Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

zdjęcie jest przerobione w sensie że odcień jest tylko inny, ale bez wygładzania🙂
Dorobilam sie i ja jakiegos nowego zdjecia 😉 zNo ale w sumie pierwszy mecz u nas w tej rundzie, to trzeba bylo :P

martva- bardzo słoneczne!
O rany jak Ty dorosło wyglądasz  😲 W życiu bym nie powiedziała, że jesteś w LO 😲
Pony -  :kwiatek: Wczoraj, na meczu, byla iscie wiosenna pogoda, a jak dodam wplyw niektorych osob na mnie to sama rozumiesz.. 😉  :kwiatek:

Daniela - hah, no coz. Wiekszosc ludzi daje mi wiecej lat z wygladu, niz tyle ile mam w rzeczywistosci 😉
To może i ja coś wstawię. Moja mina na tym zdjęciu (nie wiedząc czemu) mnie urzekła. 😂

Im dłużej patrze się na to zdjęcie, tym starzej się czuje. 🤔
Ja z córcią 🙂 Wielkanoc 2010 🙂
CUdowne Maleństwo *-*
Jak już gdzieś pisałam xD
Edyta czapa pierwsza klasa!

Cierp1enie fajna ta twoja córa 😉

To i Ponia wiosennie🙂

Ponia- moze nie ten temat, ale tak prócz innych atrybutów masz super włosy i grzywkę -moje marzenie
marysia550,  :kwiatek:
Dawno Strzyga nie "zaszczycała" was swoją twarzoczaszką.
Dziś została matką chrzestną i ją obfocili:

Strzyga... jak jeszcze raz usłyszę, że jesteś brzydka czy jakaśkolwiek negatywnie inna to wyjdę z domu i wypatruj mnie za 4 dni w pod oknem z baseballem  👿

Śliczne 2gie zdjęcie  😉
Śliczne zdjęcia, bardzo cieplutkie 🙂

A ja wczoraj załapałam śmieszną nie pozowaną fotkę 😉 W tym momencie jestem w trakcie rozkładania statywu  😂
Strzyga i Ponia jak elegancko wygladacie! Strzyga brzydka? Taaa... strasznie. Quasimodo jak nic  🤬
Daniela- po Twoim zdjęciu już mi tylko zostało iść do fryzjera ogolić się na łyso.

Ale śliczne fotki  😍 Spring is in the air 🙂
Anka, wiedziałam  🙁
No wiesz, w końcu to Lans Jumping Team, musimy zadawać szyku  😀iabeł:

ninevet no co ja na to poradzę?
Martva, nie poznałam 😉

Strzyga, co tak zacieszałaś w tym kościele? 😎
Daniela, nie smieszna tylko ladna! nareszcie nie pozowana_zawsze_taka_sama. bardzo mi sie podoba!

Strzyga, ojej, bardzo podoba mi sie Twoja uroda, gratuluje zostania matka chrzestna, od teraz do konca zycia Twoj chrzesniak 2x w roku bedzie oczekiwal od Ciebie wypas prezentow  😂 ladnie sie wkopalas!  😁
kujka, ja będę ją uczyła, że liczy się miłość, nie prezenty =)

Gosia, bo my tacy radośni jesteśmy. Zawsze i wszędzie:
Ale wiesz co, te zdjęcia są bardzo ładne 🙂
Strzyga- wszystkie ladne, ale jeśli po ostatnim nadal twierdzisz, że jesteś brzydka to śmiem twierdzić, że mowisz tak zeby każdy mówił żeś ładna 🍴

edit:literówka
Martva, nie poznałam 😉

Haha no miałas prawo właściwie, ilt to już lat? Ze 3..? Jak nie więcej! A ja ciągle czekam na zdjęcia noo!  🤬
Martva, prawie 4 😀 Przepraszam, ale ja tych zdjęc nie mam kiedy przerzucic i przesłac... :/
marysia550 - muszę Cię zmartwić 😁 To jest średnia długośc moich włosów, zawsze miałam baardzo długie włosy dopiero 1,5 roku temu ścięłam 😉

kujka - dziękuje  :kwiatek: Z tym pozowaniem to u mnie dlatego tak jest, że ja nie lubie siebie bez uśmiechu ani w uśmiechu bez zębów (no czasem się zdarzy ładnie) 😉

Tu fotka w dłuższych włosach z 2007
martva, ale Ty śliczna jesteś!!
Strzyga, wygladasz na tych fotkach w płaszczyku jak nie Strzyga 😉
ja dzis spacerowo

martva, ale Ty śliczna jesteś!!

Deb -  😡  :kwiatek: :kwiatek:

Twoje zdjęcia są super, ślicznie wyszłaś na tym pierwszym! Bardzo mi się podobają Twoje takie roześmiane zdjęcia!

Strzyga - super wyglądasz!
Nigdy tu jeszcze nie było moich fotek-a dodam jedną! 😉
To ja wrzuce takie moje:

P.S.

Co do wlosow:

😉

Mam nadzieje, ze do dobrych rozmiarow pozmniejszalam  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się