A kto pamięta KoniusiePolska? :] Ta od braku siodeł, że siodła są be? Właśnie ma opis na gg: 'high... mam już siodło i napierśnik. Jeszcze tylko pad i drugi popręg"
kare_szczescie jej to chyba się nie da zapomnieć 😁 ciekawe jak tam jej koń? xd Łaa ma siodło? No nie mów! Co jakaś nowa wizja ją naszła? 🤔wirek: 😁 Ciekawe co teraz w takim razie jest zUe 👀 napewno nie munsztuk bo munsztuk jest doobry ;D
Teraz jeździ natural west! 😀 i ujeździła szatlanda i nauczyła go reagować na pomoce Uwaga moje ulubione! 😀
Ja: (22:17) ok Twoja sprawa i co przechodzisz na jazde klasyczna? ;] KoniusiaPolska: (22:17) nie (22:18) no chybaś chora? Ja: (22:18) nie czuje sie dobrze 36,6 :] psychicznie tez dobrze ;] KoniusiaPolska: (22:19) jeżdże natural west. ale aż wstyd się przyznać, gdzie się nauczyłam... Ja: (22:19) gdzie? ;] w ksiazkach? KoniusiaPolska: (22:20) nie. na giełdziew giełdzie* Ja: (22:20) jak na gieldzie? ;] sprzedali Ci patent ? 😀 KoniusiaPolska: (22:21) nie. Gościu mi pokazał podstawowe sygnały i mu miałam szetlanda podszkolić. Wyczuwam ironię z twojej strony. A może mi się zdaje?
i jeszcze jedno
KoniusiaPolska: (22:39) jakiej maści są? Ja: (22:39) o a co ma masc możesz sobie wejść na nk ;] Ela Michalec Rydułtowy :] KoniusiaPolska: (22:39) Sorry, jestem okultystką. jakiej są maści?
KoniusiaPolska: (22:20) nie. na giełdziew giełdzie* Ja: (22:20) jak na gieldzie? ;] sprzedali Ci patent ? 😀 KoniusiaPolska: (22:21) nie. Gościu mi pokazał podstawowe sygnały i mu miałam szetlanda podszkolić. Wyczuwam ironię z twojej strony. A może mi się zdaje?
🤔wirek:
Wiecie to tak jak ja bym miała na giełdzie nauczyć się podstaw ujeżdżenia (w zaledwie kilka chwil bo wątpie, że tam siedziała godzinami) a potem sobie od tak np jechała na zawody w ujeżdżeniu 🤔wirek:
Prosiłam, ale: masz jakieś zdjecia z teraz? KoniusiaPolska: (23😲9) niee (23:10) jeżdże bez aparatu ani żadnych innych elektronicznych narzędzi (chyba, że w teren. Wtedy komórka w torbie obowiązkowa) bo już dwa telefony zginęły śmiercią tragiczną Ja: (23:10) a nikt z boku nie robi? KoniusiaPolska: (23:11) nie. nie pomyśleliśmy. teraz, jak będę jeździć to specjalnie dla ciebie tata mi cyknie zdjęcie komórką
O ja pierdyle 😲 Chodzi mi o to zdjęcie z ławką. Widzę oczami wyobraźni co było dalej... Może koń się z tego wyplątał tak, że metalowe nóżki ławki nie uderzyły go w brzuch lub w tylnie nogi... Mam nadzieję, czasem konie potrafią się z takich sytuacji jakimś cudem wyratować bez najmiejszego urazu...
Proszę mi wyjaśnić, bo nie rozumiem (a poza tym mam strasznie wolne łącze i mi się za długo photoblogi otwierają) czy ta laska (aaagnesss?) wstawiła to zdjęcie na swojego fotobloga? Jeśli tak, to w jakim celu? Bo jeśli na zasadzie przestrogi: "Uwaga nie skaczcie przez ławki i inne łatwe do przewrócenia cuda z metalowymi wystającymi elementami, bo może się stać tak jak na załączonym obrazku" no to jeszcze jestem w stanie zrozumieć... Pewnie każdy z nas popełnił jakiś błąd (mniejszy lub większy) który się skończył w nieprzewidziany sposób. Ja też raz zrobiłam głupotę (zupełnie inny temat, przy zajeżdżaniu konia) która mogła się źle skończyć, ale raczej nie lubię się nią chwalić. Wręcz się tego wstydzę. Mimo tego, opowiadam o tym czasem, jeśli widzę, że ktoś jest blisko tego samego błędu. W każdym razie nie potrafię zrozumieć co myślała ta laska wstawiając to zdjęcie. To ma być śmieszne? straszne? głupie? ku przestrodze? czy co?
[quote="Julie"]Jeśli tak, to w jakim celu?[/quote] żeby pokazać jakjim jest super-jeźdźcem który skavcze przez trudne rzeczy np. ławki! Przez przeszkody skaczą przecież dzieci! ....🤔wirek: Przy tej pannie wszystko opada. Ciekawe, czy ten koń wylądował normalnie.... bo mam co do tego wątpliwości.
KoniusiaPolska to hit naszych czasów. 😁 jak widzialam te jej wpisy na starej volcie to sie zastanawiałam, czy to nie jakaś prowokacja? Jak można być tak kopniętym.
jak widać na załączonym obrazku http://www.photoblog.pl/aaagnesss/22144571 to dziewczę od ławki chyba lubi takie ekstremalne skoki...albo raczej skacze co jej się pod nogi nawinie ;/
jak widać na załączonym obrazku http://www.photoblog.pl/aaagnesss/22144571 to dziewczę od ławki chyba lubi takie ekstremalne skoki...albo raczej skacze co jej się pod nogi nawinie ;/
poległam... 🙄 🙄 i do tego ten koń biegnący luzem... 😲
Te przeszkoda nie jest w prawdzie tak kontowersyjna jak ukazana wczęsniej ławka,ale ten koń biegnący luzem jest intrygujacy...one sobie tak luzem "po wsi"lataja? 🤔
Te przeszkoda nie jest w prawdzie tak kontowersyjna jak ukazana wczęsniej ławka,ale ten koń biegnący luzem jest intrygujacy...one sobie tak luzem "po wsi"lataja? 🤔
też mnie to własnie zaitrygowało 😉 ....i zgadza się -to zdjęcie to tylko lekkomyślność, to poprzednie to bezmyślność w czystej postaci.
dziewczyna ogolnie jest z trojmiasta, z tego co pamietam to uczeszcza do technikum w boleslawowie i to gdzies tam sie dzieje. na tych zdjeciach dalej to ten sam kon wiec jakos sie wyratowal z tego
Zdjęcie straszne. Nie chce wiedzieć co było dalej...
No to ja coś dopowiem. Może wielkiej wiedzy na temat koni nie mam, cały czas się uczę, dużo czytam. Ale po rozmowie z pewną osobą stwierdziłam, że niektórzy ludzie naprawdę mało wiedzę. Więc dziewczyna twierdzi, ze jej mama pracuje w PZJ, ona jedzie zdawać na jednym obozie jeździeckim brązową i srebrną odznakę, skacze do 100 cm, ma super konia i trenera. Jeździ na super sportowych OGIERACH. Ale w późniejszej rozmowie okazuje się, że dziewczyna nie ma pojęcia co to krzyżak i stacjonata !