[quote author=Ktoś link=topic=26271.msg622688#msg622688 date=1276680826]
p.s. po ostatnim sprzątaniu bagażnika swojego kombi,mam pomysł na nowy wątek,jak ten nam się znudzi - co macie w bagażnikach swoich aut.🙂
[/quote]
moj jest prawie pusty. w środku jest duża plastikowa torba Carrefour, zimowy płyn do spryskiwaczy i szczotka do odśnieżania 😂
torebka po odwróceniu do góry 'nogami':

i po ułożeniu:

w środku jest: papier do origami, książka do japońskiego, miętuski, 4 dlugopisy (z czego dwa obowiązkowo różowe), ołówek, kalendarz (spięty gumką bo noszę tam masę papierów, zdjęcia itd), spinacz do papieru, etui na okulary i okulary, zegarek, jeden z telefonów, 3 zapalniczki (z czego dwie obowiązkowo różowe), carmex wiśniowy, woda termalna, klej, portfel, paszport, chusteczki, cukier i śmietanka z samolotu, składany widelec, manti, woda, grzebień, Ben-gay, pendrive, opaska do włosów, recepta (noszę ją już od miesiąca i ciągle zapominam wpaść do apteki :zemdlal🙂, puder, guma do żucia, pilniczek do paznokci, oliwka do paznokci i skórek, oster card (w środku są też karty klubowe- tesco, boots, orlen itd), słuchawki, luźno walające się euro i franki szwajcarskie.
i to chyba tyle.
standardowo mam jeszcze krem silnie nawilżający- wyjęłam wieczorem.
klucze do domu, samochodu, fajki, bilety na komunikacje miejską, legitymację studencką i karte na siłownie noszę w kurtce