Dzisiejsza informacja z oficjalnej strony: "Rozpoczynamy przygodę z Open'er 2010. I to jak rozpoczynamy! Mało jest zespołów tak ważnych dla muzyki w perspektywie ostatnich dwóch dekad oraz tak ważnych dla publiczności w Polsce i na całym świecie, a także takich, które grają tak niesamowite, energetyczne i pełne pasji koncerty. Z ogromną dumą i radością pragnę ogłosić, że w roku dwudziestej rocznicy swojego istnienia grupa PEARL JAM wystąpi na Open'er Festival! Mikołaj Ziółkowski, Alter Art" 💃 💃
Ehh al czemu bilety takie drogie?? Chyba kupię w ciemno, najwyżej jak się okaże kicha dla mnie to sprzedam... Bo ostatnio płaciłam 300 zł ;/ a teraz?? Zgroza
magda ale ja porównuje do poprzednich lat.. Ja wiem ze za każdy koncert oddzielnie płaciłabym tyle ze głowa boli, ale i tak jest skok ceny... A jak sobie policzę 2 opakowania nudli dziennie + piwa w DUŻEJ ilosci to chyba bez kitu trzeba zamiast prezentów na święta kase zbierać 😀😀
Ja się już doczekać nie mogę 😅 Bylam na wszystkich koncertach PJ i tego na pewno nie opuszczę 🤣 Nie wiecie czy bilety są całosciowe czy można kupić tylko na poszczególne dni?
ja sie wybieram na pewno, ale biletow nie kupuje jeszcze - w zeszlym roku mimo, ze kupilam je bardzo pozno, kilka dni przed Open'erem oczywiscie sto milionow zawirowan jak to zwykle u mnie i malo brakowalo a bym nie pojechala 👿 ale na szczescie sie udalo 😅
przygotujmy sobie transparenty re-volta i koszulki koniecznie - bedziemy sie odrozniac w tlumie! 😅
Zorilla tylko że to nie jest Gorillaz 😕 Projekt audiowizualny, od paru lat intensywnie radujący publiczność, głównie taką, co ceni sobie twórczość Gorillaz. Nie jest to, jak niektórzy mogliby pomyśleć, koncertowa inkarnacja zespołu Damona Albarna, a kolektyw muzyczno-dj-ski, który w otoczeniu wizualizacji raczy widzów utworami Gorillaz, zarówno w wersjach oryginalnych, jak i rozlicznych remiksach. W swoje sety wplatają także taneczne hity innych artystów, co wskazuje jednoznacznie na bardzo jasno postawiony cel kolektywu: poderwać publiczność do tańca. Zgodnie z oficjalnymi zapowiedziami w Gdyni GSS pojawią się w składzie: DJ Kofi, Roland, Remi Kabaka oraz Pauli Stan Mck, choć być może możemy też liczyć na jakieś gościnne wokalistki. Chętnych sprawdzić, czy wstrząsną Open’erem, zapraszamy do namiotu!
no tak, ale serwis informacyjny you tube poinformowal mnie ze i tak graja ich utwory takze fajnie ^^. ale czemu wsadzili ich do namiotu ?! tam jest ciasno i beznadziejnie. a btw czy Gorillaz normalne w ogole koncertuje?!
Ja w tym roku raczej sie nie wybiore. Pearl Jam nie lubie, reszta mocno indie, czego tez nie lubie. Moze pojade na off festival, ale jeszcze nie wiadomo. W zeszlym roku Madness bylo swietne, szkoda ze lal deszcz, choc garstce fanow niespecjalnie to przeszkadzalo XD. Nawiazujac do postu wrotkiego z checia zobaczylabym Iggiego, moze wtedy jakos bym sie zebrala na ten Open'er. W zeszlym roku poza koncertem Madness pogoda byla boska, choc gdyby nie plaza nie wiem czy wytrzymalabym tamten gorac ;p. Czekam na dalsze poszerzenie listy zespolow, wtedy podejme decyzje
Gorzej, ze sie Madness spoznilo, w polowie musialam wyemigrowac na Faith No More - szkoda mi troche bylo porzucac Madness, ale nie zaluje ostatecznie - Faith No More bylo 😜 😜 😜 przegenialne po prostu!!! 😁
Ja z ekipką nadal się zastanawiamy, ale weźmiemy chyba bilety na te dni, w których graja Nasze ulubione zespoły, co wcale nie wpływa na fakt, że na plaży zamierzamy koczować znacznie dłużej (;
Ada ja będę mieszkać w 'letniej rezydencji' (cóż ja bym tego zwykłm domem nie nazwała bo to wielka chałupa xD), mogę jej podpytać jutro w szkole o okoliczne domki do wynajmu.
Zorilla pytałaś czy Gorillaz koncertują - tak, ale nie 'osobiście', np. są schowani za ekranem na którym wyświetlane są ich postacie. ogólnie zwykłe koncerty gdzie się pokazali to chyba 2 były w historii 😉
Już sie doczekać nie moge... bilet dumnie o sobie przypomina wisząc na lustrze. Ja jak na razie ciesze sie tylko z Pearl Jamu ale moze dojdą jeszcze jacyś ciekawi wykonawcy...
tak no myslalam o tym keidysc, mogli by sie np przebierac za postacie (i gotowac w srodku) to bylo by fajne ^^ ^^ domki. ja szukalam mieszkan w necie rok temu i bylo naprawde duzo ofert na sam opener. tylko ze to bylo w czerwcu wiec wiele pozajmowanych. ale u kotrego wkoncu bylam mowi ze jeszcze nei wie co bedzie w tym czasie a i tak juz pare osob poluje po mnie na to miejsce:P:P