Forum towarzyskie »

Open'er festiwal

Dzisiejsza informacja z oficjalnej strony:
"Rozpoczynamy przygodę z Open'er 2010. I to jak rozpoczynamy! Mało jest zespołów tak ważnych dla muzyki w perspektywie ostatnich dwóch dekad oraz tak ważnych dla publiczności w Polsce i na całym świecie, a także takich, które grają tak niesamowite, energetyczne i pełne pasji koncerty. Z ogromną dumą i radością pragnę ogłosić, że w roku dwudziestej rocznicy swojego istnienia grupa PEARL JAM  wystąpi na Open'er Festival! Mikołaj Ziółkowski, Alter Art"  💃 💃
Nie lubię ich 😉 ale jestem ciekawa dalszych gwiazd 😉
Ehh al czemu bilety takie drogie?? Chyba kupię w ciemno, najwyżej jak się okaże kicha dla mnie to sprzedam... Bo ostatnio płaciłam 300 zł ;/ a teraz?? Zgroza
aga, za 4 dni i taka ilosc wykonawcow uwazasz ze drogo? to policz ile bys zaplacila idac na koncerty tylko tych co naprawde lubisz 😉
magda ale ja porównuje do poprzednich lat.. Ja wiem ze za każdy koncert oddzielnie płaciłabym tyle ze głowa boli, ale i tak jest skok ceny... A jak sobie policzę 2 opakowania nudli dziennie + piwa w DUŻEJ ilosci to chyba bez kitu trzeba zamiast prezentów na święta kase zbierać 😀😀
Pearl Jam! Jupiiiiii!
Jad na 100%. I tak i tak si wybierałam a z PJ to już na pewno...
Ja się już doczekać nie mogę  😅
Bylam na wszystkich koncertach PJ i  tego na pewno nie opuszczę 🤣
Nie wiecie czy bilety są całosciowe czy można kupić tylko na poszczególne dni?
Izaczek, wszystkie informacje masz na oficjalnej stronie:
http://www.opener.pl/
Jednodniowy bilet będzie kosztował 155zł
Oby szybko podali kolejenych artystow 😀

Widzę, ze nawet sporo voltowiczow sie wybiera  🏇
aaa gorillaz jestem zachycona, szczerze na nich liczylam, oszalalam poprostu  😅 😅 😍 😍 😍 💃 💃 😜 😜
ja sie wybieram na pewno, ale biletow nie kupuje jeszcze - w zeszlym roku mimo, ze kupilam je bardzo pozno, kilka dni przed Open'erem oczywiscie sto milionow zawirowan jak to zwykle u mnie i malo brakowalo a bym nie pojechala  👿 ale na szczescie sie udalo  😅

przygotujmy sobie transparenty re-volta i koszulki koniecznie - bedziemy sie odrozniac w tlumie!  😅
Zorilla tylko że to nie jest Gorillaz  😕
Projekt audiowizualny, od paru lat intensywnie radujący publiczność, głównie taką, co ceni sobie twórczość Gorillaz. Nie jest to, jak niektórzy mogliby pomyśleć, koncertowa inkarnacja zespołu Damona Albarna, a kolektyw muzyczno-dj-ski, który w otoczeniu wizualizacji raczy widzów utworami Gorillaz, zarówno w wersjach oryginalnych, jak i rozlicznych remiksach. W swoje sety wplatają także taneczne hity innych artystów, co wskazuje jednoznacznie na bardzo jasno postawiony cel kolektywu: poderwać publiczność do tańca. Zgodnie z oficjalnymi zapowiedziami w Gdyni GSS pojawią się w składzie: DJ Kofi, Roland, Remi Kabaka oraz Pauli Stan Mck, choć być może możemy też liczyć na jakieś gościnne wokalistki. Chętnych sprawdzić, czy wstrząsną Open’erem, zapraszamy do namiotu!

