy. Miałam już kiedyś taką sytuację, wpłaciłam pieniądze na konto sklepu a okazało się że przedmiotu, który zamówiłam nie ma i nie będzie i zwrócono mi pieniądze w ekspresowym tempie. Co nie zmienia faktu, że jest to denerwujące i w cywilizowanym świecie powinniśmy mieć możliwość wyboru
wątek zamknięty
Ja już lansuję się w nowym różu Eskadrona 😀 Jest super cukierkowy. Wali po oczach, ale jak się patrzy na ten kolor to aż ślinka cieknie 😀

Będą fotki z treningu niebawem 😅
wątek zamknięty
A co do przedpłaty na konto to nie sądzę, że mogłoby dojśc do sytuacji w której nie mamy zamówionej rzeczy lub pieniędzy.
nie zrozumiałaś.
w tym sklepie jesli cos zamówiłaś i to przyszło, ale np. nie było dokładnie takie jak myslałaś (np. odcien inny niz wydawalo sie na zdjęciu katalogowym; rozmiar taki jak wpisany na zamówieniu, ale w rzeczywistosci rozmiarówka zaniżona/zawyzona - czyli rzecz jednak nie pasuje) to albo doplacisz reszte kwoty i masz ten nie za bardzo satysfakcjonujacy cię produkt w rekach albo wychodzisz ze sklepu z pustymi rekami. raczej nie było trzeciej drogi. lub co najmniej ja nie spotkałam się ani nie słyszałam, zeby mustang powiedział, ze w takiej sytuacji zwróci przedpłate.
wątek zamknięty
Nieładne to. Przecież powinna być możliwość zwrotu / wymiany nowego towaru  🤔wirek:
wątek zamknięty
A czy na Torwarze były wszystkie kolory Anky? Które sklepy miały? Były wersje wszechstronne? Kolory bardzo odbiegaja od tych na zdjeciach? Jaki jest czerwony i ta hortensja w rzeczywistości? A szary? Podobny do tego z poprzedniej kolekcji?
Mam dylemat i mętlik w głowie.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.