feno, czyli nie jestem sama, juhu! 😁 dużo mam takich zdjęć po ciągle jem 😎 oooj tak najfajniej, teraz liczę na to, że kolega nie doda nigdzie filmu na którym śpiewamy 😁 tylko tam na szczęście nic nie jem 😉
szam, no widzisz jak mi szybko zeszlo? sama sie dziwie, z reszta Majkel tez juz taki blady! I tak, w sumie wiekszosc nosi chocby szczatkowy zarost. Ale moim zdaniem to sexy 😎 a przynajmniej oni maja taki typ urody ze im pasuje 😉 no i jak juz sie pojawilam w temacie to wstawie jeszcze (autorstwa - jak widac - Cieciorki)
amnestria, on jest z Afganistanu, to juz zostalo komisyjnie u mnie na Wydziale stwierdzone (a co jak co, ale tam to sie na tym znaja... :hihi🙂. Co z reszta Syryjczycy tylko potwierdzili, tlumaczac mu po arabsku jak sie zbiera migdaly... Kazdy ktorego pytalam mowil ze wlasnie wyglada jak z Afganistanu. Bo na Syryjczyka nie wyglada.
haha, żabeczka kojarzyła mi się z taką bardziej puszystą osobą, a jak zobaczyłam zdjęcia, to byłam pewna, że po prostu pomyliłam ją z jakąś inną forumowiczką 😁 w takim razie gratuluję, zmiana jest rewelacyjna! 😅
Basket Case, haha szkoda ze tylko na ramionach, dekolcie i stopach... reszta sie a.) nie chciala opalic b.) nie miala kiedy...
pony, to powiem Ci jeszcze ze to sa zdjecia z konca wyjazdu na ktorym przytylam jakies 3 kg 😉 wiec jest "grubiej" niz bylo. teraz Gil pracuje na to, zebym wrocila do starej slusznej wagi :P