Forum pomoc, uwagi, testy »

Książka skarg i wniosków

dzieki za odp- wycofuje sie ze swojego pomyslu 🏇
no to ja też odpisałam, bo sprawa nierozwiazana, aż takim ciołem to chyba nie jestem :P
A ja chcialam podziękować quancie za to, ze wymyslila i wprowadzila na forum urocze klasy jezdzieckie. Załuję, że ich juz nie ma, ale kiedy byly cieszyly mnie - i nawet za samo to - albo aż to: że Ci sie chcialo i że to co zrobilas bylo takie fajne i takie konskie - DZIĘKUJĘ  :kwiatek:
pojawi mi sie dziwny komunikat że nie mam możliwości pisania w danym Wątku czy coś w tym stylu.
Wchodzę jeszcze raz pisze wszystko od nowa i normalnie sie wysyła  🤔
A ja chcialam podziękować quancie za to, ze wymyslila i wprowadzila na forum urocze klasy jezdzieckie. Załuję, że ich juz nie ma, ale kiedy byly cieszyly mnie - i nawet za samo to - albo aż to: że Ci sie chcialo i że to co zrobilas bylo takie fajne i takie konskie - DZIĘKUJĘ  :kwiatek:

Ja tez! Ja też! I bardzo żałuję, że nie ma rang, licznika i gwiazdek. A nawet nie zauważyłam żeby ktoś nabijał posty. Teraz użytkownicy są bardziej anonimowi, smutniej i bardziej szaro. Fajnie było być P-Klasą, było to końskie i pomysłowe. Szkoda że nie było mozliwości zrobienia opcji "włącz" "wyłącz", bo głosy były pół - pół prawie że. Ale i tak dzięki, może ktoś kiedyś wskrzesi rangi. Może anietą Jestem za przywróceniem rang? 🙂

Dzięki, to był strasznie fajny, orginalnie re-voltowy pomysł  :kwiatek:
Taaa...a Quanta nie ma nic innego do roboty tylko w kółko przywracać Wam rangi i je zabierać jak komuś przyjdzie do głowy kolejna ankieta.
Dajmy sobie już spokój, ok? 😉
byłaby możliwość dadania emotikonek przy oknie szybkiej odpowiedzi? czy moze musze sobie sama gdzies to włączyc w panelu użytkownika?
Edytka, to jest że tak powiem na liście spraw do zrobienia 🙂

Quanta dostałaś wiadomość?
dzieki Ciecior za uświadomieie, widac nie doczytałam  😡
może to kompletna pierdoła, ale może zdjąć już nagłówek " Wesołych Świąt..." ? Jest już po świętach, a nagłówek już nieaktualny.  😀 niby to nikomu nie przeszkadza, ale tak wpadło mi do głowy  🙂

zgłoszone do quanty / a.
eee, poczekajcie! jeszcze do Trzech Króli! zwłaszcza przy tej pogodzie!

... a kolejny nagłówek będzie "wyprzedaż -70%"  😁
Po cichutku przypominam się z propozycją cytowania selektywnego.
chce złozyc zazalenie- czy ja Ostrzezenie bede miała juz zawsze?????? jaki jest czas takiego ostrzezenia?
ostrzeżenie (łagodniejszy wymiar kary za edytowanie postów do zera, albo zmienianie ich tak, że dyskusja przestaje mieć sens) masz na miesiąc.

Teraz za takie rzeczy grozi surowsza kara, a mianowicie wyciszenie na miesiąc.

Generalnie każde wykasowanie postu powinno być nam zgłaszane (z wyjątkiem OGŁOSZEŃ), żeby uniknąć nieporozumień, jak ostatnio w przypadku, który doniosła Sznurka.
A ja mam taki pomysł. A raczej dwa.

1. W napisie "Hej, ..., masz x wiadomości, 0 nowych." moim zdaniem w słowie 1 NOWA WIADOMOŚĆ powinien być link przekierowujący do tej nowej wiadomości. Wchodzenie najpierw w pocztę, a później w wiadomość zajmuje nieco czasu i jest nużące. Na starej volcie to funkcjonowało całkiem nieźle.

2. Czy odnośniki typu profil, www, gg itp nie mogłyby być nad opisem? Za dużo tego przy nicku jest... Po prostu zrobiłoby się przejrzyściej...
1. W napisie "Hej, ..., masz x wiadomości, 0 nowych." moim zdaniem w słowie 1 NOWA WIADOMOŚĆ powinien być link przekierowujący do tej nowej wiadomości.

