Forum pomoc, uwagi, testy »

Książka skarg i wniosków

Piotrek, Root jest tu grzecznościowo, by nam pomóc, nie jest stałym bywalcem tego forum.
Ale efekt ten sam 🙁

Moim zdaniem modyfikacja stajni powinna być dostępna dla większej ilości osób, nawet na luźniejszych zasadach niż moderowanie. Albo zajmować się tym powinni moderatorzy, skoro i tak są zaufani. Nie sądzę, żeby było dużo zmian w stajniach.
Piotrek, trochę nie rozumiem Twojego problemu 😉 Jak wejdziesz w stajnie obojetnie jaką, to na dole jest napisane "Jeśli widzisz błędy lub nieścisłości w opisie, możesz je poprawić. Kliknij tutaj" Tadam! 😀 I pojawia się możliwość edytowania stajni 😉
Libeerte, modyfikacje są wysyłane do "moderatora", kimkolwiek on jest w przypadku stajni. Zmieniałem w ten sposób we wrześniu 2013 roku 2 stajnie, zmiany do teraz nie są naniesione. Pisałem już o tym kilkakrotnie, np. tu: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,92301.0.html, gdzie odpowiada mi root. I nie tylko ja mam ten problem.
Niestety miałam ten sam problem co Piotrek. Na modyfikację stajni czekałam 2 miesiące i dopiero x-dziesiąty mail z prośbą o naniesienie wysłanych wcześniej poprawek pomógł  🙄
Przepraszam modów za narobienie zamieszania w wątku: "Co mnie wkurza na co dzień?" Mogę prosić o pomoc i wykasowanie dubla i pogrubienia nika kolegi, do którego się zwracam? Piszę mało i nie mam wprawy i narobiłam zamieszania 😡 😡 😡
Mam taki luźny wniosek, mam nadzieję, że ktoś czyta ten wątek  😉 Otóż tak sobie myślę, że na górze, przy kafelkach "indeks", "pomoc", "szukaj" itp powinien być jeszcze "regulamin". Bardziej rzucałby się w oczy użytkownikom i może częściej by tam zaglądali - przyznam, że sama szukałam go właśnie przez 10 minut zanim zauważyłam, że jest przyklejony w działach  😉 Ginie tam między innymi wątkami.
Czy da się coś zrobić, żeby pokazywało się w dziale "wysłane" do kogo zostało wysłane PW?
Oooo tak, to by była bardzo pomocna opcja... Właśnie miałam o tym pisać  :kwiatek:
Mam propozycję, żeby w przypadku działu "Konie" w ogłoszeniach była możliwość ustawienia wieku szukanego konia i np. kilku ras i zakresów cen (np. do 5 tys + 5-10 tys)
Zakres cen jakoś ogólnie średnio mi pasuje w szukaniu konia i ogólnie brakuje tam wielu opcji jak dla mnie 😉 np. wzrost i wiek i to najlepiej tak, żeby samemu można było wpisać. 😉 Ale z tego co wiem, to modzi nie mają na to wpływu 😉
Wiek to dla mnie bardziej podstawowa rzecz niż maść  🙄
Dopiero to dostrzegam:
-Dlaczego mam taki podpis przy wysyłanych wiadomościach:
Tania
strzeszynopitek
CC Klasa

🤔 ????
Tania, ludzie jako zwierzęta stadne lepiej się czują znając swoją pozycję w hierarchii. Twoja CC klasa daje ci pierwszeństwo do wodopoju, a np ja że swoją P klasa mogę co najwyżej przynosić Ci marchewki 😉
Tania, to znaczy, żeś sobie naprodukowała postów i zasłużyłaś na GP  😁
STRZESZYNOPITEK !!!!!- o to pytam. Klasa CC rozumie się sama przez się.  😉
Wkleiłam całość, żeby było wiadomo gdzie się to pojawia.
p.s
marchewki poproszę
To chyba dotyczy wątku o strzeszynie, który był/ jest ukryty i znaczy, że masz, Taniu, do niego dostęp
To chyba dotyczy wątku o strzeszynie, który był/ jest ukryty i znaczy, że masz, Taniu, do niego dostęp

:kwiatek:
Dziękuję Ci, dobra duszo.  🙇
Klikam "zgłoś do moderatora", wpisuję powód, znowu "zgłoś" i przekierowuje mnie na stronę główną? Czy to znaczy, że zgłoszenie zostało przyjęte?
Wnioskuję, żeby jednak pojawił się jakiś komunikat i żeby wracało się do wątku.
ksan, dostałam twoje zgłoszenie
ikarina, dziękuję za informację zwrotną

ej, dopiero zauważyłam ostrzeżenie "Brak edycji postów - kolejny raz"  🤔 Czy osoba, która przyznała ostrzeżenie, mogłaby wskazać, gdzie jeszcze napisałam post pod postem i nie wyedytowałam go od razu? Nalegam, gdyż czuję się potraktowana niesprawiedliwie. Sprawdziłam trzy strony swoich postów i nie znalazłam. Może i ostrzeżenie się należy, ale za niesprawiedliwe ocenienie oczekuję przeprosin. Przeproszę również ja, jeśli ktoś jednak znajdzie taki przykład.
ikarina, znalazłaś już, czy dalej szukasz?
Tu: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,5367.msg2093700.html#msg2093700
I tu: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,785.msg2090394.html#msg2090394
I tam gdzie dostałaś ostrzeżenie też. I wcześniej też, tylko moderatorzy usuwają takie posty typu te dwa wyżej. Ja też przejrzałam 3 strony Twoich ostatnio napisanych wiadomości i jakoś znalazłam.
gdzie jeszcze napisałam post pod postem i nie wyedytowałam go od razu?
Zrobienie błędu mimo natychmiastowej korekty jest również karane?
A przeczytaj może regulamin?
Poza tym, nie mnie to oceniać, nie ja jestem modem, ale chciałaś dowodów - proszę.
Facella, nie przypominam sobie karania kogokolwiek wcześniej za to, że zdublowal swój post i sam go wyedytował, opisując jako zdublowany 🤔
Od kiedy to jest podstawa do ostrzeżenia?!
Może odtąd, kiedy to się powtarza co rusz?
Nie wiem, pytajcie moda, nie mnie! Podałam tylko przykłady posta pod postem i już.
Proszę więc moda, ktory te ostrzezenia nadal o odpowiedz.
Dworcika, a dlaczego ty prosisz? Co ty masz z tym wspólnego? To jest sprawa między mną a ksan,  🙄

ksan, ostrzeżenie dostałabyś tak czy siak, za post pod postem. Ktoś, kto złożył na ciebie skargę napisał mi, że wielokrotnie popełniasz ten błąd. Owszem - nie sprawdziłam, wówczas bardzo się gdzieś spieszyłam.

ikarina, dlatego, ze nigdy nie nakladano ostrzezen za zdublowany post. Pytam, bo jutro to samo moze spotkac mnie. Reguly sie zmieniaja i chce o tym wiedziec.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się