ehh weszłam na ebaya i na dzień dobry znalazłam takie cudo: eh eh eh :/ dobrze że mam wszechstronne siodło, konia 135 cm i nie mam możliwości kupić czegokolwiek na ebayu:P
caroline, no właśnie próbowałam, ale mi nie wyszło:/ ale spróbuje jeszcze raz może się uda.. heh a dla mnie właśnie kolorysycznie fajny - lubię takie szalone kolorki😉
EDIT - wyszło w końcu!😀 dzięki caro - coś źle robiłam😉
i co myślicie który? ja bym chciala pójść w strone jakis jasnych kolorów, nie granatów, czerni..tylko coś takiego wesołego 😉 dzięki z góry za pomoc :kwiatek:
2472, 4871 (choć zależy, jaki to jest w rzeczywistościodcień), 3971 (wydaje się być boski, aż sama się nad nim może zastanowie =) ), 3771 (też strasznie fajny), 6671 (choć ciemny), 8310, 8010 (choć nie lubie błękitów).
ola_ka Super w granacie 🙂 Tak elegancko 😉 A jeżeli chodzi o kolor HKM to ja bym wybrała 5171, opisany jako kolor pisatcjowy, ale on zdecydowanie bardziej przypomina zieloną limonkę niż pistacje, fajnie wyglądałby też turkus (5272) no i terakota (4871) w rzeczywistości kolor ten jest mniej pomarańczowy.
Napewno znajdziesz. Wielu moich znajomych używa tego popręgu. Są też ujeżdżeniowe. Napewno w Mustangu w Warszawie kiedyś widziałam, chyba w Palomino też były. Najlepiej zadzwoń tam i zapytaj:-)