jest zdania, że prawdziwy koń waży tone 😉
to ja przejmę. w lesie zaatakowało ją agresywne drzewo 😀iabeł:
tak jest, chodziło o faith.
Jaki jest sens zgadywania i ciągłego oddawania kolejki?
Alabamka, też mnie to zastanawia. Ma traumę z dzieciństwa związaną ze ślimakami wychodzącymi z umywalki.
Kłaczki potrafią sprawić jej przyjemność.
Ja odświeże 😉 Revoltowe siostry
Jeśli chodzi o takie "duchowe" siostry to sporo ich jest: Facella powiedziała tak o dodzilli , mundialowa o desire .. 😉
insanity i dziewczynka ? O tych siostrach myślałam 😉
Wstawiła zdjęcie z zawodów na które nie ubrała sztylp. 😉
Mi zapomniała ich z hotelu, lalasatan Edit: Wymień 3osoby z rv, które posiadają koniakowe oficerki
Jeśli chodzi o takie "duchowe" siostry to sporo ich jest: Facella powiedziała tak o dodzilli , mundialowa o desire .. 😉 Właściwie to najpierw dodzilla powiedziała tak o mnie 😉 1. juliadna 😀 2. quanta? 3. equi.dream, chociaż nie wiem, czy to do końca taki koniakowy...
Facella, ja mam brązowe ;p koniakowe ma trenerka. Dwie z tych revoltowiczek startowały teraz w aromerze 😉
juliadna , ja prawie jak chłop, dla mnie koniakowy to brązowy 😁 aż wygooglałam i okazało się, że koniakowy jest jaśniejszy niż w moich wyobrażeniach 😂 i pod tym względem equi.dream by się zgadzała 😁
Te 3 osoby to Warszawianki i jedzą już wysokie konkursy 😉 2 z nich mają maga długie nogi!
Facella po smarowaniu są już zdecydowanie koniakowe 🙂
Tak 😉 Druga jest piękną kobietą, ma cudnego konia i talent jeździecki!
A myślałem, że to wszystkie nasze forumowiczki takie są 😎Forta też chyba ma?
Lostak, Disco, DressageLife ?
Lostak, Disco, Trzecia revoltowiczka stoi z koniem w tej samej stajni co DressageLife, ma dużego kasztana 😉 Grzesiek, oczywiście, przecież każda z nas jest najpiękniejsza 😉