Jako dyrektor tego sławnego bagażnika, w którym lądują tylko ładne dziewczyny robiące nam brzydkim złą reklamę oficjalnie oświadczam, iż forumowa Karolinaaa została chwilowo zdeklasowana (czyli jest taka możliwość, że jak skończysz 60tkę to będziesz mogła siedzieć z nami na tylnim siedzeniu auta Katiji 😂 ) i spadła na drugie miejsce. Na samym dnie tych czeluści od ostatniej niedzieli leży i podejrzewam, że już nie zmieni swojego miejsca.. Disco.
cicho być i nie marudzić. Co Wy myślicie, wszystkie prawie żeśmy się wyszczerzyły i kto będzie zęby fotoszopował, no kto? Tylko oczywiście ta najładniejsza modeluje a nasze kły to trza trochę wybielić 😂
i ja to jestem dupa. nie wiedziałam, ze koniczka to koniczka 😂 bo to Koniczka, right?
Dla ułatwień proszę z podpisami, coby nas rozpoznać. (takie co jesteśmy wszystkie to jest całe jedno 🙁 przypadkowy obsługiwacz aparatu chyba miał delirium.
Niezła ekipa 😀 a gdzie Amnestria? Nie dotarła? Niby Wam troszeczkę zazdrościłam zlotu, ale już mi przeszło. Wpadłabym w meeeega wielkie kompleksy przy Disco 😁 ( Wie ktoś czy ona ma jakieś wady w ogóle? 👀 😜 )
Facella właśnie na tym polegają zdjęcia z zaskoczenia 😁 zupełnie nie wiesz gdzie to przykleić 😀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 10 września 2014 20:28