Forum konie »

Uchwycić chwilę

ten temat zmusił mnie do przejrzenia archiwum zdjęć 😉

dwa lata temu, jedna z moich pierwszych lekcji jazdy konnej - nie pamiętam która ale plasuje się jakoś w drugiej dziesiątce moich obecności na padoku 😉 mój lot udokumentował ze stoickim spokojem Małżonek: chwała mu za to bo nawet w Świecie Koni fotkę swego czasu docenili 😉 

pampera-to drugie... 😲 Pomiot szatani ! Ten szał w oczach  😲
Kolejna gleba 😉
siwy powalił go wzrokiem  😂
Jakie gleby !  😁
Chciał siwemu pokazać, a tu ups- zniżył się do poziomu gruntu  🤣

przeglądając ostatnio foldery ze zdjęciami psów, natknęłam się na to oto dziwactwo  😀

PumCass pokłócona z grawitacją 😁
CzarownicaSa to jest pies rakieta! Jej grawitacja nie dotyczy  🤣
skoro psy już się pojawiły w wątku, może i mój się nada  🙂
z takimi zdjęciami to do wątku o psach... bo zaraz tu będzie masę piesków, kotków, króliczków itp. nie mam nic do zwierząt, ale to wątek koński i jeśli każdy napisze "skoro ktoś wstawił zdjęcia psa, to i mój się nada", to koni tu nie będzie już wcale.
Facella sory  😡
nie wiedziałam że będzie problem
kozy się nie czepiamy, ale psów już tak? litości  😉
Koza była raz 😉 Pisałam w 1 poście tego tematu, że można czasem wrzucić takie "oryginały" z innymi zwierzętami 😉 Oby nie za dużo 😁
więcej osób ma psy niż kozy i po kozie taka fala zdjęć nie na temat nie poleci...

Moonlight, nie robiłam żadnych wycieczek pod Twoim adresem, po prostu napisałam "dla potomnych" (-; nie masz za co przepraszać.
cóż, zdjęć kóz naliczyłam sztuk 6 w 3 postach, a wrzucenie przeze mnie zdjęcie wilczycy traktuje właśnie jak taki "oryginał" od czasu do czadu i przepraszać za to nie mam zamiaru  😜
Mi się wydaje, że psy są tak mocno związane z końmi(wszak dosyć duża ilość koniarzy to też psiarze 😉), że od czasu do czasu fajne zdjęcia psów w tym wątku raczej nie będą katastrofą 😉 Zwłaszcza, że np. psica PumCass jest genialna i nie sposób nie śmiać się przy jej minach i wygibasach 😁
PumCass, nikt nie oczekuje od Ciebie przeprosin. chodzi mi tylko o to, żeby nie zrobił się tu wątek z samymi zdjęciami podskakujących psów...
Jeśli chcemy tu wrzucać zdjęcia innych zwierzaków to są 2 wyjścia
1. Przenosimy wątek na towarzyskie
2. Tworzymy drugi wątek na towarzyskich "Uchwycić chwilę- inne niż konie"
Wtedy nie będzie problemu z fotami "nie na temat" 😉
Dzisiejsze zawody. Piękne salto, wygląda groźnie, ale z bezpiecznym i bezbolesnym lądowaniem  🙂

Jesteś mistrzem uchwyconych chwil. 👍
Dziękuję, siedząc dobrych parę godzin na zawodach, coś można zawsze złapać 🙂
.

Vanilka no muszę powiedzieć że podoba mi się ten styl  😁 😁
.
Vanilka no bardzo ładnie,ja chyba też tak zacznę  😁
koniara79
Jesteś mistrzem  👍

Dzisiejsze, z GP Warki  😂 jeździec nie spadł
Konik usiadł z wrażenia  😁
a co koń na to?  😁
Koń próbował jeźdzca strząsnąć z głowy. Ale generalnie zakończyło się ok. Choć koń się do przeszkody nie przekonał 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się