Forta, tzn. pytasz gdzie kupić ? Jeżeli o to Ci chodziło to np. tu --> http://www.horseequipment.pl/ Nawet gdyby na stronie danego produktu nie było to jest on w sprzedaży trzeba pytać, jest to przedstawcielka Eggersmanna na łódzkie.
Ja chciałam podawac Besterly ale.... nie mam gdzie kupic 🤔 ja dawalam,nawet onie niezle wsuwaly-ciekawa bylam jak inni.maja sensowne ceny np basic-32 zl,reszta 40-42,dynamix 44 herbic 54 ten ostatni dla starego konia z astma jako dodatek do gniecionego owsa byl naprawde rewelacyjny.,przy okazji calkiem przyjaznych cen prosze zwrocic uwage ze jest to ten sam holenderski producent co tych musle dla cielat (de heus)i choc w tej firmie nie ma jakiegos gigantycznego rozdzwieku cenowego w paszach dla koni i reszty zw. podobno dowoza nawet niezbyt duze ilosci wiec moze popros po prostu lokalny sklad pasz dla rolnikow o sprowadzenie..mnie sciagal nawet po 4 worki paszy(pewnie razem z innymi dla bydla,ale dla koni bylo tylko tyle🙂😉
Forta, jest w www.bewet.pl. Patrząc na cenę, to by Ci dowieźli gratis (o ile pamiętam od 89 zł wożą).
Jakie ceny w tym sklepie 🤔
Ja kupowałam w środę Frucht musli w jednym ze Szczecińskich sklepów i zapłaciłam 62zł... (u przedstawiciela w Sz-n by było pewnie jeszcze taniej, ale śpieszyło mi się...)
Forta, i tak sporo... dziwne, że w całej Warszawie nie ma eggersmanna... u mnie jest praktycznie w każdym sklepie, zresztą mamy przedstawiciela... No, ale z tego co widzę, w Sz-n chyba to jest najczęściej podawana pasza....
Musiałabym rzucić okiem na opakowanie, ale można spokojnie zwiększać dawkę 2-3 razy. Ja dawałam koniowi po zabiegu w klinice (po dłuższym staniu w boksie z końskiego szpitala wyszedł niestety szkielet) coś koło 0.5kg dziennie. I nadal upieram się, że Outshine wygląda jak karma dla kotów 😁 Nieważne, czy w wersji z miętą czy bez, przypuszczam, że moje kocie ogony by to kupiły 😉
sznurka, zupełnie się nie dziwię, bo ten cały Outshine nie tylko wygląda jak karma dla kota, ale nawet i pachnie podobnie ;P Może to wielki szwindel i przepakowany Whiskas 😉 Najważniejsze, że francuski Kucyk żre i Szafirowej Cross też żre, chociaż on to jest szczęśliwy, wszystko-chłonny chłopak, więc wielkich fochów żywieniowych nie robi 🙂 A mój Kruca Kuc ostatnio nawet czosnek powybierał z musli i poprzesuwał na drugi koniec żłoba 🙁 Teraz mu rozgniatam płatki i daję bardzo mało czosnku i jakoś wchodzi. Za to z Kucem testujemy mega fajne mieszanki ziołowe 🙂 Jak znajdę chwilę, to powstawiam zdjęcia.
margaritka, na nabieranie masy Outshine może być jak znalazł. Przy niedużym wagowo suplementowaniu można dostarczyć naprawdę sporo kalorii. Tylko naprawdę polecam rozważyć, czy koń ma niezbyt wybuchową głowę - jeśli jest skłonny do detonacji, to lepiej tuczyć dodatkami, lucerną, jakimś bogatszym musli 12-13MJ.
mOniSka w jakim sklepie w Szczecinie kupowałaś tą swoją pasze Eggersmana? Czy znasz może cenę Equi DeLuxe i Cool Mix? może być tak w przybliżeniu Z góry dzięki