F, złóż pozew, złóż! Zapakuję się w mój czerwony tramwaj, którego Bush nie chce mi kupić, zbiorę ekipę i pojawię się z transparentami. Mam nadzieję, że nie będzie nikomu przeszkadzał odgłos chrupania popkornu...
Uprzejmie donoszę sama na siebie, że chyba w temacie dotyczącym ślązaków i małopolaków przekroczyłam wielkość zdjęć 🤬 Więcej grzechów nie pamiętam, obiecuję jutro wieczorem poprawić rozmiar!!
Szanowni moderatorzy , szanowny(a) Pani(e) moderator Wawrek ; w temacie " kacik ujeżdżeniowy" , nakazano mi zedytowanie mego postu , co sprawia mi wiele kłopotów . Przerabiając mój post , pisałabym o tym samym , ale w innym " świetle" i co nie miałoby sensu , poniewaz wątek koni hiszpańskich został poruszony w innym temacie , oczym zostałam pouczona przez uczestniczkę rozmowy w owym wątku . W związku z czym proszę o usunięcie mego postu w temacie - kącik ujeżdżeniowym - nadanym o godz. 14:94:54 . Ps. Moim zdaniem , nawiązując z powyższym problemem , wątek '' kącik ujeżdżeniowy " powinien zostac nazwany " kącik ujeżdżeniowy pomijając ujeżdzenie stosowane w Hiszpanii'' . Biorąc pod uwagę pojęcie " ujeżdżenie" piszemy o ujezdżeniu , które obowiązuje wszystkie konie użytkowane pod kątem ujeżdżeniowym , obojętnie , w którym kraju . Z tymi przesłankami nie trafiłam ,na forum ,na podatny " grunt". pozdrowienia , Texas
Zgaduję, że w tym "proszę edytować" chodziło o niepisanie kolejnych postów jeden pod drugim. Jeśli coś się człowiekowi przypomni i chce się uzupełnić swoją wypowiedź, (a nikt jeszcze na nią nie odpisał) lepiej nacisnąć magiczny przycisk w prawym górnym rogu posta ("zmień"😉. A nie wysyłać kolejną wiadomość.
Edytowanie tego, co zostało już napisane i wysłane (poza poprawieniem błędów ort. na przykład) jest zabronione (vide regulamin).
Swoją drogą re-voltowi wyjadacze mogliby się trochę precyzyjniej wyrazić 😉
Texas z tego co się przyjrzałam w tek sekundzie to jest tak jak Teodora pisze. Na forum obowiązuje edycja postów co oznacza, że w momencie gdy chcesz coś dopisać, poprawić błąd czy dodać zdjęcie klikasz w przycisk "zmień" znajdujący się w prawym górnym rogu każdego napisanego przez Ciebie posta. Przypominam jednocześnie, że całkowita edycja posta lub taka która, która zmienia jego sens jest zabroniona i karana uciszeniem.
Głos ludu jest TYLKO głosem ludu i znaczenie dla mnie ma malutkie.
W obrębie mojego zainteresowania pozostają głosy tej grupy osób,której chleb i igrzyska są zbędne.
Np.takie:
Ale Bodzanów jest w Krakowie więc ma prawo byc w wątku krakowskim. Jest to oczywiste. Na posty na "nie" wysyła swoje bo ma takie prawo - sprostowac, wyjaśnic, wytłumaczyc, udowodnic. I pokazac superlatywy, których ma mnóstwo. Czemu ma nie reklamowac? zwaszcza w kontekście - zapraszam do mnie na naoczne stwierdzenie a nie opieranie się na opiniach z netu?
Np.takie:
Nie przyniosło to żadnego skutku! Bo nika77 w wątku krakowskim dalej pije do F
ale skoro stworzono ten wątek to wszelka dyskusja o tej stajni na wątku o stajniach krakowskich będzie zakazana (?) i moderatorzy będa musieli z tamtej dyskusji wycinać i przenosić tu wszystko co dot. tej stajni (?)
