Ty mi się kojarzysz z osobą pewną swoich przekonań i dążąca do celu, ale też wrażliwą. Poza tym czytając twoją wypowiedź o książkach do których wracamy po latach i zupełnie inaczej je widzimy uważam, że znalazłybyśmy wspólny język!
konstancja marzycielka, która dąży uparcie do celu, trochę z głową w chmurach, potrafi cieszyć się chwilą 🙂 wyglądu nie opiszę, bo widziałam na filmie 😀
aien Widzę ją jako odważną kobietkę z dłuuugimi blond lokami, zdecydowaną i mająca poczucie humoru. Za to nie lubisz żenujących ludzi i takich, którzy myślą, że są "fajni" 🙂
Alabamka, kojarzy mi się z taką malutką, młodziutką (14 la), blond włosy, prosta grzywka i wielkie oczy. Taka malutka, a z wielkimi końmi się "przepycha" 😉
JARA, Kojarzy mi się z 25-30 latkom z czarnymi włosami, prostą grzywką noszącą ciuchy z japan style i słuchającą hiphopu 😀 Wszystko się zgadza prócz prostej grzywki bo ja mam zadziorka 🙂
Alabamka, raczej małolata (bez obrazy). Miła, grzeczna, spokojna. Nierzucająca się w oczy. Sporo wie na temat koni. Jest tu poto żeby wiedzę poszerzać a nie robić dym wokół własnej osoby. Blondyna?
Szalonakobyła - brunetka, krótkie włosy. Posiada wesołą kobyłkę lub sama jest dosyc rozrywkowa 😁 Nie wiem czemu, ale w myślach widzę taką dobrą mamę o wielkim sercu 😉