Forum towarzyskie »

Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Dworcika -  😍
Edit, zmieniłam zdanie, to się nie nadaje do publikacji  🤣

Grono focia x3
Kibel był najprzyjemniejszym miejscem na kowencie jeśli mam być szczera  🤣

[quote author=Northern_Star link=topic=28.msg477664#msg477664 date=1265659260]
Aaaa, kocham futerkowe bluzy! 😍
[/quote]

Ja też 😉

Cierp1enie 😀
Chess ale mega trampki (te obok Ciebie). A tamto zdjęcie było jeszcze fajniejsze 🤣

Dworcika  😁 bosko
No dzięki  🤣
Trampcie moje, glany pożyczone akurat do cospleju
A łaziłam w nich cały czas bo były ciężkie i kiepsko właziły do plecaka  🤣
To może machnę jeszcze takie cuś
Ja jako Belphegor (Księciunio z KHR)

Tutaj obrazem postaci ->

Tylko butków białych nie znalazłam .__.
oooo Chess te jest wypas!
ale ja stare też widziałam, ha !  😁
oooo Chess te jest wypas!
ale ja stare też widziałam, ha !  😁

Kurde, za wolno myśle i działam
Albo myśle za szybko, robie głupoty i potem działam za wolno  🤔wirek:
Jak dla mnie to to pierwsze zdjęcie bylo najfajniejsze 😉 Bo te pozostałe...no cóż ja mam awers do fotek w szkolnym kiblu 😉 Czy to przez dziunie czy przez mroki 😉
Wiesz, wszystko zależy od sytuacji 🤣
To drugie to jedyna fotka kiedy perułczka jeszcze mi nie spadała i wyglądam w miarę ludzko
Pozatym cały konwent okazał się niewypałem i kibel był najmilszym miejscem, stąd pierwsza fotka  🤣
a ja siedze u siebie, pisze essay z propagandy, cos mi skrobie w sciane i stuka za oknem, generalnie jest strasznie i w pewnym momencie dostaje skypem ponizsze zdjecia (+ jeszcze kilka, jak sie beda podobaly to dam wiecej).
przysiegam, ze wrzasnelam i prawie zemdlalam. przestraszylam sie sama siebie  🤔wirek: 🤔wirek: 🤔wirek: 😂 pozowalam kolezance do projektu na zajecia  😁

Chess - drugie foto wymiata 🙂

Kaprioleczka
- fajne takie mroczne 🙂
Dziękować  🤣
Kaprioleczka, drugie mi isę podoba x3
mi tez sie bardziej podoba drugie, ale pierwsze wlaczylam bo pierwsze sie odebralo ze skype, intensywnie akurat myslalam o tym, co tez sie tak tlucze w ogrodku za moim oknem; jak to zobaczylam to az wrzasnelam  😂 myslalam, ze mnie cos napadlo

ciesze sie ze sie podobaja  :kwiatek:
Northern_Star ile masz lat? młodziutko wyglądasz  🙂
Miałam ostatnio sesję u fotografa z przyjaciółkami. Jeszcze nie mam wszystkich zdjęć, ale dostałam kilka i strasznie mi się podoba jedno więc się pochwalę:
(fotka podczas lądowania ze skoku)

fot.Greg Ostrowski
KuCuNiO - czekam na więcej, bo coś czuję, że cała sesja będzie niesamowita! Podziel się koniecznie czy to przez PW czy to w inny spsób resztą zdjęć!
Ja też czekam niecierpliwie na reszte  😉
i ja i ja !
ja równiez,bo widze,że bardzo ciekawy efekt jest na zdjęciu,więc chętnie zobacze reszte 😉
Dzięki🙂 mogę wstawić jeszcze kilka, z tych, które mam na chwilę obecną (reszta jest w obróbce i mam je dostać w tym tygodniu (było około 500 zdjęć więc sporo🙂😉)
mam nadzieję, że koleżanki się nie obrażą:
(to była nasza improwizacja skoku z tańca rosyjskiego z dziadka do orzechów) w locie:

tutaj jeszcze przed zdjęciami, czekam na fryzjera:

hm..niezbyt udane właskie fouette (i świetna mina:p)

z przyjaciólkami:

pointy:

jeszcze przed :

super !  😜
podziwiam Was i wasze stopy  😀
czad  😍
KuCuNiO rewelacja 👍
Kucunio- masz 'niedoprost' kolan? tak patrze na 3 fotkę. Na 5 zdjeciu Twoje nogi po lewej?
Tak pytam - zboczenie zawodowe 😉

Ale fotki fajne. Też mi się marzy taka sesyja.
Dzięki wszystkim^^
Cenciakos jakbym miała niedoprost to nie tańczyłabym baletu🙂
Mam raczej przeprost niż niedoprost z tym, że na pointach nie zawsze to kontroluję. Szczególnie jak jestem w ruchu nie zawsze zdążę wyprostować do końca kolana. Na 3 zdjęciu jak już pisałam to wielka improwizacja była i wszystko jest technicznie do kitu:P
Super!
Jak będziesz miała więcej fotek z tej baletowej sesji to wstaw jeszcze 😉
KuCuNiO - wow  👍 dodaj więcej 🙂
Kucunio - co ja Ci mam babo powiedzieć?  😜 😍 😜 😍 😜
Śliczne tutu!
Kucunio,
pieknosci, klimat i kolory przedostatniego podobaja mi sie najbardziej 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się