Moim zdaniem modyfikacja stajni powinna być dostępna dla większej ilości osób, nawet na luźniejszych zasadach niż moderowanie. Albo zajmować się tym powinni moderatorzy, skoro i tak są zaufani. Nie sądzę, żeby było dużo zmian w stajniach.
Piotrek, trochę nie rozumiem Twojego problemu 😉 Jak wejdziesz w stajnie obojetnie jaką, to na dole jest napisane "Jeśli widzisz błędy lub nieścisłości w opisie, możesz je poprawić. Kliknij tutaj" Tadam! 😀 I pojawia się możliwość edytowania stajni 😉
Libeerte, modyfikacje są wysyłane do "moderatora", kimkolwiek on jest w przypadku stajni. Zmieniałem w ten sposób we wrześniu 2013 roku 2 stajnie, zmiany do teraz nie są naniesione. Pisałem już o tym kilkakrotnie, np. tu: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,92301.0.html, gdzie odpowiada mi root. I nie tylko ja mam ten problem.
Niestety miałam ten sam problem co Piotrek. Na modyfikację stajni czekałam 2 miesiące i dopiero x-dziesiąty mail z prośbą o naniesienie wysłanych wcześniej poprawek pomógł 🙄
Przepraszam modów za narobienie zamieszania w wątku: "Co mnie wkurza na co dzień?" Mogę prosić o pomoc i wykasowanie dubla i pogrubienia nika kolegi, do którego się zwracam? Piszę mało i nie mam wprawy i narobiłam zamieszania 😡 😡 😡
Mam taki luźny wniosek, mam nadzieję, że ktoś czyta ten wątek 😉 Otóż tak sobie myślę, że na górze, przy kafelkach "indeks", "pomoc", "szukaj" itp powinien być jeszcze "regulamin". Bardziej rzucałby się w oczy użytkownikom i może częściej by tam zaglądali - przyznam, że sama szukałam go właśnie przez 10 minut zanim zauważyłam, że jest przyklejony w działach 😉 Ginie tam między innymi wątkami.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 maja 2014 15:45
Mam propozycję, żeby w przypadku działu "Konie" w ogłoszeniach była możliwość ustawienia wieku szukanego konia i np. kilku ras i zakresów cen (np. do 5 tys + 5-10 tys)
Zakres cen jakoś ogólnie średnio mi pasuje w szukaniu konia i ogólnie brakuje tam wielu opcji jak dla mnie 😉 np. wzrost i wiek i to najlepiej tak, żeby samemu można było wpisać. 😉 Ale z tego co wiem, to modzi nie mają na to wpływu 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 maja 2014 16:55
Wiek to dla mnie bardziej podstawowa rzecz niż maść 🙄
Tania, ludzie jako zwierzęta stadne lepiej się czują znając swoją pozycję w hierarchii. Twoja CC klasa daje ci pierwszeństwo do wodopoju, a np ja że swoją P klasa mogę co najwyżej przynosić Ci marchewki 😉
STRZESZYNOPITEK !!!!!- o to pytam. Klasa CC rozumie się sama przez się. 😉 Wkleiłam całość, żeby było wiadomo gdzie się to pojawia. p.s marchewki poproszę
Klikam "zgłoś do moderatora", wpisuję powód, znowu "zgłoś" i przekierowuje mnie na stronę główną? Czy to znaczy, że zgłoszenie zostało przyjęte? Wnioskuję, żeby jednak pojawił się jakiś komunikat i żeby wracało się do wątku.
ej, dopiero zauważyłam ostrzeżenie "Brak edycji postów - kolejny raz" 🤔 Czy osoba, która przyznała ostrzeżenie, mogłaby wskazać, gdzie jeszcze napisałam post pod postem i nie wyedytowałam go od razu? Nalegam, gdyż czuję się potraktowana niesprawiedliwie. Sprawdziłam trzy strony swoich postów i nie znalazłam. Może i ostrzeżenie się należy, ale za niesprawiedliwe ocenienie oczekuję przeprosin. Przeproszę również ja, jeśli ktoś jednak znajdzie taki przykład.
Facella, nie przypominam sobie karania kogokolwiek wcześniej za to, że zdublowal swój post i sam go wyedytował, opisując jako zdublowany 🤔 Od kiedy to jest podstawa do ostrzeżenia?!
Dworcika, a dlaczego ty prosisz? Co ty masz z tym wspólnego? To jest sprawa między mną a ksan, 🙄
ksan, ostrzeżenie dostałabyś tak czy siak, za post pod postem. Ktoś, kto złożył na ciebie skargę napisał mi, że wielokrotnie popełniasz ten błąd. Owszem - nie sprawdziłam, wówczas bardzo się gdzieś spieszyłam.
ikarina, dlatego, ze nigdy nie nakladano ostrzezen za zdublowany post. Pytam, bo jutro to samo moze spotkac mnie. Reguly sie zmieniaja i chce o tym wiedziec.