Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

przepraszam, że to znowu ja, ale nie mogę się powstrzymać  😁

to zdjęcie poprawia mi humor, wyszłam tak strasznie, że aż śmiesznie  😂
biedne, wygłodzone dziecko  😀
odkopane zimowe 🙂

karolinaaa pjona!  😉 Mi ZAWSZE robią zdjęcia jak jem. Konsternacja nad bułką to jest to.
A w busie na tyłach zawsze jest najfajniej  😁
feno, czyli nie jestem sama, juhu!  😁
dużo mam takich zdjęć po ciągle jem  😎 oooj tak najfajniej, teraz liczę na to, że kolega nie doda nigdzie filmu na którym śpiewamy  😁
tylko tam na szczęście nic nie jem  😉

Nirv, ślicznie wyszłaś. i te ooczy!  😀
karolinaaa, dzięki 🙂 wyszły prawie  tak jak wyglądają faktycznie  😉
to zazdroszczę  😜 moje jak widać są takie nijakie  😉
Nirv, na tym zdjęciu wyglądasz na strasznie uroczą dziewczynę;]
😡 bo ja taka momentami jestem, w zależności dla kogo, kiedy i w jakiej sytuacji  😉 dziękiii
z dzisiaj... na dole z Kumpelą 🙂
zabeczka17 ale masz śliczną karnację!  😉
dziękuję 🙂 :kwiatek:
a ja tylko takie jedno, wspominkowe z Syrii, z naszego goodbye party po 1,5 mies... tanczylismy tradycyjny taniec - debke  💃
kujka, jak cię ostatnio widziałam to nie byłaś taka spieczona:P Wszyscy syryjczycy są tacy wąsiaści?
szam, no widzisz jak mi szybko zeszlo? sama sie dziwie, z reszta Majkel tez juz taki blady!
I tak, w sumie wiekszosc nosi chocby szczatkowy zarost. Ale moim zdaniem to sexy  😎 a przynajmniej oni maja taki typ urody ze im pasuje 😉
no i jak juz sie pojawilam w temacie to wstawie jeszcze (autorstwa - jak widac - Cieciorki)
Kujka super wyszłaś na tym zdjęciu 🙂. A Twój Majkel to w ogóle wygląda jak Syryjczyk, stwierdzam. Spokojnie mógłby się wtopić w tłum 😉
amnestria, on jest z Afganistanu, to juz zostalo komisyjnie u mnie na Wydziale stwierdzone (a co jak co, ale tam to sie na tym znaja... :hihi🙂. Co z reszta Syryjczycy tylko potwierdzili, tlumaczac mu po arabsku jak sie zbiera migdaly... Kazdy ktorego pytalam mowil ze wlasnie wyglada jak z Afganistanu. Bo na Syryjczyka nie wyglada.
Afganistan, Syria... kto to tam rozróżnia..? 😎 😁

Ojej, dopiero teraz zauważyłam - Nirv świetnie wyglądasz! very najs 🙂
amnestria, o matko! No roznica jest nie przymierzajac taka jak miedzy Saudyjczykiem a Egipcjaninem!
ach ci dyletanci... 🙄
😂
kujka, ale chudzina z Ciebie🙂
kujka, pozytywne zdjecia😉
p.s mam taka sama bluzke 😉
Zabeczka17 ależ ty schudłaś!  🤔
Kujka, Opalenizna 1 klasa.
Basket Case  ej no weź mi obciachu tutaj nie rób  😉😀 😜 parę kg różnicy tam wielkiej nie robi :P🙂 😡
to tylko złudzenie optyczne hehehe
Zabeczka17 ależ ty schudłaś!  🤔

haha, żabeczka kojarzyła mi się z taką bardziej puszystą osobą, a jak zobaczyłam zdjęcia, to byłam pewna, że po prostu pomyliłam ją z jakąś inną forumowiczką  😁 w takim razie gratuluję, zmiana jest rewelacyjna!  😅
wow 🤣 dzięki 🙂  to dopiero pierwsze koty za płoty 🙂 jeszcze 20 kg przede mną 🙂 😵 😎
Basket Case, haha szkoda ze tylko na ramionach, dekolcie i stopach... reszta sie a.) nie chciala opalic b.) nie miala kiedy...

pony, to powiem Ci jeszcze ze to sa zdjecia z konca wyjazdu na ktorym przytylam jakies 3 kg 😉 wiec jest "grubiej" niz bylo. teraz Gil pracuje na to, zebym wrocila do starej slusznej wagi :P

zabeczka17, masz bardzo sympatyczny usmiech.
kujka dziękuję 🙂
Widzę że ostro śmigałaś w Syrii... chciałabym tam kiedyś dotrzeć 🙂
wow 🤣 dzięki 🙂  to dopiero pierwsze koty za płoty 🙂 jeszcze 20 kg przede mną 🙂 😵 😎

🤦 Kobieto! 20 kg?! Wyglądasz na chudszą ode mnie a ja bym wyglądała jak szkielet gdyby zleciało ze mnie 20 kg.  🤔 10 max!
to tylko zdjęcie które zapewne wiele przekłamuje 🙂 do ślubu muszę schudną c tyle a dwa że moja kobyłka też będzie mi za to wdzięczna 🙂
A ja mam takie jedyne zdjęcie z Włoch, od fotografa. Z bratem na basenie. 😉
haha, nawet nie zwróciłam uwagi na zarost syryjczyków, rzeczywiście, nawet husam miał
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się