Dworcika zaraz się doprosi, zdradzę jej największy sekret jakim jest kręcenie loków pod pachami .. ups... 😂
Kasija [pisząc skromnie 😁 ] zna mnie jak własną kieszeń, dodatkowo za pierwszym razem napisała mój nick poprawnie za co normalnie przyznaję ordery ale gdzieś posiałam ostatnie sztuki jakie mi zostały... 😉
ninevet ma swietnego chlopaka i tworza dobrą parę. poza tym podoba mi sie jej osoba i to w jaki sposob odnosi sie do życia, w szczególności do związków. Jest szalona i ma ladne rysy twarzy. i chuda chuda chuda jest! 😍
malaa no to dowalilas, moje calkowite przeciwienstwo. 🤔 Slojma kojarzy mi sie ze sloma, wlosami w kolorze zlocistej slomy, przyjemna twarz i 170 cm wzrostu. 🤔
Adrainna czyżbyś była malutką dziewczynką w minispódniczce z kręconymi lokami?? Ja raczej wyobrażam sobie Ciebie jako wiecznie roztargniona i dużo mówiącą osobkę. Czasem z ropędu sama nie pamietasz o czym mówisz. Ot taki gadułek. Raczej sredniego wzrostu i raczej niewyrózniająca sie w tłumie.
Kujka kojarzy mi się z... kłuciem. Pewnie złośliwa jest i "wbija szpilki" jak to się u nas mówi na osoby które zawsze komuś dogryzają. Pewnie lubi balować i cieszy się ze wszystkiego. Tyle ze skojarzeń, a tak ma gila badyla i fajny pokój 🙂