a zgłaszaj sobie, gdzie tylko chcesz!! ... Chamstwo to Wy szerzycie więc wiesz, mnie już nic tu nie zdziwi, dlatego poczekam aż tą dyskusję zakonczycie i spadam!!
baalus wiesz co narobiłaś? skończyło by się na ostrzeżeniu, gdybyś nie była taka pyskata i chamska - wtopiabyś się w tłum, wszyscy by zapomnieli po jakimś czasie, wrzuciłabyś pare zdjęć na ZNK i spotkałabyś się nawet z sympatią. a tak dostaniesz zaraz bana i będziesz skonczona na forum. a to jest naprawdę wartościowe forum. poszukaj winy w sobie - Ty jesteś odpowiedziałna za całą tą sytuację 🙄
Ja myślę, dziewczyny, że grubo przesadzacie! baalus, ma prawo pisać na forum, a wy na nią naskakujecie i tworzycie taką niezdrową atmosferę! Ja myślę, że trzeba dać jej szanse. I w ogóle to pełna kompromitacja, caroline to już tylko pod żal.pl podchodzi!
Ja myślę, że baalus, powinna/nien zostać. Może wreszcie ktoś wniesie coś pożytecznego to tego naszego żalowego, bezużytecznego, bezsensownego i żalowego grona!
Mnie również drażnią osoby, które uwagi przyjmują niczym ściana groch. Z drugiej strony jak ma się 17lat to człowiek bywa głupiutki i niepokorny. Może więc trzeba wziąć poprawkę?
Aż mnie korci, żeby się odezwać 😉 Napisałam baalus grzeczne, nieczepliwe pw z dobrą radą i próbą resocjalizacji, wyszło jednak na to, że straciłam tylko czas 🙄 Widać nie jestem stworzona do roli "dobrej cioci" 😁 , chyba stanę się rasowym Voltopirem (wezmę przykład z caro 😎 😉 )
czyli niestety nie ma gdzie go wykopac - zgaduje ze Dramka bezskutecznie szukala w swoich wiadomosciach i miala nadzieje, ze gdzies sa zachowane posty z ogloszen
pierwsza strona wątku pt. "ogłoszenia" max 2 zdjęcia do obiektu, reszta linki, ogłoszenie ważne 2 tygodnie. Prosimy nie zamieszczać tego samego ogłoszenia, nim minie ważność tego samego ogłoszenia, zamieszczonego wcześniej.
to na prawdę jest tak ciężko wykazać odrobinę własnej inwencji? przeciez to logiczne, że w wątku ogłoszenia będzie ich regulamin
link do watku? 😉 a nie do "problematycznego" postu? to pomoze? 😉
P.S. nic nie jest poza zasięgiem - wystarczy wcisnąć klawisze Ctrl i - 🤔trzałka: wtedy wszystko zmniejsza się na tyle, ze kazdy przycisk nawet na rozjechanej stronie jest dostępny. przynajmniej u mnie 😉
edit Breva sama poprawiła swój post i już nic sie nie rozjeżdża 😉