Moim zdaniem ruch absolutnie nie przemyślany, nieumocowany żadnym punktem Regulaminu a na dodatek powodujący konieczność wykonywania dalszych czynności w tej sprawie (wspomniane wycinanie i przeklejanie tu).
Ponadto zabranianie wypowiadania się czy odpowiadania na posty poprzez dawanie ostrzeżeń też moim zdaniem wykracza poza uprawnienia modów gdyż podobnie jak powyższe nie jest poparte żadnym punktem Regulaminu a jednakże zostało wymuszone niejako przez innych forumowiczów.
Ciekawa jestem jak modzi teraz podejdą do kwestii wypowiadania się przez określonych użytkowników w wątku o stajniach krakowskich mimo skazani ich na banicje do tego wątku.
I zaręczam Ci Grzegorzu,że takie poglądy reprezentują osoby z mojego otoczenia.
Bo widzisz,większość społeczności składa się z tych o pochodzeniu plebejskim-i tych jest zawsze większość i elity,która pozostaje w mniejszości gdyż o jej składzie decyduje OSTRA selekcja.
A mnie całe życie interesowała i interesuje ludzka JAKOŚĆ a ILOŚĆ. 😎
A co do CZĘŚCI władz tegoż forum:
władza może być nadaną przez lud,
ale nie jest dobrze kiedy z ludu się wywodzi 😎
Wyrazisz ubolewanie nad moralną mizerią użytkowników R-V?
Szkoda czasu na takie działania.Zamiana mizerii w wykwintną sałatkę z ostryg jest niemożliwa 😎
I jakoś nie dorobili się oni takiej ilości ignorów (już chyba 9...), co Ty przez ten miesiąc z okładem.
Lecz dlaczego dopiero teraz ?Wszak trzeba było zrobić to już dawno,a nie słać skargi do Moderacji. Ignoruj jest cudowną funkcją. Jestem za istnieniem tejże opcji i w pełni ją POPIERAM i POLECAM skarżącym się.
Cierpliwie wypatruję głosu Administratora forum gdyż chciałbym dowiedzieć się jakie stanowisko ma właścicielka do niepodpartych regulaminem, ewidentnie złośliwych i stronniczych działań części swej straży przybocznej? Liczę na mądrą głowę.
Choć nie mam obowiązku to ostrzegam, że kolejne próby obrażania użytkowników lub moderacji zostaną potraktowane jako "nagminne prowokowanie do kłótni". A to przewinienie jest karane najwyższą formą z możliwych czyli banem.
F, błagam przestań już bo robi się to męczące i niesmaczne, ośmieszasz się tylko i psujesz swój autorytet jako dorosła odpowiedzialna osoba za cudze konie 🙄 poza tym niby chcesz demokracji i większość osób które są z okolic Krakowa i wypowiadają się w wątku o krakowskich stajniach ma dość monotematyczności i nie jedna osoba już pisała Ci to. to ze masz dwa trzy głosy poparcia przeciwko większości to nie jest demokracja!
jak tak bardzo chcesz aby o Twojej stajni wypowiadali się w superlatywach to nie masz innego wyjścia jak założyć sobie kółka wzajemnej adoracji czy kółka różańcowego 😉 bo nie każdemu będzie odpowiadała Twoja stajnia, nie każdemu będzie się podobała i od dawien dawna wiadomo że każdy ma inny gust i priorytety. na Twoim miejscu cieszyłabym się ze stajnia ma własny wątek nie zgrubiając się pośród innych stajni w krk.
jako BYŁY mod-smrod... po 2 , a może 3 miesiacach z zablokowanym dostępem do forum staram sie powrócić - oczywiście jako normalny uczestnik forum,
wie, że Dworcia wpisała moją rezygnację - przesłaną jej na GG... niestety sprawy OBIEKTYWNE sprawiły, że po prostu nie miałam dostępu do forum - ani, ani ;-)
Zatem-witaj w domu! Dużo się działo. Ja się uczyłam asertywności na Sznurce a ona na mnie, Ciebie wylaliśmy bo Wawrek nas podpuścił , F.wyzywa nas od mizerii i dziś oddajemy konia jednej dwunastolatce . To tak w skrócie.
