ja dokopałam się do mojej prywatnej księgi super cytatów. ten jest moim ulubionym [quote="ushia"][quote="sznurka"][quote="lostak"]nie jeden kogiel mogiel juz by sie ukrecilo... [/quote] ooo własnie przypomniało mi sie ze bym sobie zjadla hihi jadacie czasem czy salmonella przeraza?[/quote]
no co Ty - volte przezylam to salmonella mi nie grozna :-D[/quote]
jeśli chodzi o czat to jest oparty o Javę więc trzeba mieć ją zainstalowaną, żeby korzystać
Pamiętam Spiskę (Spiska), pamiętam A$ke i reszte... A$ka stala z konmi w aromerze z tego co pamiętam i widywałam ją tam na zawodach, ale od jakiegoś czasu jej nie widziałam...
[quote author=Hexa link=topic=25404.msg614660#msg614660 date=1276070292] Taaaaak 🙂 Klapki byla super! czy ja dobrze pamietam, Ze klapki byla siostra Scottie ( ktora nie moge sobie przypomniec jaki miala nick wtedy ) ?
Dzięki Bogu 😉
Klapki mają się dobrze, żyją, pracują i "uczą się do matury" 😉 [/quote]
pozdrow klapki karusku :P 😀
jeszcze kogos z pierwotnej volty dzis widzialam nawet 😉 koniczka powinna pamietac - Michal B., nicku nie pamietam totalnie..
a mi sie przypomnial uzytkownik z Lublina - MichalS - baardzo sympatyczny czlowiek z ktorym kontaktu brak ale i tak go pozdrawiam 😉
jako pierwsza poznalam Martva 😀 i pamietam jak sie czailam, zeby podejsc do Teodory i Cieciorki na Zingaro w Poznaniu, jakies 2 lata temu, w koncu spektakl sie zaczal i przepadlo 😡 😁
Ło jejku, ale żeście naprzypominali. Funio, MaciekSz, Ciapka, Wagram (chociaz on to w zbrosach siedzi wiec niejako niedaleko) Tadeusz 😀 Ile sie na chacie siedzialo, konkursy wiedzy byly, i czlowiek walczyl z wagramem i koniczka ;P I ile wszystkowiedzacych bylo, ,miguel mi sie jeszcze kojarzy. Kapitanowa!
A pamietacie wtrójcyjedyną? co miala 3 wcielenia i kobyle z której robila superkonia skokowego? Ehhh.