Forum konie »

Służbowa Skrzynka Moderatorów

zgłosiłam do moda
wątek zamknięty
a jak by tak skopiować przestrogi volty i u nas umieścić ? w sumie to MY je stworzyliśmy  😁

aa kiedys mnie ktoś zjechał za to stwierdzenie ale mnie ono bawi.  Baalus  jak Ci się nie podoba to idź na ŚK   😉

edit:  Ushia słusznie bo chamstwa tolerować nie będziemy.
wątek zamknięty
a zgłaszaj sobie, gdzie tylko chcesz!! ... Chamstwo to Wy szerzycie więc wiesz, mnie już nic tu nie zdziwi, dlatego poczekam aż tą dyskusję zakonczycie i spadam!!
wątek zamknięty
baalus,  widzisz, w moim wykonaniu było to jednak zabawniejsze. Co będziesz czekała, spadaj już.
wątek zamknięty
Wieesz, jednak poczekam!! ... Mi sie moje nieco bardziej podobało ...
wątek zamknięty
baalus wiesz co narobiłaś? skończyło by się na ostrzeżeniu, gdybyś nie była taka pyskata i chamska - wtopiabyś się w tłum, wszyscy by zapomnieli po jakimś czasie, wrzuciłabyś pare zdjęć na ZNK i spotkałabyś się nawet z sympatią. a tak dostaniesz zaraz bana i będziesz skonczona na forum. a to jest naprawdę wartościowe forum.
poszukaj winy w sobie - Ty jesteś odpowiedziałna za całą tą sytuację 🙄
wątek zamknięty
[quote author=Diakon'ka link=topic=2273.msg265712#msg265712 date=1243865629]
baalus wiesz co narobiłaś? skończyło by się na ostrzeżeniu, g
[/quote]

nie nie, od ostrzeżenia to się dopiero zaczęło (podejrzewam) 😉
wątek zamknięty
Ja myślę, dziewczyny, że grubo przesadzacie! baalus, ma prawo pisać na forum, a wy na nią naskakujecie i tworzycie taką niezdrową atmosferę! Ja myślę, że trzeba dać jej szanse. I w ogóle to pełna kompromitacja, caroline to już tylko pod żal.pl podchodzi!

😁
wątek zamknięty
widzisz baalus -  masz przynajmniej jednego sympatyka,może jednak zostaniesz? 😉

rewir ale z Ciebie prowokator 😀iabeł:
wątek zamknięty
cii..

Ja myślę, że baalus, powinna/nien zostać. Może wreszcie ktoś wniesie coś pożytecznego to tego naszego żalowego, bezużytecznego, bezsensownego i żalowego grona!
wątek zamknięty
laseczki, ale bez przesady, nie nakrecajcie sie 😉
wątek zamknięty
Mnie również drażnią osoby, które uwagi przyjmują niczym ściana groch.
Z drugiej strony jak ma się 17lat to człowiek bywa głupiutki i niepokorny. Może więc trzeba wziąć poprawkę?
wątek zamknięty
Ja myślę, że młody wiek nie zwalnia z myślenia i komunikatywnego pisania na forum.
wątek zamknięty
Aż mnie korci, żeby się odezwać 😉
Napisałam baalus grzeczne, nieczepliwe pw z dobrą radą i próbą resocjalizacji, wyszło jednak na to, że straciłam tylko czas  🙄
Widać nie jestem stworzona do roli "dobrej cioci"  😁 , chyba stanę się rasowym Voltopirem (wezmę przykład z caro  😎 😉 )
wątek zamknięty
Mam prośbę do moderatorek. Czy można odkopać ogłoszenie z fotka które dałam jakiś czas temu: Siodło Euroriding DIAMANT  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dramko bardzo chętnie ale skąd mam je odkopać?
wątek zamknięty
opo a kasujecie przeterminowane ogloszenia czy tylko przesuwacie?
wątek zamknięty
kasujemy
wątek zamknięty
czyli niestety nie ma gdzie go wykopac - zgaduje ze Dramka bezskutecznie szukala w swoich wiadomosciach i miala nadzieje, ze gdzies sa zachowane posty z ogloszen
wątek zamknięty
ja ogłoszeniami zajmuje sie od kiedy Aurelia odeszła i ona od samego poczatku kasowała ogłoszenia. Nie przenosiłysmy ich nigdzie...
wątek zamknięty
a po jakim czasie ogloszenia sa kasowane??
wątek zamknięty
a po jakim czasie ogloszenia sa kasowane??

pierwsza strona wątku pt. "ogłoszenia"
max 2 zdjęcia do obiektu, reszta linki, ogłoszenie ważne 2 tygodnie. Prosimy nie zamieszczać tego samego ogłoszenia, nim minie ważność tego samego ogłoszenia, zamieszczonego wcześniej.

to na prawdę jest tak ciężko wykazać odrobinę własnej inwencji?
przeciez to logiczne, że w wątku ogłoszenia będzie ich regulamin
wątek zamknięty
dobra, dobra nie krzycz na mine  😡 mea culpa  😉
wątek zamknięty
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,107.1050/topicseen.html#quickreply proszę o usunięcie ostatniego posta . Wystąpił błąd i zamiast zmienić się zacytowało  . Przepraszam 🙁
wątek zamknięty
Zrobione 😉 Dzięki za podanie bezpośredniego linka.
wątek zamknięty
w konkiej rewii mody wszystko sie rozeszlo.
wątek zamknięty
łatwiej byłoby zrobic to przez "zgłoś do moderatora"
a tak to chociaz link do postu by sie przydal, nie?
wątek zamknięty
zgłoszenie jest poza zasięgiem, więc jeśli to ułatwi to proszę link
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,29.5520.html
wątek zamknięty
link do watku? 😉 a nie do "problematycznego" postu? to pomoze? 😉

P.S. nic nie jest poza zasięgiem - wystarczy wcisnąć klawisze Ctrl i -  🤔trzałka: wtedy wszystko zmniejsza się na tyle, ze kazdy przycisk nawet na rozjechanej stronie jest dostępny. przynajmniej u mnie 😉

edit
Breva sama poprawiła swój post i już nic sie nie rozjeżdża 😉
wątek zamknięty
caroline, na przyszłość: jak zrobić link do postu?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.