mieć konia dopiero po studiach/po znalezieniu pracy etc, czy mieć konia w trakcie studiów/szkoły, co niejako wpływa na jakość stopni, możliwość wyjazdów
Jeździć do stajni bez możliwości wsiadania na konia czy wpadać do stajni tylko na jazdę na już wyczyszczonym i osiodłanym koniu (czyli nic przy koniu nie robisz tylko wsiadasz)?
wpadać do stajni tylko na jazdę na już wyczyszczonym i osiodłanym koniu
Jeździć na koniu "zepsutym", pracować z nim i startować odnosząc sukcesy przeplatane porażkami (czytaj: lepsze i gorsze przejazdy 😉) CZY jeździć na koniu zrobionym i startować, często odnosząc sukcesy?
zdecydowanie upał taki jak teraz. 🤔wirek: pojechać na obóz jeździecki, gdzie w grupie masz swoją przyjaciółkę i stado rozwrzeszczanych sześciolatków, czy w ogóle nie pojechać? 😁
Zakłócacze spokoju na plaży (w ciągu jednego dnia spotkałam się z obydwoma przypadkami.. 🤔) zespół disco polo wykonujący wiązanę przebojów (gdzie co drugie słowo to majteczki w kropeczki itp) czy katolicki chór małych dziewczynek wykonujący wiązankę przebojów (gdzie co drugie słowo to mój pan)
startować w skokach na ujeżdżeniowcu, bo wychodzę z założenia, że pożądny koń skokowy ma świetne podstawy ujeżdżeniowe i bez problemu pójdzie niski czworobok
Nie sprawdziłam tematu, także wstawiam na czuja :] Mieć konia o niesamowitych predyspozycjach, ale niezbyt urodziwego, czy pięknego konia ale bez przesadnych predyspozycji ?