Wnoszę o wydzielenie z tematu "Laicy o koniach" wątku dotyczącego nauczania w szkółkach przez nieletnich.
albo wywalenie go do kosza - bo zjawisko takie nie powinno mieć miejsca, więc i na wątek nie zasługuje 😉 albo dokleić to do wątku o marnych trenerach 😉
takie zjawisko to w ogole można by było wyrzucić z rzeczywistości. Niestety to jest nagminne, nie mówiąc o tym, że duża część z nas brała w tym udział. Dopiero jak zaczęłam patrzeć na to z poważniejszej strony, mając własnego konia, mając doświadczenie i przede wszystkim płacąc za naukę dla Narzeczona, zwątpiłam, że ten proceder kiedyś ustanie i zrozumiałam jak wiele krzywdy można wyrządzić tym któych się uczy...
dokładnie. po wysłaniu wiadomosci stwierdziłam, że powinnam zdecydowanie zmienić jej treść. bo tego rodzaju informacje nie tylko powinny zostac dostępne, ale wręcz powinny być na pierwszej stronie - dla laików zaglądających na forum, zeby mogli od razu przeczytać w jaki sposob i z jakimi konsekwencjami od pierwszych jazd są oszukiwani. bo dla mnie taki proceder to zwykłe podłe oszustwo, żerowanie na tym, ze ludzie na pierwszych jazdach nie wiedzą jeszcze jak prowadzenie jazd powinno wyglądać. i obsługiwani przez takie dzieci tracą czas i pieniądze po prostu.
Uważam że ignorowanie kogoś powinno być równoznaczne z CAŁKOWITYM BRAKIEM możliwości czytania takiego użytkownika, niektórzy sobie klikają w ignoruj a potem odsłaniają wpisy danej osoby i wg. mija to się z celem, jak IGNOROWAĆ to całkowicie, bez możliwości czytania.
Czy ktoś jeszcze ma problem z odpisywaniem na posty w nowym oknie (po kliknięciu odpisz lub podgląd) i odpowiedzi na PW? Mogę normalnie pisać tylko na takiej przestrzeni jaką wizualnie zajmuje okienko. Jeżeli piszę dłuższy tekst to pisanie zaczyna "skakać". Kiedy kursor znajdzie się w lini poniżej krawędzi podstawowej powierzchni okienka zaczyna mi podczas pisania samoczynnie przewijać okno do góy tekstu. Kursor zostaje gdzie powinien, ale ja praktycznie nie widzę co piszę. Mogę przewinąć ręcznie okno do danej linijki, zobaczyć co napisałam, ale jeśli zacznę coś poprawiać, kasować czy pisać dalej to znowu przewija mnie do góry. I tak co literkę - dół, góra, dół, góra. Kręćka można dostać. Jak coś chcę skopiować to zaznacza mi się tekst od kursora do pierwszej litery. Przez to nauczyłam się odpisywać na PW przez tematy. Jak się pomylę i kliknę wyslij to moja prywatna korespondencja ląduje w ogólnodostępnych postach. Jak powyżej.
Przy okazji - proszę o usunięcie postu powyżej. Bo chyba możliwości usunięcia posta samemu nie ma.
chciałam sie poskarżyć,że nadal nie mogę z domowego komputera (mimo wykasowanych cookies i wszelkich instrukcji które dostałam via pw) zalogować się na forum poprzez revoltę,i w związku z tym nie mogę zalogowac sie do swojej galerii,bo krzyczy,że jestem zbanowana...nigdy nie logowałam się do galerii przez voltopiry i nie wczytuje mi się automatycznie,nakazuje mi się logować - wpisuję login i hasło,przerzuca mnie na rv i tam komunikat o banie 🙁
no właśnie ja od kilku dni też mam problem z wyszukiwarką 🙁 a kilka dni temu voltopiry ani re-volta nie chciały mi przez kilka godzin chodzić cały czas był komunikat że strona za długo się ładuje a nawet jak już udało się wejść to jak otwierało się jakiś wątek to pojawiało sie to samo
Potwierdzam problemy z wyszukiwarką! Posty wprawdzie da się znaleźć przez google, ale wyskakują w formie wydruku (?) 🙁 Forumowa wyszukiwarka nie działa 🙁
i już Cie odbanowali?skoro wawrek twierdzi,że moderacji nie ma i w"kwestiach dyskusyjnych" nie ma żadnych decyzji?to Ty nie jesteś "kwestią dyskusyjną"?