Forum konie »

Skaryszew

ja sie też chyba wybiore, na zdjęcia
będę, jak zwykle 😎,z tymi samymi ludźmi jak zwykle, będę robić zdjęcia-różne, żeby potem ktoś nie wciskał kitu, że takich i takich służb nie było itp.

a ja jade takie fotki pstrykać 🙂
I wreszcie dam Panu Kazimierzowi zdjęcia , na pewno się ucieszy i może znowu zaprosi mnie na i zacznie opowiadać .. o życiu  😉 Tak samo jak Pan Jan który ma 12 grubasów i bez przerwy chwali się swoim "karym" .
Może było , ale czy osoby nie pełnoletnie mogą  brać udział w akcji , zdjecia itp?Jakby chodził z osobą pełnoletnią? jeżeli było przepraszam 😡
Tuptek, tzn.? Chcesz brać udział w akcji Vivy, czy jak?

Targ jak targ, nikt Ci chodzić i fotografować nie zabroni...
właśnie, bo ja jeszcze nigdy tam nie byłam, jak reagują sprzedawcy koni na zdjęcia?
Zależy którzy ale z tego co wiem to zdarzały się nawet szarpaniny i groźby rozbicia aparatu więc radziłabym być z kimś "większym i silniejszym" 😉
Ja na targach byłam dwa razy, robiłam zdjęcia, ale nie nachalnie, jak niektórzy. Po prostu fotografowałam konie i z żadnymi negatywnymi reakcjami ze strony sprzedających się nie spotkałam.
A jedzie ktoś ze śląska?
będę i ja, z tą samą ekipą od lat 😉
szuwar piękne zdjęcie  😜
Sisisa no myślałam,żeby wziać . Prawdopodobnie bede z koleżankami , moze one mnie obronią  😁  a to jest około 28 lutego?
a jedzie ktos z okolic olsztyna albo gdańśka?
Ja bym się przejechała, z czystej ciekawości. Ktoś z Pozka się może wybiera...? Jakiś transporcik zbiorowy?
srebrna ja bede podrodze  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się