Forum towarzyskie »

Lato 2010 - meldunki.

Konie mają głęboko w nosie cień na wybiegu, bo po prostu tam nie dochodzą, nie są w stanie wykrzesać z siebie tyle siły zeby ruszyć sie 40 metrów. O 6 rano.W połowie drogi zawracają do stajni.

Z córką na plac wychodzę o 18.

A w sobotę po południu mam festyn z końmi  😵
a ja pokaz tanca z ogniem, fajnie, ze upal, bo balam sie ze zmarzne  😵
Byla burza, grzmiało zacnie, ale to co dzieje sie po deszczu to okropność! Duszno, mdło i lepiąco. Z człowieka leje się dosłownie.

A media grzmią: nie pić piwa w taki upał! Gasi pragnienie na krótko, a bardzo odwadnia organizm.
Dzięki za poradę, nie wpadłabym na ten numer z piwem  😲
Ani media, ani burza u mnie nie grzmi  🙁
wł. Felix-Huston, forever felicis!, Głupia byłam, bo dałam się dzisiaj namówić na piwo, a znajomi stawiali. Nigdy w życiu. po 10 minutach wyglądałam jak żywy wodospad. I o dziwo słabo mi po tym alkoholu potem było 🤔wirek:
wszystkim podduszonym w tych temperaturach polecam http://www.rainymood.com/
rewelacja  😀
Ale jazda!
15 minut temu nałożyłam sobie na twarz maseczkę oczyszczającą, która normalnie w około 10-15 minut zasycha w taką skorupkę, po czym się ją zmywa.
Minęło 15 minut i poszłam ją zmyć. Stanęłam przed lustrem i oniemiałam.  😲
Przez chwilę zastanawiałam się czy ja mam coś z deklem, przegrzała mi się czacha czy co?! (Wypiłam jednego zimnego reddsika około 19  😁 )
Maseczka zniknęła. Po prostu jej nie ma. Moja skóra wypiła ją. Po prostu wchłonęła w całości.
JUlie- mialam identyczna sytuacje 2 dni temu  🤣 zastanawialam sie czy to moze maseczka sie nie przeterminowala
Słucham deszczu, dzięki! Słuchajcie, to może kolagen w kremie mi się wchłonie w zmarszczki?
rewelacja  😀

ukradłam to na facebook! dzięki za linka!!! to naprawdę działa 🙂
Ja też zapodałam na fejsa 😡
Serio działa!  😁
[quote author=kasska link=topic=28216.msg652450#msg652450 date=1279227201]
rewelacja  😀

ukradłam to na facebook! dzięki za linka!!! to naprawdę działa 🙂
[/quote]

Boski jest deszczyk!
Ja ukradłam na fotoblogaska.
kradnijcie, niech i innym przyniesie troche ulgi🙂

w zyciu bym nie przypuszczala, ze bede w stanie ponad 20 minut sluchac przez sluchawki dzwiekow deszczu, a tu tyle radochy..
Zaskoczyłyście mnie tymi maseczkami. Aż sobie coś jutro zrobię. Za to dzisiaj nie chciało mi się wklepać kremu na noc i siedzę bez 😉
Uj, niedobrze, możesz wyschnąć przez noc na wiór! Ja bym się bała 😉
Zaskoczyłyście mnie tymi maseczkami. Aż sobie coś jutro zrobię. Za to dzisiaj nie chciało mi się wklepać kremu na noc i siedzę bez 😉

Marsz do łazienki!!  😉
dzis poranek po burzy!!! jest czym oddychac. cudownie jest.
Kolejny dzień  smolenia.
Dzień Smolenia? O, to też mój 🙂
Jeszcze o świcie były taaakie chmury, takie niosące nadzieję na pogorszenie pogody. I znowu ten żółty syf świeci  🤔
dziś jest  przyjemnie 🙂 godzina 9 i nie ma skwaru 🙂
jestem od 4 rano na nogach, jak wstałam i wyszłam z domu to cienki polar włożyłam bo aż mi chłodno było, niebo zachmurzone lekki zimny wiaterek mam tylko nadzieje ze do konca dnia utrzyma sie taka temp i zachmurzone niebo
Marsz do łazienki!!  😉

Lenistwo wzięło górę 😀

U mnie też bardzo przyjemnie aż jestem zdziwiona. Teraz to można żyć 💃
U mnie zdecydowanie nie przyjemnie. Obudziłam się spocona, spragniona jakbym conajmniej tydzień nic nie piła. Bleh.
W dodatku już słońce praży mi za oknem prosto na łóżko - nici ze spania  😫
Pomaga wentylator wycelowany w węzgłowie, sen jest zdrowszy.
Tylko ja mam już dość szumu wentylatora, chcę szumu wiatru!
w Warszawie boski wiatr  💃 i jakies chmury lekkie chyba ida, moze cos z tego bedzie😀
wylazlo slonce, po deszczu ani sladu 🙁
A ja tam się cieszę z takiej pogody - wiem, wiem - zaraz mnie zlinczujecie 😉
Po to jest lato aby było gorąco!  😜
Ja tam po tej cholernej, mroźnej zimie nareszcie mogę się przyzwoicie wygrzać!  😜
KOOOOCHAM LATO!  😍
Jasne, można też nie jeździć, nie pracować, nie ruszać się, nie pić piwa, nie stosować maseczek, nie narzekać, czekać, aż minie...

edit: właśnie wyłączyli mi wodę  😵
w sumie dla mnie byloby pol biedy, gdyby nie te latajace koszmaresy- gzy i komary.
A media grzmią: nie pić piwa w taki upał! Gasi pragnienie na krótko, a bardzo odwadnia organizm.

nie tylko piwa, cola tez nie wskazana!

wspolczuje wszystkim mieszkajacym w goracych blokach, w taka pogode blogoslawie mieszkanie w kamienicy 💃 najchetniej caly dzien spedzilabym na klatce schodowej, ew w piwnicy, ale tam sie boje 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się