Forum towarzyskie »

Mundial, liga mistrzów czyli kącik piłkarski.

[quote author=fruity_jelly link=topic=25911.msg624203#msg624203 date=1276781203]
brawo Argentyna! 🏇

HA! Się wie na kogo liczyć  😎

A nie jakaś tam Hiszpania.  😎
[/quote]
Każdemu się zdarza wypadek przy pracy. Na przykład dzisiaj Korei.. 😵
piłka nożna jest nieprzewidywalna, nigdy nic nie wiadomo 😀
Ależ Francja opalona. Ośmiu zawodników nawet na heban.

Kibicuję Meksykowi.
A Argentyna rzeczywiście piękna! Treneiro uradowany.
A ja po swojemu kibicuję Brazylii  😀
nie interesuje sie pilka ani nic z tych rzeczy, ale mam pytanie
beda transmisje z meczy w 3D w polskich kinach - co sadzicie o takiej propozycji?
na zwykle mecze, oczywiscie te bardziej 'popularne' potrafia zapelnic sie sale, a jak sadzicie - jak bedzie z 3D? bilety drozsze, ale za to efekt 3D. kusi to kogos?
ta brama Meksyku w 60-którejś minucie, bomba  😎  🥂
nie interesuje sie pilka ani nic z tych rzeczy, ale mam pytanie
beda transmisje z meczy w 3D w polskich kinach - co sadzicie o takiej propozycji?
na zwykle mecze, oczywiscie te bardziej 'popularne' potrafia zapelnic sie sale, a jak sadzicie - jak bedzie z 3D? bilety drozsze, ale za to efekt 3D. kusi to kogos?

mnie  😜
ta brama Meksyku w 60-którejś minucie, bomba  😎   🥂

a ja się tak bramek doczekać nie mogłam, że aż zasnęłam 😂
Meksyk mnie urzekł. Starali się bardzo, biegali, walczyli. Jak dla mnie w pełni zasłużone zwycięstwo. A Francja - cóż, to już nie jest ta sama drużyna co kiedyś. Miałam dość długą przerwę w oglądaniu piłki nożnej i zawiodłam się. Mało precyzyjnej gry, mało komunikacji w drużynie. Co sklecili dobrą akcję, następne 10-15 minut nie wychodziło im nic. No i bramkarz Meksyku zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie.
W moim wyidealizowanym finale Hiszpania pokonuje Brazylię  😉

W moim jest wręcz przeciwnie 😀
Sam chciałbym, żeby w finale wystąpiła jakaś drużyna z Afryki (Ghana?) i jak zwykle Brazylia...
Stawiam jednak na finał Hiszpania - Brazylia, gdzie oczywiście wygra Brazylia, zresztą wszyscy- byle nie Włosi 😀
Bardzo pozytywnie zaczęłam odbierać drużynę Urugwaju i Argentyny. Bardzo fajnie grają 😀

Zastanawia mnie jak sobie dalej poradzą Francja, Włochy, Hiszpania i Niemcy, bo początki mieli ciężkie. Niemcy na przykład właśnie przegrali 0:1 z Serbią 🙄
Argentyna i Anglia górą  😅 Jak będą razem w finale to nie będę wiedziała na kogo liczyć  🤣
Hiszpania chyba po Polsce za bardzo w siebie uwierzyła  😉
Taaa, Hiszpania się podniesie po tej porażce ze Szwajcarią i jeszcze pokażą na co ich naprawdę stać  😎

A szczerze mówiąc to kibicowałam Serbii a nie Niemcom i cieszę się, że wygrali 🙂
Francja bez Zidana to już nie to samo...  🙁

Podolski dzisiaj miał słaby dzień,tyle strzałów do bramki i żaden celny!Nie powinien strzelać karnego.

Z kim teraz będą grać Włosi i Holendrzy?
Włochy z Nową Zelandią 20.06 a Holandia z Japonią jutro 🙂
Włochy z Nową Zelandią, Holandia z Japonią 😉

Podolskiemu było ciężko, bo Klosse dostał czerwoną kartkę i dużo zostało mu 'na głowie'. Po kilku nieudanych strzałach jakoś się podłamał i w sumie mu się nie dziwię.
Dzięki za info 🙂
Słowenia prowadzi 2😲 z USA 😀
remis! ciekawie... 🙂
mało brakowało, a byłoby 3:2 dla USA 🙄
Zaraz Anglia-Algieria  :pijacy:
Oj ciekawi mnie końcowy wynik tego meczu.

No i 0😲...
Holandia - Japonia 1😲  😅
Dania - Kamerun 2:1
Papa Kamerum  😎
Gracie: http://worldofsoccer.gry.pl/ ?  😜 Mnie to wciągnęło, ze hej. Nick oczywiście Alabamka, drużyna zazwyczaj Argentyńska  😜
Oj kobity  😎

Mi szkoda osobiście Kamerunu, za to całkowicie nie szkoda mi Francji, Włochów, Hiszpanii, Anglii, a w szczególności...Niemiec, znaczy prawie Niemiec, bo przynajmniej 11 piłkarzy pochodzi z innych państw  😂

Ciekawe jaki będzie finał. Argentyna - Niemcy? Argentyna - Urugwaj? A może Meksyk?
Holandia : Argentyna  🤣
Holandia jest spoko, ale ostatni mecz im nie poszedł...wygrali, ale ich styl nie był powalający.
Nie widziałam , zajęcia miałam  😉
Włochy - Nowa Zelandia 1:1 😲
Coraz bardziej podoba mi się klęska naszpikowanych pieniędzmi i sukcesami zawodników europejskich.
Piłka nożna to fajna dyscyplina sportu. Zasługuje na więcej niż reklamowanie majtek i napojów gazowanych.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się