To były zdjęcia robione pod sesję,gdy jeszcze zaczynałam. Nie uważam swoim zdjęć podchodzących pod fotka.pl. Po prostu nic nie zrobię na to,że mam duży,obfity biust i nawet jak założę mały dekolt,to po prostu to widać.Nie mam ich także wywalonych na wierzchu. Cóż..nie razi mnie opinia innych ludzi. Każdy robi sobie zdjęcia na jakich dobrze się czuje i nie mam zamiaru nikogo przez to krytykować. Fakt faktem,że w makijażu bądź na zdjęciach wyglądam na starszą...a w rzeczywistości odejmują mi 3-4 lata,bo nie lubię chodzić w makijażu czy też odstrojna <chyba,że gdzieś wychozę,impreza czy też inne wyjście>.
nasicc, Na części Twoich zdjęć dekolt jest spory i widać najpierw dekolt, potem resztę. Kiedyś wstawiałaś zdjęcia w takim niebieskim sweterku gdzie dekoltu wielkiego nie było i wcale te piersi nie wyłaziły. Zdjęcie z sesji miałoby dużo więcej smaku, gdyby ta mini była dłuższa (a i tak byłaby dalej mini), a spod czarnej sukienki/tuniki nie wystawałby Ci biały stanik. Zdjęcie wyglądało jakby spod sukienki miał Ci cały tyłek wyjść. Ładna z Ciebie dziewczyna - po co godzić się na Twoim miejscu na niespecjalnie fajne zdjęcia. No, ale skoro na takich się dobrze czujesz...
Studiuję na Akademii Obrony Narodowej 😉 'Szkolne' w cudzysłowie ponieważ to zdjęcie z poligonu w ramach pewnej organizacji, można powiedzieć że swego rodzaju uczelnianego koła naukowego 😉
darolga drugie i czwarte ! 😜 świetne! Gratulacje dla fotografa no i obłędne masz buty 😎
Zamrucz superowo wyglądałaś 🙂
wrzucam coś najbardziej aktualnego,ze znajomymi co prawda,jakość jakby było robione kalkulatorem,ale jednak na nich jestem i mnie widać,to się pokaże,a co 😀! ja to ten smerf w różowej czapce ta,nudziło mi się więc sobie je przerobiłam nieco 🤣
darolga, jak zawsze pięknie! Masz bardzo przyjazny uśmiech 😀 [size=10pt][size=10pt][size=10pt][font=Verdana][size=10pt]a co do włosów, widzę w nich duuuuży potencjał- zajrzyj proszę do wątku włosomaniaczek(1 strona- pigułka), lub kliknij tutaj. 🙂[/font][/size][/size][/size][/size]
Dworcika, baffinka, Alabamka, infantil, cavaletti dzięki dziewczyny 🙂 zęby po tatusiu 🙂 a klub to rzeczywiście ten "nowy liquid" - lód, polecam tym bardziej, że jest tam "tabubarowo" - wiadomość dla bydgoskich revoltowiczów