Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Marcepana, jesteś naprawdę śliczna i ten uśmiech..

Ja dostałam swoje sylwestrowe [tak, pod koniec lutego..] to wstawię jedno 😉

rewir ty mi się zawsze z jakąś czarną mambą kojarzysz, a tu taki pogodny uśmiech  👀\

A oto honey na łyżwach, a raczej honey chodząca w łyżwach po wodzie (w Krk przygrzało  :hihi🙂
honey, ale mina zawodowa! 😀
a mina "dlaczego moje nogi jadą beze mnie, łap mnie ktoś!"  😎
wygląda raczej na: "szu, szu, szu ... jestem mistrzem lodowiska  😎" Oczywiście w pozytywnym znaczeniu  😀.
Hej,hej, tu salto piccolo  😁
Marcepana - rozbrajajacy usmiech! Super zdjęcia.
Calathea - ehm, przeciez golym okiem widac, ze twarz jest doklejona do ciala, stad ten cień i dziwaczny dwuwymiar. Fuszerka straszna, przykro mi to pisac, ale cala postac wyglada przez to jak jakis ufok! Nie widzisz tego?  🙁
U Rewir podoba mi się fryz, zaś u Salto styl.

Uff, to by bylo na tyle. Macie tu jeszcze jedno zdjecie Hyacinth w czapie - tym razem w najprawdziwszej papasze 🙂 warszawska zima dala mi popalic podczas urlopu!
Hiacynta Masz piegi?! Zazdroszczę  😜 A czapa obłędna 😉
Mia, mam trochę, ale zimą są bledziutkie 🙂 A co do czapy, to szkoda, że nie widac jej całej - jest gigantyczna!
marcepana
Jesteś piękna! 😀

honey
Boska mina 😁
Marcepana- śliczna dziewczyna z ciebie!

incognito- jak możesz tak malowac sobie oczy? :P nie boli cię, nie łzawi?
poza tym nie wiem, po co optycznie gałki sobie pomniejszac 😉

calathea- sorry, ale pytanie "co się stało z twoją twarza?" było również dla mnie pierwszym, jakie się nasuneło po zobaczeniu zdjęcia. wyglądasz jak ufok :P oczywiście to nie twoja wina, ale dla mnie dziwne, chwalic się zdjęciem, na którym jest w zasadzie ktos inny, no bo przeciez nie ty 😁
za to, cały czas jestem pod wrażeniem uroku tego zdjęcia:
Eh... dawno nie było ani mnie, ani mojego grubasa... może się przypomnę, bo jeszcze o mnie zapomnicie i co wtedy?

Więc... takie małe cuś...

yga, a wstawisz to fajne, które lubię? To na słupie? :P

I takie o... bo po wczorajszym słońcu, dziś było mi zimno... więc wspominałam grudzień.
cieciorka malowac 'tak' tzn jak?Bo nie wiem czy chodzi Ci o dolną czy górną kreske?Nic mnie nie boli 😉
Marcepana o ja jegooo  😲 Jakaś Ty śliczna. !

Rewirowa  😂 , długo Ciebie nie widziałam  😀

salto piccolo jak radośnie  😁
Dworcikowa, super🙂
Ja tez wspominam grudzień..no i styczeń:P

Dworcika- specjalnie dla Ciebie !  😁

🤣
"Jak wszyscy to i babcia"  🤣

w ostateczności nadaje się do pokazania 😉
yga, świetne !  😜
ps. jak ty tam weszłaś?  😁

zoja
W niektórych słupach są chyba dziury i można po nich wejść jak po drabinie 😉

yga
Ale z Ciebie wariatka 😁

Dworcika
Ślicznie 😉

Scottie

To była jakaś sesja? masz jeszcze?
Bardzo mi się podoba 😉
Pauli, pseudo sesja, bo robiona na szybko w moim pokoju z kiepskim oświetleniem. Ale wykonana przez cudownego fotografa 🙂 mam inne zdjęcia, niestety zostałabym zbanowana za wstawianie tu aktów :P Są też takie, na których jestem tyłem, ale mam na nich kręgosłup dinozaura i krzywo siedzę. Nie podobają mi się, dlatego dopóki nie wynajmę studia, to chyba będzie tu tylko to jedno zdjęcie.
yga już Cie lubie 😁
yga ty wariatko! nie poodzierałaś się? 😁
yga fantastyczne zdjecie! I Twoja figura na nim, rewelka!
Scottie ja sie na zdjeciach nie znam, ale drazni mnie reka ze szklanka - wydaje sie nienaturalnie duza.
Pewnie dlatego, że była wysunięta bardziej do przodu- żeby widać było szminkę na szklance 😉
ale ja wlasnie wiem ze jest wysunieta do przodu, to wlasnie to mi przeszkadza w ogolnym obrazku 😉
a szminki nie zauwazylam i tak 😡
yga ja też bardzo lubię to zdjęcie! 😉 💃 no i widok nagiej skóry w kontakcie z betonem też przyprawia mnie o ciarki 😁

Scottie również mi się podoba 😉 i zawsze możesz wstawić zdjęcia w linkach żeby nie było 😉 PS. co to za butki? 👀
Yga- SUPER  😁 niezły odlot
Dziewczyny - świetne zdjęcia, ale wy śliczne wszystkie jesteście.
Ja na razie nie pokazuję się publicznie  😉
Zeszłoroczna Hiszpania:

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się