Lecz ja nie pretenduję,broń Boże,mnie wystarczy intrygująca obserwacja KRZYWEJ rzeczywistości.
A zabawnym jest, kiedy ma się okazję zobaczyć,jak w stół się uderzy,a nożyce się odzywają 😎
Aż trzy PW od obrażonej moderacji 😎
I naprawdę brzmi baaaaaaaardzo groźnie,jak czytam :grozimy banem 😂
No bo taką karę Panie dla mnie przewidziały 🙂
A mnie mogą obrażać do woli i swoim działaniem dają carte blanche drugim,ach ta władza,ta władza...
I w dalszym ciągu widzę po listach do mnie,że obie Panie za całość Moderacji się mają 😲
Dziewczyny,czy Wy w dalszym ciągu nie widzicie,że Wam bąbelki do głowy uderzyły?
Intrygujące...
Może kolejny raz naciągnięcie rzeczywistość do swoich potrzeb i będziecie się starać wmówić mnie i innym,że ujawniam PW? I choć nie wklejam tu ich treści lecz opisuję,to przecież w obracaniu kota ogonem jesteście mistrzyniami 🤔wirek:
drodzy modowie, jak to jest mozliwe, ze ninvet, zreszta twierdze, ze pochopnie i mysle, ze z powodu, ze jako "nowy mod" bardzo sie stara.... 😉wydzielila watek z ujezdzenia, link ktory podala jest do re-volty, zreszta po kliknieciu karze mi sie zalogowac, a nie widac go na voltopirach?
Lostak podałam link do votopirów również (w tym samym poście) . Przepraszam za wydzielenie ale wydawało mi się, że skoro na 5 dyskutantów 2 chce wydzielenia to powinnam to zrobić. Następnym razem skonsultuje się z wami. :kwiatek:
F, proponuję poczytać to, co jest pisane na forum na ten temat. Nie tylko naszą wymianę korespondencji, ale i to, co mają do powiedzenia inni użytkownicy. I wiesz? Wysłałyśmy te PW, żebyś miała jasność, że obie tak myślimy, takie jest stanowisko moderacji (uzgodnione w demokratycznej dyskusji, gdzie każdy miał prawo głosu, a decydowała większość). Żebyś nie mówiła nam, że nikt Cię nie ostrzegał (chociaż nikt takiego obowiązku nie ma). Za Wawrka nie będę się wypowiadać - w momencie, kiedy wysyłałyśmy PW nie widziałam Go na forum.
F, wiesz, o ile czytajac twoje posty w watku o stajniach krakowskich i twojej, wlasciwie sie jakos z toba solidaryzowalam, tak to co wyczyniasz teraz, jest zalosne i smieszne, a przede wszystkim nosi znamiona UPIERDLIWOSCI!!!!!!! daj sobie spokoj bo, wierz mi, ze wszyscy, chcemy czytac o czyms innym niz ty i twoje problemy!!
Katijo, dziękuję za pierwszą treść Twojej wypowiedzi :kwiatek:
co do drugiej:
skoro Moderacja korzysta ze swej władzy, a często wobec mnie uprawnienia swe PRZEKRACZA ,to niby dlaczego ja nie mogę korzystać ze swych praw i podenerwować Moderację swoimi postami? Toż to moderatorska skrzynka,a nie jakikolwiek inny wątek tego forum.
I to moje prawo i bardzo się cieszę że są efekty. Szkoda,że nikt do tej pory nie zauważył,że ja korzystam grzecznie z tego,co regulaminem zabronione nie jest.
A popatrzcie ile osób poczuło się mizerią choć ja formalnie nikogo do niej nie wrzuciłam 😎
Dworciko,no właśnie 2:1 a Wy cały czas,że Moderacja to TYLKO Wy
Ja też mam tego powyżej uszu,ale nie pogodzę się z tym,że Moderatorki nadużywając swej władzy i stojąc ponad regulaminem doprowadziły do tej kuriozalnej sytuacji. A ja prosiłam o zamknięcie wątku wydzielonego i zdjęcie z nas kar,ale władza,jak widać ma UPODOBANIE w jej demonstrowaniu.