Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

disco przepiękna!
i ma taką fajny obiektyw, i zdjęcia robi takie ładne...

naprawdę, pryszcza chociaż powinna mieć, bo to aż nieprzyzwoite.
Ja to sie jak VIP czuje bo mnie prawie pod sam dom podwiozla 😜 😁
pffff Disco do banowania! Nie ma to tamto :P

zazdro wam tego spotkania!

Facella - ahaha ja nie wiem co my tam omawiałyśmy z takim zaangażowaniem.
my znowu ubrani ,,na bliźniaka" 😁

Disco powinna chodzić z workiem na głowie, bo to bezczelne, żeby być tak ładnym  😍

Cierp1enie, myślę, że nigdy do tego nie dojdziemy  😁 Ja w ogóle nie jestem pewna, czy byłabym w stanie odtworzyć chociaż 1/4 tego, co się tam działo... I to przy pomocy zdjęć  😁
amnestria nie dotarła, bo w sobotę przywiozła konia i była po tej (za długiej!) rozłące tak stęskniona, że do bobra nie dojechała 😉

disco jest ideałem, myśmy już dawno to stwierdziły - jeszcze dodajmy, że jeździ jak diablica.
a na tym zdjęciu to jak na nią to IMO wygląda tak se. więc pomyślcie jak ona wygląda na żywo 😜
Może jakieś wybory Miss voltopirów 😉 w nagrodę pierwszą piątkę załadujemy do bagażnika...  😁
Facella - ciułaj kasę na kolejne warsztaty, bo jedziemy jak tylko będą 🙂

Na warsztaty i drugą baterię  😂
Może jakieś wybory Miss voltopirów 😉 w nagrodę pierwszą piątkę załadujemy do bagażnika...  😁

były już kiedyś, zdjęcia były w bikini i stroju wieczorowym  😎 ktoś pamięta?  🤣
galopada na bliźniaka to chcący czy niechcący?  👀

disco jest absurdalnie piękna i absurdalnie zjawiskowo jeździ  😍

Ja wrzucam kilka zdjęć z Hiszpanii, muszę się pochwalić, bo je strasznie lubię

ja i wielki kamień.jpg 😁

buyaka, ale zdjęcia! Przepiękne i Ty też wyglądasz super.
buyaka, niechcący. Zdarza nam się niezależnie od siebie ubrać pod kolor, ale może to być spowodowane tym, że większość naszych ubrań jest w ciemnych kolorach 😉

Wcześniej szfankował mi komp i nie chciało wleźć zdjęcie to teraz może się uda oto moja gębula :P
Byłam wczoraj z rodzicami i babcią na grzybach, u naszego forumowego kolegi, grzybów niewiele, ale zdjęcia z końmi muszą być 😁 Mało udane, bo robione przez mamę, nowym telefonem dotykowym 😁
Fajne. 🙂 Zapuszczanie włosów zdecydowanie Ci służy, zapuszczaj dalej, a potem koniecznie do dobrego fryzjera, który nada objętości! 🙂

Ja mam takie średnio atrakcyjne z twarzy, bo wiecznie przemęczona i niewyspana chodzę, ale staram się nadrabiać zadbanymi włosami:

Będę je skracać co jakiś czas, bo nie chcę mieć za długich, wyrównam niedługo do ramion, żeby grzywka była równa z nimi.
Bisha, koń z pierwszego zdjęcia identyczny, jak moja końska miłość, gdy miał ze dwa lata 😍
Julie, włosy cudne! zazdro!
Wczorajsze, późno wieczorne wygłupy z Julą w łóżku 🙂
Cierpienie- ładnie i młodo wyglądasz 🙂

My wieczornie
Julie , piękna z Ciebie kobieta

Uroda disco , zapiera dech ! piękna! 🙂
A ja z takim 🙂
Cierp1enie, ale z Ciebie jest laska!
Złapana znienacka 😉
ja taka brzydka  😎 teraz za dnia 🤣
Dwa z wyjazdu, które najbardziej mi podchodzą. 🙂

flygirl, na pewno masz więcej, dawaj kociooka!
Julie, też ostatnio stwierdziłam, że włosy to podstawa ozdoby kobiety i reszta może być taka se, ale włosy muszę mieć piękne 😉
tak Ci się naturalnie falują mocno?

Dziewczyny, fryzjer mi nie chce zrobić grzywki, ja bym chciała, bo na zdj poniżej uważam, że wygląda to spoko.
Co myślicie...? Mam garbaty nos, trochę się boję, że grzywka mogłaby go podkreślić...
zdj w grzywce, i zdj na co dzień do porównania:
Thymos, jak dla mnie z grzywką wyglądasz młodziej, bez jest też bardzo ładnie. ciężko zdecydować 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się