Obyś się myliła i nie było powtórki sprzed dwóch lat z ME , gdzie o finał Holandia przegrała właśnie z Niemcami 🙁 Skoro ograli Brazylię to i może Niemców ograją 😅
Nawet nie chcecie wiedziec co sie dzieje na niemieckich ulicach...sasiedzi oszaleli doslownie. ciagle samochody jezdza po mojej ulicy i trabia..
Dzisiaj przejezdzajac przez miasto tak sobie myslalam, ze jakby ktos nie wiedzial, ze sa Mistrzostwa i przyjechal do Niemiec, to pomyslalby, ze to okropnie patriotyczny narod, bo niemial kazdy wozi flage na aucie 🙂😉
Wielka szkoda Paragwaju, jak dla mnie to oni byli zwycięzcami dzisiejszego meczu - wielki szacunek za serce do walki i spryt. Przy pierwszym rzucie karnym, już liczyłem, że mądrze, ambitnie grająca drużyna przeciętniaków skarci metroseksualne hiszpańskie gwiazdorzenie, ale niestety. 🙁 Dobrze chociaż, że co się odwlecze, to nie uciecze... Hiszpanie w tak złej formie zostaną rozjechani przez wspaniale grających Niemców. 🙂
'metroseksualne hiszpańskie gwiazdorzenie' ?? to, że są przystojni (jak to hiszpanie) nie znaczy, że nie umieją grać. Również mi było szkoda Paragwaju, ale jednak poziom Hiszpanów dał o sobie znać. nie obrażajmy proszę naszych ME, tylko dlatego, że mają ładne mordki 🙄
jako wierna fanka i kibic Hiszpanii, będę trzymać za nich kciuki do końca. Mimo to, obawiam sie, że mają na tych Mistrzostwach baaaaaardzo duzo szczescia, co moze nie wystarczyc w potyczce z Niemcami... ale i tak: Vamos España!!
p.s. dzis zdarlam gardlo w pubie pelnym kibiców Paragwaju 😉