Forum towarzyskie »

Mundial, liga mistrzów czyli kącik piłkarski.

Bischa L niemcy nie są źli. mam wrodzoną nienawiść do tego narodu, ale obawiam się, że ograją Holandię. (obym się myliła).

od zawsze i na zawsze jestem wiernym kibicem Hiszpanii  😅

(ostatnio na meczu płakałam ze szczęścia, po bramce Villi)  😂
Obyś się myliła i nie było powtórki sprzed dwóch lat z ME , gdzie o finał Holandia przegrała właśnie z Niemcami  🙁
Skoro ograli Brazylię to i może Niemców ograją  😅
moi faworyci- Paragwaj i Urugwaj, jedyne całkowicie białe drużyny w całym mundialu. 😅
Tak myślałem, że jeśli Ghańczyk nie strzeli tego karnego to wygra Urugwaj. No i ładnie 🙂 Holandia:Urugwaj.
no właśnie oglądałam piękne karne ze strony Urugwaju. nie kibicowałam żadnemu szczególnie, najważniejsze, żeby dalej przegrali z Hiszpanią  😁
dzisiaj sie bedzie dzialo, niemcy graja z argentyna 🙂

oczywiscie mam nadzieje na wygrana niemcow, a potem final: niemcy-holandia i niemcy mistrzami  😅

jak pieknie brazylia ograna wczoraj, hehe oranje wkopali im  😂
Żadne Niemcy!!! Zapomnieliscie, ze to Hiszpania ma wygrać 😀! Jak dojdzie do finału H-H to będę miała problem 😉
2😲  😵 dla Niemiec ... jak narazie
3😲... 👿
Jeju jaki Ballack jest przystojny  😍
mnie bardziej te trybuny intersuja niż mecz  😂 dalej 3😲 i 10 min do końca 

Edit: 4😲 😉
masakra 4😲  😵  😵  😵  👿
😅 dzisiaj moje zwycięstwo !
Baby nie ma co płakać, wygrali Polacy  😁

"Deutschland, Deutschland,
über alles...."

Jak dla mnie - bomba😀😀😀

E: A  nie chcialam wierzyc osmiornicy Paul  😂 😂
4😲  🤔wirek: 

Za dużo nerwów mnie ten cały mundial kosztuje..  😵
Mój Boże...A miałem nadzieję, że Argentyna wygra 🙁
Mój Boże...A miałem nadzieję, że Argentyna wygra 🙁

Nie tylko ty  😕

Nie po to tak wcześnie wyjeżdżałam ze skręta aby obejrzeć taką porażkę  👿  😵
Nawet nie chcecie wiedziec co sie dzieje na niemieckich ulicach...sasiedzi oszaleli doslownie. ciagle samochody jezdza po mojej ulicy i trabia..

Dzisiaj przejezdzajac przez miasto tak sobie myslalam, ze jakby ktos nie wiedzial, ze sa Mistrzostwa i przyjechal do Niemiec, to pomyslalby, ze to okropnie patriotyczny narod, bo niemial kazdy wozi flage na aucie 🙂😉
osobiście się już nastawiam psychicznie i denerwuję, bo zaraz moja piękna Hiszpania gra  😅

co do Niemców- 'a nie mówiłam?'  🤔
pieknie, pieknie ze niemcy wygrali  🏇  👍 to bylo piekne, rozgromili ich. Adios Maradona  😂
Ale mi szkoda Paragwaju !  🙁 Tak pięknie sobie chłopaki radzili, tak walczyli ale niestety :/
1;0 cieszmy się i radujmy! kochana espańa <3

jak to zwykłam mówić- jadzim dalej !!
Wielka szkoda Paragwaju, jak dla mnie to oni byli zwycięzcami dzisiejszego meczu - wielki szacunek za serce do walki i spryt. Przy pierwszym rzucie karnym, już liczyłem, że mądrze, ambitnie grająca drużyna przeciętniaków skarci metroseksualne hiszpańskie gwiazdorzenie, ale niestety. 🙁 Dobrze chociaż, że co się odwlecze, to nie uciecze... Hiszpanie w tak złej formie zostaną rozjechani przez wspaniale grających Niemców.  🙂
'metroseksualne hiszpańskie gwiazdorzenie'  ??  to, że są przystojni (jak to hiszpanie) nie znaczy, że nie umieją grać. Również mi było szkoda Paragwaju, ale jednak poziom Hiszpanów dał o sobie znać.
nie obrażajmy proszę naszych ME, tylko dlatego, że mają ładne mordki  🙄

co do Niemców.. no niestety mam pewne obawy.
jako wierna fanka i kibic Hiszpanii, będę trzymać za nich kciuki do końca. Mimo to, obawiam sie, że mają na tych Mistrzostwach baaaaaardzo duzo szczescia, co moze nie wystarczyc w potyczce z Niemcami... ale i tak: Vamos España!!

p.s. dzis zdarlam gardlo w pubie pelnym kibiców Paragwaju 😉
Ja też się o nich boję jeśli chodzi o mecz z Niemcami, bo to nie jest ta Hiszpania z euro 2008, ale bądźmy dobrej myśli.  😅

Choćby nie wiem co się działo zawsze będę za Hiszpanią!

Też zdarłam gardło tyle, że w domu, oczywiście balkon otwarty i wszyscy sąsiedzi wszystko słyszeli  😁

A Hiszpanie najprzystojniejsi! Szczególnie Torres, Fabregas i Pique  😍
a dla mnie Ramos 😎
O właśnie, Sergio Ramos, nie wiem czemu ale ma w sobie coś takiego że bardzo go lubię  😁

A Casillas dziś był bezbłędny, wolę nie myśleć co by się działo gdyby nie on!
Całą Hiszpanię oddam za jednego Ballack'a  😍
Łee on kontuzjowany jest  😎 😁
załatw mi całą Hiszpanię a ja wtedy z palcem w nosie załatwie Ballack'a 😎 !!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się