Forum konie »

Uchwycić chwilę

Burbon- święty koń nawet ma aureolkę 😉 Grunwald 2013 damska zręcznościówka- zbieranie pierścieni.
Matrix, super ujęcie 😁

safie, łooo... niesamowite!
safie, a to 1. zdjęcie to jest na pewno zdjęcie? Wygląda mi zbyt obrazowo jakoś.. Nie żebym się czepiała samej chwili 🙂 Za to drugie zdjęcie, cóż.. zawzięty zwierz 😀
Viridila, nie mam 100% pewności, ale wygląda mi na zdjęcie 😉

Jeszcze takie znalazłam (tylko nie wiem czy tutaj czy do wspomnień jak to kiedyś było)
A jakby koń zrobił "zrzutkę", to pan byłby raczej bezdzietny  😁

"Jockey Nate Hubbard hung on for second place when his horse stumbled near the finish line and flipped the rider out of the saddle. Hubbard grabbed on to the filly's neck and hung in mid-air until the race was over. The track steward ruled it official because Hubbard's feet never touched the ground and the horse carried her assigned weight throughout the race."
Na pierwszym zdjęciu Węgierka, która boi się wody ale pić z węża to może ;p
A na drugim wesoły kobył z sierpnia 😀
Pierwsze do koniokrytyki i zmniejsz oba.
mam sporo podobnych zdjęć, więc coś wrzucam 🙂
Ufo znowu porywa konie 🤔
To chyba zmasowany atak na naszą planetę!
konik balonik odlatuje 😀
Ja tu się dorzucam z naszym wypadkiem z (bodajże) 2009r uwiecznionym, wybaczcie za jakość, liczy się treść: P

wywróciła się jeszcze raz w życiu, nie ufam jej zmysłom równowagi do dzisiaj : P
Zoriczkowa, nóg nie połamała?  😲
cała i zdrowa jak widać :

Po incydencie nawet chwilę nie kulała.
Ja trochę gorzej wyszłam z wypadku, bo nie dość, że się po mnie przeturlała, nie dość że jeszcze wstając się zatoczyła i na mnie upadła to jeszcze do tego wylądowałam w metrowych pokrzywach  😵

Trochę się tylko przestraszyła, ale po 2 latach zapomniała i postanowiła drugi raz spróbować, tym razem skończyło się całe szczęście na "klękanku" bo ją wyciągnęłam - aczkolwiek mimo wszystko potem wpadłam w błoto <3 Ten koń mnie wykończy haha  😂
Ktoś mówił coś o ufo?
Znalezione na fb : )
Wyj, cudowne!
moje stare

Wyj, oplułam monitor 😂
Wyj

meduza???
Wyj, jeszcze szron stopiony nad podlatującym ufo 😂 Jak kręgi w zbożu 😁
Wyj - osz kurde kulka w powietrzu 😀
u kucyka siodło na szyi
Błagam, Mellsii22 uświadom kiedyś ludzi w Ulkowie, że każde siodło nie pasuje na każdego konia..
uwierz mi, że gdybym tam wróciła to bym to zrobiła, ale nie mam takiego zamiaru 🙂 I własnie dlatego od półroku nie widziałam konia na oczy ;/
Znalezione:

W pewnym sensie uchwycona chwila (może bardziej ujęcie, ale co tam - zdjęcie fajne).
safie drugie niesamowite  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się