Zobaczę, co się da zrobić. Liczba wiadomości przenosi do skrzynki, kolejnym kliknięciem można się dostać do nowej wiadomości. To nie jest aż takie upierdliwe... chyba.

2. Czy odnośniki typu profil, www, gg itp nie mogłyby być nad opisem? Za dużo tego przy nicku jest... Po prostu zrobiłoby się przejrzyściej...

Nie bardzo rozumiem. Opisy często nawiązują do zdjęć, chyba sensownie jest, żeby były tam, gdzie są. Wrażenie "dużo" robią właśnie ikonki (PW, GG, profile i reszta), a skoro jest za dużo przy nicku, to przesuwanie ich bliżej nicka nie pomoże. Poza tym do tego typu zmian (kosmetycznych) będę wymagać zadeklarowanego poparcia przynajmniej kilkudziesięciu osób, bo to jest robota, a potem się okaże, że będę przywracać poprzednią wersję, bo jednak było lepiej, jak było.

------------------------------------------------------------------------------

Tak w ogóle to chciałam napisać o dodaniu opcji ulubione wątki. W każdym wątku (na górze, po prawej) znajduje się ikonka "do ulubionych", o taka:

Po kliknięciu w nią dodajemy wątek do specjalnego notesu, dostępnego pod linkiem Ulubione wątki - piąty akapit w dół licząc od powitania użytkownika i informacji o liczbie wiadomości.

Zdecydowanie dmagam się, aby quantanamera w trybie natychmiastowym zrobiła sobie tydzień wolnego od grzebania po nocach w forum 😉 Bo aż głupio iść spać czasem 😉
Popieram Dworcikę! Co rusz to jakieś nowe zmiany, i jakieś pretensje, Quanta odpocznij 🙂

PS. Gdzie się ustawia te opisy 😀?
dajcie jej bana 🙂
Podejrzewam, że nawet jakby dostała opłaconą wyciczkę na Hawaje, to nadal noce spędzałaby na grzebaniu w tych wszystkich kosmicznych dla mnie kodach... Ale wczoraj to już była przeginka. Czytałam sobie dobrze po 2 w nocy jakiś wątek, chciałam sprawdzić co słychać w innych a tu przerwa techniczna. My wiemy quanta, że to dla nas itd, ale popadasz w pracoholizm i ja zdecydowanie mówię "dość" 😉
super quanta 🙂
quanta ban! 😁
Quanta, prosze sobie zrobić wolne. Jak Ci się coś stanie to gdzie drugiego takiego Admina znajdziemy. Ja narazie grzecznie proszę ZOSTAW KOBIETO KODZIKI W SPOKOJU I WYPOCZNIJ  😁
poczuj się jak admin Volty 😁
poczuj się jak admin Volty 😁

O, LOL, rozłożyło mnie to na łopatki 🤣
Ja i tak lubię pracować w nocy, a godziny 2-5tą są najlepsze na grzebanie w mechanizmach typu forum, bo mimo wszystko większość userów już śpi 😉

Urlopów nie trawię, od kiedy pracuję, nie zaliczyłam ani jednego. Jedyną rzeczą, która faktycznie ssie, jest to, że doba ma za mało godzin 😉
Tak w ogóle to chciałam napisać o dodaniu opcji ulubione wątki. W każdym wątku (na górze, po prawej) znajduje się ikonka "do ulubionych", o taka:

Po kliknięciu w nią dodajemy wątek do specjalnego notesu, dostępnego pod linkiem Ulubione wątki - piąty akapit w dół licząc od powitania użytkownika i informacji o liczbie wiadomości.

quanta, jesteś zajebista, wiesz?  :kwiatek:
ostrzeżenie (łagodniejszy wymiar kary za edytowanie postów do zera,  Teraz za takie rzeczy grozi surowsza kara, a mianowicie wyciszenie na miesiąc.

ufff wyciszenie na miesiąc- juz myslałam ze szubienica

to propozycja?

myślę, ze mozemy to rozwazyc  😎
Czy jest możliwość połączyć te 5 watków o kopytach w jeden? Bo w każdym w końcu i tak gadają tylko o strasser ... 😉 te same osoby, na podobne tematy.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się