Po wejściu w dany wątek na dole, po prawej stronie, widnieją napisy "następny i poprzedni", które to przenoszą do następnego/poprzedniego wątku.
Czy ktoś z tego korzysta w ogóle?
Ja bym osobiście była za tym, żeby dorobić napisany "poprzednia/następna strona", bo mi się w to klika o wiele szybciej i łatwiej niż w numerek strony poprzedniej/następnej.
ejj laski macie ponad 200 postów nabitych, rozumiem, że zliczone są również te z voltyzastepczej? jak to zrobilyscie? ja mialam tam nick Diakon'ka - tu jak probuje sie na niego zalogowac to mowi mi "Nieprawidłowy znak w nazwie użytkownika". uprzedzajac pytania - loguje sie tu na stary nick Diakon i ustawiam, ze mi sie wyswietla Diakon'ka
A niektórym licznik dodał od kilkudziesięciu do ponad setki postów. 🤔wirek: Porypały sie całkowicie statystyki. 👀 Jak chce ktoś poprawić ogólone statystyki to dodajmy wszystkim równą liczbe postów. 😅 Sorry ale albo całkiem to wyłączamy, albo sprawiedliwie liczmy . Da się to wyłączyc?
te dodane sumki to jak wcześniej dziewczyny napisaly - chyba zsumowane posty z volty zastepczej i z tego forum - dla tych którzy mieli takie same nicki oczywiście
Mam pytanko odnosnie: 1- opcji "cytuj zaznaczone" 2- opcji cytatow wielokrotnych - taka, ze zaznacza sie kilka postow na raz i sa one hurtowo umieszczane w odpowiedzi
mnie sie podobaja oba wystroje forum. vp sa sliczne, rv bardziej wesole, ale kolega ma skojarzenia jak siedze na forum z gwiazda na czerwonym tle i sie smieje 😉 czy mozna sie zadomowic na jednym. powiadomienia mi przychodza z dwoch... jak to zmienic?
tez jestem za mozliwoscia klikania w nick w celu umieszczenia go w okienku odpowiedzi- to bylo bardzo uzyteczne. idei licznika natomiast nie rozumiem. z wiadomościami miałam podobnie jak abre. i musze oczy mruzyc zeby zobaczyc ktore sa jeszcze nieprzeczytane. moze by je np wytluscic? nie rozumiem co ze zdjeciami.. 😡
apropos poprzedni/nastepny- tez wydaje mi sie niepraktyczne. czy ktos tego uzywa? ja zawsze klikam jak chce strone zmienic i zawsze jestem zdziwiona :P
wiecie co, te daty w cytatach sprawiaja ze nie wiem kto jest cytowany... pojawiaja sie poza tym klopoty z cytowaniem odpowiedzi w ktorych sa linki. ach i czy odpisujac na wiadomosc moznaby widziec ja na gorze?
czy da sie jeszcze uzdatnic szybka odpowiedz? przewijanie stron watku jest troche niewygodne, klikam: nastepny i wchodze w inny temat. jak prosto kliknac w temacie ze nie chce juz z niego powiadomien albo nie piszac w nim dodac? ❓ pozdrawiam 🙂
edit: łaaa teraz dostaje powiadomienia z re-volty i z voltopirow! chce zostac na jednych i opanowac te powiadomienia... pozdrawiam jeszcze raz wszystkich forowiczow, ale quante oczywiscie najserdczeniej 🙂
Będąc w dziale "Konie" widzę na górze Re-volta | forum główne | konie. Będąc w "Towarzyskich" widzę Re-volta | forum główne | towarzyskie. A będąc w "Technicznych" widać Re-volta | techniczne | techniczne.
Można by jedno z tych "technicznych" zamienić na "forum główne"? 😉
Co prawda teraz jest: Re-Volta.pl | Techniczne | Pomoc, uwagi, testy Ale po kliknięciu na "Techniczne" i tak przenosi na forum główne 😀 Można to poprawić?
te dodane sumki to jak wcześniej dziewczyny napisaly - chyba zsumowane posty z volty zastepczej i z tego forum - dla tych którzy mieli takie same nicki oczywiście
ja chcialam nick z zastepczej, ale wyskoczylo, ze mail juz zajety i moglam tylko na stary sie zalogowac...
- statystyki : początkowo wszyscy mieli licznik zero, pomimo przeniesienia z Volty zastępczej kilkudziesięciu, czy kilkuset postów. Chcieliśmy zliczyć również te posty, ale jak widać, nie we wszystkich przypadkach się udało. W najbliższym czasie zrobimy jeszcze jedno przeliczenie statystyk i powinno już być dobrze. - zgłoś do moderatora : dzięki za info o błędzie, na razie po szybkim teście nie wiadomo czemu nie działa - będziemy naprawiać - nazwa użytkownika w szybkiej odpowiedzi : zrobię to, bo to wygodny patent. Niestety do tego forum, nie ma gotowca w sieci, więc trzeba odpowiedni moduł napisać samemu, ale dla chcącego, nic trudnego, dajcie tylko parę dni!
zauważyłam taki problemik-wydaje mi się, że przez za duże zdjęcia forum się strasznie rozjeżdża, tak, że ucina nawet wpisy. tutaj przykład: http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,45.0.html to trochę denerwujące, może modki powinny po prostu takie zdjęcia kasować, dla dobra ogółu? nie wiem, tak tylko proponuję 🙄
dla mnie wciąz za duzo kontrastów ten czerwony kolor troche przeszkadza poza tym za duza róznica pomiędzy kolorystyką strony np biały i "piaskowy" czy tam żółty