Forum towarzyskie »

Stara Volta - co i kogo pamiętacie ?

a volte zastępczą utworzyła chyba dworcika
Ja już nawet nie pamiętam, kiedy się pierwszy raz zalogowałam ale to było mega dawno temu, na pewno przed 2006 rokiem... ale dokładnie? czort wie. Miałam wtedy inny nick, mało pokory i przerost ego razy milion.

Gillian, chyba jak większość z nas - "miszczuf śfiata" w jeżdżeniu na koniu 😉
Ja to nawet nie próbuję czytać swoich starych postów, bo z rozpaczy idzie się pochlastać  😁
Gillian, jaki miałaś nick 👀

Rewir, też mi się tak coś kołacze 😉
To jak z czytaniem pamiętnika z czasów liceum 😉 A wyboru nicka żałuję do dziś, no też sobie wymyśliłam... 🙂
amnestria, Mirage. Od pierwszego konia, mojego dziadula. Byłam mistrzem klasy mini LL więc wiedziałam fffffszystko.
Ja pamiętam voltę od samego początku, na pewno było ich kilka, z różnymi layoutami i kolorami 🙂 Kto pamięta Voltarium???
A Gill, to Ty byłaś 😜
błagam, nie pamiętaj tego  😡 😡
maleństwo, co chcesz od swojego nicka? Sympatyczny jest!

Mi się ze starą voltą najbardziej kojarzy czat. Wtedy użytkowników było mało, to i poznawałam ludzi. Co ciekawe część z tych znajomości przetrwało do dziś. Oczywiście w realu, a nie przez net.
magda no ja ciebie pamiętam i kojarzę z samych początków, ten czat to właśnie voltarium.art.pl 🙂 Z tego czatu kojarzę jeszcze Hexę, która wtedy była marteczkąW 😉
voltarium to chyba jakaś strona o użytkownikach była, a czat był pod voltahorse podpięty jak się nie mylę. Z Wrocławia była całkiem spora ekipa wtedy. Była Marta, Olszynka, chyba Jose arcadio (czy jakoś tak?) i jeszcze kilka osób.
Co jakiś czas ten wątek jest wywlekany na wierzch i fajnie czasem sobie przypomnieć tamte wyjazdy 😀 Albo pamiętny Torwar, imprezy u Funia 🙂
Ulala... widzę, że znowu nadszedł czas wspominek. 😉 Przez was sobie własnie uzmysłowiłam ile to już lat na forum.... jaka stara jestem. :/
Tez pamietam ze czat byl podpiety pod forum jakos. Ale nie lubie czatow wiec nie korzystalam.
A tak, rzeczywiście 🙂 Stare czasy 🙂
Ja to chyba nawet jeszcze drzewkową voltę pamiętam, który to był rok?
Czatowało się, oj czatowało 🤣
Też już nie pamiętam jak dawno temu zalogowałam się po raz pierwszy. To musiało być jeszcze kiedy byłam w podstawówce, bo chyba nawet Busch się załapał na moją karierę forumową?  🤔 Pamiętam, że miałam dość żałosny start w forumowe życie, chyba nie chcę się upokarzać szczegółami i nie będę grzebać w starej volcie  😁
Rany, w 2002 czy 2003 roku to ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak forum 😁 Tylko na czaterii i gadu-gadu siedziałam 😁
Dla tych co drzewka nie pamiętają  🤔trzałka: http://web.archive.org/web/20010528214007/http://www.voltahorse.pl/message/13.html
A potem pamiętam już podział na 3 główne kategorie i wieczne wojny o to i największym argumentem było "bo Świat koni ma tyleee kategorii": http://web.archive.org/web/20040403165737/http://www.voltahorse.pl/forum.php

Pamiętam Nizmierną i narodziny jej dziecka (to chyba było pierwsze Voltowe dziecię, nie?)
Ja tez pamietam stare czasy.  I pamietam jak vvoltahorse umarlo na dobre to bylo jakby swiat sie skonczyly 😁
voltarium to chyba jakaś strona o użytkownikach była, a czat był pod voltahorse podpięty jak się nie mylę.

Czat też przecież miał swój rozłam 🙂 Były dwa "pokoje"- pierwszy (właśnie chyba Volt@) z użytkownikami, którzy siedzieli od początku krzaczkowatego forum i to oni założyli stronę Voltarium. A drugi voltahorse, z osobami, które można do dziś na forum spotkać. Chyba Funio próbował coś na kształt Voltarium założyć, pamiętam stronę z opisami użytkowników i zdjęciami z Torwaru 🙂
Byłam mistrzem klasy mini LL więc wiedziałam fffffszystko.

nie ma się co wstydzić, mi się do tej pory zdarza  😂
i imprezy u mnie, po których nauczyłam się, że piwa w puszcze nie podgrzewa się w garnku😉 czat z Funiem, maćkiem_sz, nie-mężem magdy_sz🙂
A co się w ogóle z Maćkiem_Sz dzieje? Jakoś mi się z nim urwał kontakt po tym, jak się doktoryzował... ile to lat temu było 😉 do tej pory go z "Klapkami" miło wspominamy 🙂
nie mam bladego pojęcia, czasem mijamy się na osiedlu, ale zawsze w biegu więc nie wiem co u Niego
Ehhh wspominam te czasy z ogromną nostalgią 🙂 Czat to był gdzieś pierwszy rok moich studiów czyli...cos koło 2001. Matko, jak ten czas leci!!
Maciek_Sz ma się dobrze, dorobił się jednej żony i dwóch córek a jego kariera naukowa nabiera tempa! Wciąż mamy kontakt.
maleństwo, co chcesz od swojego nicka? Sympatyczny jest!

Haha, dzięki. Dla mnie jest jakiś taki obciachowy i niepasujący do 30-letniej baby, ale tak na mnie koleżanki w liceum mówiły... :p

busch, ja Buschmena pamiętam, tarant taki?
Pasuje- Maleństwo też było niby malutkie, ale odważne i wielkie duchem 😉

maleństwo, koń się nazywał Busch, a to ja sobie na początku wymyśliłam nick Buschmenka 😉.

Ktoś poznaje? Matko, ale wykopaliska  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się