Kiszka 😵
no tak, ale serwis informacyjny you tube poinformowal mnie ze i tak graja ich utwory takze fajnie ^^. ale czemu wsadzili ich do namiotu ?! tam jest ciasno i beznadziejnie.
a btw czy Gorillaz normalne w ogole koncertuje?!
Ja w tym roku raczej sie nie wybiore. Pearl Jam nie lubie, reszta mocno indie, czego tez nie lubie. Moze pojade na off festival, ale jeszcze nie wiadomo. W zeszlym roku Madness bylo swietne, szkoda ze lal deszcz, choc garstce fanow niespecjalnie to przeszkadzalo XD. Nawiazujac do postu wrotkiego z checia zobaczylabym Iggiego, moze wtedy jakos bym sie zebrala na ten Open'er. W zeszlym roku poza koncertem Madness pogoda byla boska, choc gdyby nie plaza nie wiem czy wytrzymalabym tamten gorac ;p. Czekam na dalsze poszerzenie listy zespolow, wtedy podejme decyzje
Gorzej, ze sie Madness spoznilo, w polowie musialam wyemigrowac na Faith No More - szkoda mi troche bylo porzucac Madness, ale nie zaluje ostatecznie - Faith No More bylo  😜 😜 😜 przegenialne po prostu!!!  😁
Mnie najbardziej cieszy Hot Chip  😀 I Massive Attack 😀
aaa matysiahu <3<3<3 super !!
aaaaaaaaa bedzie Tricky !!!! musze tam byc.... !!!!
A ja już mam bilety 😅
Papi, po ile sa w tym roku? bo mi sie strona openera nie chce otworzyc :/
Ceny karnetów:
Karnet 3 dni ( 2,3,4.07.2010 ) - 290 pln,
Karnet 4 dni ( 1,2,3,4.07.2010 ) – 350 pln,
Ceny karnetów z polem namiotowym:
Karnet 3 dni z polem ( 2,3,4.07.2010 ) - 330 pln,
Karnet 4 dni z polem ( 1,2,3,4.07.2010 ) - 390 pln,
Ceny biletów jednodniowych:
01.07.2010  - 155 pln,
02.07.2010  - 155 pln,
03.07.2010  - 155 pln,
04.07.2010  - 155 pln

Ze strony wzięłam. Ja jadę na 3 dni 🙂
Ja z ekipką nadal się zastanawiamy, ale weźmiemy chyba bilety na te dni, w których graja Nasze ulubione zespoły, co wcale nie wpływa na fakt, że na plaży zamierzamy koczować znacznie dłużej (;
ehh... to ja bym musiala na 4 bo Tricky jest pierwszego dnia... 😉
nie oplaca sie calkiem kupowac na pojedyncze dni, chyba ze na 1.
ja tez juz mam karnet🙂
Też jade z ekipą, chcemy wynająć jakiś dom lub kilka mniejszych domków (bo trochę ludzie się uzbierało) tyle że jakoś kiepsko idzie mi to szukanie.

Czy ktoś ma doświadczenie w wynajmowaniu domu na wakacje ?
Lub kotś z miejscowych voltowiczów zna miejsce godne polecenia ?

:kwiatek:
Mnie jak na razie urządza tylko Skunk Ananise 😉
Ja będę na Pearl Jamie
Ada ja będę mieszkać w 'letniej rezydencji' (cóż ja bym tego zwykłm domem nie nazwała bo to wielka chałupa xD), mogę jej podpytać jutro w szkole o okoliczne domki do wynajmu.

Zorilla pytałaś czy Gorillaz koncertują - tak, ale nie 'osobiście', np. są schowani za ekranem na którym wyświetlane są ich postacie. ogólnie zwykłe koncerty gdzie się pokazali to chyba 2 były w historii 😉
Już sie doczekać nie moge... bilet dumnie o sobie przypomina wisząc na lustrze. Ja jak na razie ciesze sie tylko z Pearl Jamu ale moze dojdą jeszcze jacyś ciekawi wykonawcy...
tak no myslalam o tym keidysc, mogli by sie np przebierac za postacie (i gotowac w srodku) to bylo by fajne ^^ ^^
domki. ja szukalam mieszkan w necie rok temu i bylo naprawde duzo ofert na sam opener. tylko ze to bylo w czerwcu wiec wiele pozajmowanych. ale u kotrego wkoncu bylam mowi ze jeszcze nei wie co bedzie w tym czasie a i tak juz pare osob poluje po mnie na to miejsce:P:P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się