Forum konie »

Uchwycić chwilę

Trochę ciemne, bo robione na hali:

i lądowanie

🚫 ale Koniara79 co to za koń na tym zdjęciu? bo strasznie mi jedną kobyłe przypomina?
e;lit.
koniara79, o kurde, ale wyleciała  😲

Insomnia_90, tarzanie się nie jest uchwyconą chwilą, bynajmniej takie zwykłe.
To Lozanna... stoi w Leśnej
Jeszcze mnie tu nie było, więc dorzucam zdjęcie z Cavaliady Warszawskiej  :kwiatek:
Hahaha, Benas mistrzem! 🏇 A ma ktoś zdjęcia z upadku? Ja niestety byłam po drugiej stronie hali ze schowaną lustrzanką 🤦
która noga czyja? 😉

i koń "w płomieniach" 😀iabeł:

zawsze lubiłam zdj na których koń otrzepywał się z piachu, też gdzieś takie mam 🙂
Tak na dzień dobry, dorzucam naszego zwariowanego źrebaczka, który nie patrzy gdzie biegnie  🙄
Od razu uprzedzam, ze wszyscy wyszli cało z tej opresji : i koń i płot  😀

I przepraszam za tak poucinane zdjęcie  😡
rambuesa-wygląda jak foto z neta  😂 Boski konik ;P
haahhaahhahaahahahahahah świetne, bravo za uchwycenie chwili!!!  🙇 😁 😁
rambuesa, on tak wygiął te deski?  😲
zapewne wzrokiem tego nie zrobił  🙄
deski mogły już takie odkształcone być. zauważ, że dolnej chyba nawet nie dotyka.
To może i ja coś dorzucę. Macie tutaj zacny zadek hucułka Poslika i "minę" Hefalumpa pod tytułem "coś ci jedzie". xd [Nie wiem czy takie coś może być. 🙂]
Facella - ale zobacz jak mu nogi wyjechały więc parcie na dolną deskę też musiało być, poza tym deski na pierwszym planie nie wydają się być tak wygięte.
Fabienne ostatnio się grzała i świrowała na padoku + zdj z tarzania 🙂
Facella , tak to ona wygięła tak te deski, które zadziałały jak guma i odepchnęły ją w drugą stronę  😁
Rambuesa to zdjęcie powinni być podpięte na górze wątku i służyć za wzór, gdyby ktoś miał wątpliwości co oznacza "uchwycona chwila" 🙂 Rewelacja!
Libella dziękuję  :kwiatek:
rambuesa, super! 😉 Rewelacyjnie uchwycona chwila 😀
dzis byłam się przejsc z psami na spacer (po świątecznym obżarstwie :hihi🙂 i zaszłam do dzikich koni które taki starszy pan trzyma, mój durny psiak oczywiscie nie widział koni więc szczekał, a jeden z młodych koni zaczął go ganiać, uchwyciłam w sumie jedno zdj tylko bo ze śmiechu nie mogłam, wyglądało to bardzo zabawnie 😀
sama mam takie, tylko że się zwierzaki znają. oczywiście momenty wszelkiego stawania dęba, zadnich nóg w górze czy innych cudów mi nie wyszły  🙄
jedyne, które się w miarę nada:

warto dodać, że pies nie ucierpiał.

+ skoki przez niewidzialne przeszkody, a tak właściwie - typowe zagalopowanie Grubasa  😵

i skoro już szperam po archiwum:

nie spadł. a historia ciekawa, bo pan zapatrzył się na nas - młode fotografki (a było nas ze 4 w tym samym miejscu, więc widoki niczego sobie  😁 ) i za późno zorientował się, że to już przeszkoda.

spadł  🙄 a może spadła, ciężko stwierdzić i nie pamiętam, kto to.

a to już naprawdę bardzo dawne dzieje:

na wszystkich fotach poza zawodami jest ten sam koń.
A to ja ma takie z dzisiaj
Ptasia nalot na ruda i bitwa o jej sierść

A na koniec nasza poniaczka w wersji "wyginam śmiało ciało"
Aszka - rozwaliłas mnie na łopatki tymi fotami z ptakami REWELACJA!!!!!!!  😜
Szczególnie fotki 2,3,4
To się nazywa uchwycić chwilę  👍

Facella - moje się nie znają bo z końmi do czynienia nie mają, a 6km do stajni nie chce mi się ich ciągnąć
Time, napisałam to, żeby zaznaczyć, że to tylko zabawa i nie robią sobie krzywdy ani nie ganiają na serio. ten większy potrafi na tą mniejszą z kopytami naskoczyć  😁
a to takie asy w stajni też są, owczarek niemiecki i jack rusell terier, też latają z końmi i równocześnie żyją z nimi w harmonii
Aszka - rewelacyjne zdjęcia!!!
Kawki zbierają włosy do gniazd?
Dada - zapewne tak bo do jedzenia wątpie  😁
Nie wiem czy było, ale wstawiam moje Rude, które podczas tarzania stwierdziło, że zdechło  😂

ciepły piasek był  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się