hej, chciałabym poleciec z Wrocławia do Warszawy. O 13 mam kolejny lot z Warszawy, z Wrocławia do Warszawy bym przyleciała o 10, tutaj mam pytanie, te 3 h powinny mi styknąć przed kolejnym lotem? Czy takie loty międzymiastowe są zawsze dokładnie o czasie? 😵
Jesli nie bedzie jakiegos meeega opoznienia pierwszego lotu, to spokojnie wystarczy. Nie zawsze loty miedzynarodowe sa punktualne-co do miedzymiastowych to nie wiem.
yegua tak z tego samego, po nocy postanowiłam, że nie będę ryzykować i wezmę wcześniejszy lot. Trudno, pokibluję trochę na lotnisku ale przynajmniej bez stresu 🙂
Chcę kupić bilet i zapłacić przelewem, karty kredytowej nie mam nawet. Wczoraj zarezerwowałam dwie sztuki (w jedną i w drugą stronę osobno, bo różne lotniska), obie elegancko na przelew. Zmieniła mi się trochę koncepcja w międzyczasie i chciałam zrobić rezerwację biletu nr 3 (docelowo zamiast biletu nr 1) i d*pa - wersja z przelewem się nawet nie wyświetla 👀 Ki diabeł? Do wylotu prawie miesiąc, chodzi o te czekające rezerwacje? Ktoś pomoże?
Znawczynie, pomocy. Chcę polecieć w pierwszym tygodniu stycznia... gdzieś. Naprawdę gdziekolwiek, Włochy, Hiszpania, Grecja, Portugalia, Francja i tak dalej i tak dalej. Ryanairem albo Wizzairem. Teraz ceny są takie sobie. Jest szansa, że na last minute będą niższe? Czy brać teraz,bo potem tylko wzrosną?
infantil, low-costy działają na tej zasadzie, że im wcześniej tym taniej. Im bliżej lotu tym bardziej można nabić pasażera w butelkę, bo może akurat "musi" 😉
[s] Szybkie pytanie- robię teraz odprawę, lot w obie strony, jeden 10.12 drugi 14.12. Teraz mogę doprawić tylko ten pierwszy, drugi z tym samym numerem rezerwacji będę mogła później?[/s]
Ściągnij aplikację PassWallet – wyszuka Ci aktywne karty pokładowe w telefonie i nie będzie potrzebowała sieci, żeby je pokazywać, kiedy zajdzie potrzeba. Byle bateria była 😉
Przetestuj sobie przed podróżą (no, przyznam za pierwszym razem miałam papierową wersję na wszelki wypadek). Jak już się odprawisz i będziesz miała w telefonie kartę pokładową, to otwierasz PassWallet i nakazujesz mu przeskanować telefon w poszukiwaniu wszystkich aktywnych kart. Wtedy włażą do tej aplikacji – i już można pokazywać, kiedy potrzeba.
A tak w ogole w aplikacji bilety są droższe niż na stronie.
Ostatnio sie wkurzyłam, leciałam z Charleroi do Krakowa dokładnie w Wigilię. Tydzien wcześniej kupiłam bilet - 110€. Dwa dni przed wylotem było już 79...... 🤔
Dziewczyny, pomóżcie mi z Wizzairem, bo już zgłupiałam 🤔 Czy mogę na pokład wnieść bagaż podręczny ten mały darmowy o wymiarach 42/32/25 (czyli np. większą torebkę) I DO TEGO małą torebkę na telefon/portfel itp? Czy mogę wnieść tylko jedną torbę?