SIWA FOLBLUTKA niestety nie 🙁 Jako, że są to już niedostępne kolekcje to nie dadzą rady. Mają jedynie różowego poniaka DR i te z kolekcji nugat i marzipan. Cholibka.
btw. strasznie wybladły jest ten żółtek? Zależało mi, by mieć właśnie taki jasny, delikatny, pastelowy kolor dla tej mojej Siwej...
Niestety przyłączam się do negatywnej opinii Caroline - dopiero wczoraj został wysłany do mnie kantar zamówiony na początku marca... Rozumiem, że musieli go specjalnie ściągać z Niemiec, ale dostawa chyba szła stamtąd piechotą... Trzy razy przedłużali czas oczekiwania na paczkę... Więcej tam nie zamówię.
[quote author=**Ola** link=topic=29.msg210051#msg210051 date=1237882152] W Mustangu będzie jeszcze jedna dostawa. Zamówiłam u nich żółtego cottona, tylko trzeba dokonac przedpłaty.
oto i cały Mustang 🙄 powiedzcie mi w jakim CYWILIZOWANYM sklepie trzeba jeszcze robić przedpłaty i to w dodatku na aktualnie najbardziej chodliwe towary?? w jakiej epoce ten sklep sie zatrzymał? jak zwykle łaskę robią, że klienta obslugują i na nim zarabiaja 🙄
poza tym zdajecie sobie sprawę, ze dokonawszy takiego zamówienia z przedpłatą w Mustangu, jeśli się okaże, ze zamówiony towar to nie jest dokładnie to co chcieliście, to i tak najprawdopodobniej bedziecie musieli ten towar kupic (lub stracic przedpłatę)?
Nienawidzę tego sklepu i bojkotuję go od wielu miesięcy. I widzę, że nadal mam do tego powody - tam nic się nie zmienia, jak zawsze ten sam bulwersujący mnie syf. [/quote]
caroline 🙇 popieram całym sercem i podpisuje się pod Twoimi słowami dwiema łapkami :kwiatek: Z tym, że ja ich bojkotuje już ładnych parę lat 😁
SIWA FOLBLUTKA fajne zakupy 😉 Ja na Torwarze nic nie kupiłam 🙁 ale na oku mam kilka rzeczy 😉
Edit: Jakby co, to można u nich już złożyć zamówienie, wysyłając je na maila -> konik@konik.com.pl Żadnych przedpłat dokonywać nie trzeba, po prostu odłożą Nam czapraczki i gotowe.
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg210549#msg210549 date=1237915129] to oni byli na Torwarze 👀 serio pytam [/quote] nie wiem 😉 ale jak uslyszalam, ze Sierra prowadzi Koniczkę zeby jej cos pokazac na stoisku mustanga albo "mustanga" to poszłam w druga stronę 😉 zasad sie trzeba trzymać 😉
caroline to pewnie chodziło o tego mustanga z oławy czy jakos tak 😉 Warszawskiego Mustanga tez nie trawie za kazdym razem jak tam wejde czuje sie traktowana jak intruz 🤔wirek:
caroline to pewnie chodziło o tego mustanga z oławy czy jakos tak 😉 mozliwe 🙂 widzisz co ze mna zrobil warszawski mustang... normalnie prawie jak psychoza 😁
Warszawskiego Mustanga tez nie trawie za kazdym razem jak tam wejde czuje sie traktowana jak intruz 🤔wirek:
A ja dziś dostałam przesyłkę od Deborah 🙂, z prześlicznym czaprakiem uj. Zdjęcie nie oddaje całego uroku, bo aparat nie chce zrobić kolorków dobrych 🙁. Czaprak ma kolor ciemnej gorzkiej czekolady wedlowskiej i poprostu jest boooski 🙂
Ale mnie zmartwiłyście z tym Mustangiem, mam nadzieje że obędzie się bez interwencji. A co do przedpłaty na konto to nie sądzę, że mogłoby dojśc do sytuacji w której nie mamy zamówionej rzeczy lub pieniędzy. Miałam już kiedyś taką sytuację, wpłaciłam pieniądze na konto sklepu a okazało się że przedmiotu, który zamówiłam nie ma i nie będzie i zwrócono mi pieniądze w ekspresowym tempie. Co nie zmienia faktu, że jest to denerwujące i w cywilizowanym świecie powinniśmy mieć możliwość wyboru
A co do przedpłaty na konto to nie sądzę, że mogłoby dojśc do sytuacji w której nie mamy zamówionej rzeczy lub pieniędzy. nie zrozumiałaś. w tym sklepie jesli cos zamówiłaś i to przyszło, ale np. nie było dokładnie takie jak myslałaś (np. odcien inny niz wydawalo sie na zdjęciu katalogowym; rozmiar taki jak wpisany na zamówieniu, ale w rzeczywistosci rozmiarówka zaniżona/zawyzona - czyli rzecz jednak nie pasuje) to albo doplacisz reszte kwoty i masz ten nie za bardzo satysfakcjonujacy cię produkt w rekach albo wychodzisz ze sklepu z pustymi rekami. raczej nie było trzeciej drogi. lub co najmniej ja nie spotkałam się ani nie słyszałam, zeby mustang powiedział, ze w takiej sytuacji zwróci przedpłate.
A czy na Torwarze były wszystkie kolory Anky? Które sklepy miały? Były wersje wszechstronne? Kolory bardzo odbiegaja od tych na zdjeciach? Jaki jest czerwony i ta hortensja w rzeczywistości? A szary? Podobny do tego z poprzedniej kolekcji? Mam dylemat i mętlik w głowie.