Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

W piątek wysłali...

korsik do pyska mu w błękicie 🙂
wątek zamknięty
korsik to ten nowy na wzór Eskadrona? jak go oceniasz jakościowo?

a ja mam pytanie odnośnie kolorów Eskadronów, ale tych beżowych - który z nich to corriander?

byłam przekonana, że ten ciemniejszy, ale pani w InterApi powiedziała, że ciemniejszy to sezame. Miałam problem jak kupowałam owijki, bo przez przypadek wzięłabym jasne, a czaprak mam ciemny...
wątek zamknięty
fin, nie to zwykły fair play 😉 a co do jakości to nic nadzwyczajnego, ale lepszy niż HKM mógłby się tylko lepiej układać 😉
wątek zamknięty
Hmm, wg tego co widzę na monitorze to wydawałoby się, że ten ciemniejszy, ale głowy to ja za to nie dam...
wątek zamknięty
Ten 1 🙂
wątek zamknięty
Ej a wiecie gdzie można dostać w Trójmieście nową kolekcje Eskadrona konkretnie różowy Cotton DR ?? Albo w internecie bo jak patrzałam na mustangu to juz wszystkie sprzedane
wątek zamknięty
Alexa, jak sie dzisiaj dowiedzialam nowa kolekcja w Pasazu na hipo bedzie jakos krotko przed pucharem.
wątek zamknięty
MAM!!!MAM!!! Eskadron Cotton LEMON VS!!!!  💃
wątek zamknięty
fin, kolendra ciemniejsza, sezam jaśniejszy 🙂
wątek zamknięty
Zuziasta, po raz kolejny: oni nie mają już innego....

asds, skąd?😀
wątek zamknięty
nowiutka sztuka z metkami w folii od forumowje Notarialnej
wątek zamknięty
nowiutka sztuka z metkami w folii od forumowje Notarialnej

🤬 Niewidzialnej  😀 Dobra zmykam spać już naprawdę 🤣
wątek zamknięty
skleroza uderza nagle i niespodziewanie
wątek zamknięty
Alexa:P W Mustangu będzie jeszcze jedna dostawa. Zamówiłam u nich żółtego cottona, tylko trzeba dokonac przedpłaty. Nowa dostawa będzie za około tygodnia.
wątek zamknięty
btw.
przyznałby się ktoś do takich znajomości, że udałoby mu się załatwić różowego niciaka w wersji DR full?  😁
Czy pozostaje mi jedynie ebay.de?

Gavi spróbuj napisać do InterApi. Na Torwarze mieli różowego NICI, ale tylko pony. Może będą wstanie sprowadzic Ci DR  😉

Klami InterApi miał sporo tych "żarówiastych" kantarów Eskadrona na Torwarze  😉
Te różowe były piękne  😜 ale mi niepotrzebny 5 kantar  🤔  :emot4: (więc się powstrzymałam  🙁 )
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata dzięki 😉
Już do nich piszę.
wątek zamknięty
Ja się nie powstrzymałam i nabyłam różowego eskadrona 😡
wątek zamknięty
Dziewczyny zdjęcia poprosimy.

asds niciaka lemon dorwałaś?
slojma tego z nowej kolekcji?

A kto kupił kantar lemon ten żarówiasty i mógłby mi powiedzieć w którym sklepie, za ile i jakie były rozmiary?
wątek zamknięty
Gavi proszę bardzo  🙂
Daj znać czy Ci sprowadzą, bo mi sie ten NICI strasznie podoba  😜 (u nich był za 160zł) to taki piękny jaśniutki róż  😉

Fantazja przeczytaj mój post. Żarówiaste kantary Eskadrona były w InterApi na Torwarze za 89zł i chyba nawet mieli wszystkie rozmiary
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata napiszę do InterApi czy jeszcze mają, dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Fantazja - dokładnie 😉
wątek zamknięty
slojma no to już mi konia ubierać i fotki pstrykać  😀
wątek zamknięty
m0niSka, mówię o impulsie 🙂
Zamówiłam nugat, jak przyjdzie do mnie marzepan to nie będzie miło...
wątek zamknięty
Zuziasta, a tak jak rozmawiałysmy przez tel. dopytywałąs sie jeszcze co do koloru? Bo własnie przy cottonach był problem tak jak ci mówiłam :/
wątek zamknięty
Fantazja- wiesz ile takich ubranek leży w szafie i woła o to by je ubrać. Niech zrobi się cieplej to popracuję z grubą bo teraz popręgu nie dopnę 🤔wirek:
wątek zamknięty
asds, pytałam, mówiłam nugat- ten ciemniejszy.
-Tak, nugat to jest ten ciemniejszy.
Ale przychodzą inne...
Zobaczymy co znajdę jak paczkę otworzę 😁
wątek zamknięty
W Mustangu będzie jeszcze jedna dostawa. Zamówiłam u nich żółtego cottona, tylko trzeba dokonac przedpłaty.

oto i cały Mustang 🙄 powiedzcie mi w jakim CYWILIZOWANYM sklepie trzeba jeszcze robić przedpłaty i to w dodatku na aktualnie najbardziej chodliwe towary??  
w jakiej epoce ten sklep sie zatrzymał? jak zwykle łaskę robią, że klienta obslugują i na nim zarabiaja 🙄

poza tym zdajecie sobie sprawę, ze dokonawszy takiego zamówienia z przedpłatą w Mustangu, jeśli się okaże, ze zamówiony towar to nie jest dokładnie to co chcieliście, to i tak najprawdopodobniej bedziecie musieli ten towar kupic (lub stracic przedpłatę)?  

Nienawidzę tego sklepu i bojkotuję go od wielu miesięcy. I widzę, że nadal mam do tego powody - tam nic się nie zmienia, jak zawsze ten sam bulwersujacy mnie syf.
wątek zamknięty
Rzeczywiście procedura jest przedziwna. Na szczęście jest wiele innych sklepów oferujących eskadrona, więc nie trzeba brać w tym udziału.
wątek zamknięty
Dla czatujących na nowe Eskadrony:
w sklepie "Na koń" (konik.com.pl) kolekcja będzie dostępna za dwa tygodnie.

Dla przypomnienia, w Amigo też się pojawią za dwa tygodnie 😉
wątek zamknięty
Gavi koniecznie daj znać czy InterApi sprowadzi stare Niciaki. Ja bym była chętna na granatowego, niebieskiego lub ew. różowego, wersja ujeżdżeniowa 😀

A oto moje torwarowe zakupy (wszystko z konik.com.pl - bardzo sympatyczni właściciele):

Zdjęcia na modelce dopiero za długi czas, bo Siwa nie wychodzi z boksu. W ramach rewii mogę wstawić zdjęcie niebieskich szwów założonych na klatce piersiowej  :/.

Klami, K_cian wieczorkiem wyskrobię do Was PW (dopiero dziś udalo mi się przejrzeć Wasze wcześniejsze posty)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.