Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

Ciaja rewelacja w tym szmaragdzie!! A my się w śliwce ES pokażemy 😉
wątek zamknięty
Ciaja taka drobna uwaga - siodłaj trochę bardziej z tyłu bo tak blokujesz koniowi łopatkę.
wątek zamknięty
ehh weszłam na ebaya i na dzień dobry znalazłam takie cudo:  eh eh eh :/ dobrze że mam wszechstronne siodło, konia 135 cm i nie mam możliwości kupić czegokolwiek na ebayu:P
wątek zamknięty
Breva, "skróć" link (wstaw go pomiedzy to [url = tutaj ten oblesny dlugasny link ] tutaj napisz jakis wyraz [/ur l] i pokasuj spacje 😉)

...a zestaw jako idea - fajny, ale kolorystycznie - dla mnie fuj 😉
wątek zamknięty
*Ciaja*, W szmaragdzie coś pięknego! :kwiatek:
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
apropo siodła może w najbliższym czasie będzie nowe.. ale to nie ode mnie zalezy 🙁
wątek zamknięty
caroline, no właśnie próbowałam, ale mi nie wyszło:/ ale spróbuje jeszcze raz może się uda.. heh a dla mnie właśnie kolorysycznie fajny - lubię takie szalone kolorki😉

EDIT - wyszło w końcu!😀 dzięki caro - coś źle robiłam😉
wątek zamknięty
Pursat a mogłabyś napisac w jakiej cenie są te niciaki z inter-api :kwiatek:
wątek zamknięty
Pytałam o ceny tylko tych różowych.
wątek zamknięty
A różowy w jakiej cenie? Kurcze chyba się skuszę na jednego, chociaż jestem na maksa spłukana, nie ma to jak wydawać pieniądze których się nie ma 😁
wątek zamknięty
139,99.
wątek zamknięty
Ciaja,nie chodzi o siodło tylko o sposób siodłania.Jest zdecydowanie za blisko łopatki.
Jak dla mnie w szmaragdzie rewelacja 😀
wątek zamknięty
a ja już się nie mogę doczekać mojego wyśnionego szmaragda od Fantazji   😍
wątek zamknięty
Na pewno przesyłka zginie gdzieś po drodze  :emota2006092:
wątek zamknięty
zła kobieto wypluj te słowa!  😉
wątek zamknięty
Forta, Ty euro-staro-pado-maniaczko! 😁
wątek zamknięty
wiem wiem, czas się leczyć  :emot4: ale od roku żałuję, że nie kupiłam kiedy był w Mustangu, więc wyprzedażowej okazji nie mogę przepuścić...
wątek zamknięty
tu moja dzierżawiona Ruda w granacie, tyle że przez to że spocona to wydaje się być ciemniejsza niż na prawde jest

i w bieli

i teraz planuje zakup ktoregos z tych czapraków:
http://www.okser.pl/sklep/7381-hkm-czaprak-drobnopikowany-z-lamowka-p-512.html

i co myślicie który? ja bym chciala pójść w strone jakis jasnych kolorów, nie granatów, czerni..tylko coś takiego wesołego 😉
dzięki z góry za pomoc  :kwiatek:
wątek zamknięty
ola_ka błękit, beż, żółty, limonkowy

zajrzyj też do tematu o szmatoholikach  😉 tak bedzie link do strony gdzie są różne opcje kolorystyczne

edit tutaj masz link: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/54/217#i
wątek zamknięty
Z klasyki - beż
Z bardziej żarówiastych ja bym stawiała na żółty, trawiastą zieleń, limonkę, albo turkus 😉 No i czerwień! 😜

Nasturcja - ten link będzie lepszy: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka  😉
wątek zamknięty
Na rudzielca podobają mi się:

2472, 4871 (choć zależy, jaki to jest w rzeczywistościodcień), 3971 (wydaje się być boski, aż sama się nad nim może zastanowie =) ), 3771 (też strasznie fajny), 6671 (choć ciemny), 8310, 8010 (choć nie lubie błękitów).

wątek zamknięty
ola_ka Super w granacie 🙂 Tak elegancko 😉
A jeżeli chodzi o kolor HKM to ja bym wybrała 5171, opisany jako kolor pisatcjowy, ale on zdecydowanie bardziej przypomina zieloną limonkę niż pistacje, fajnie wyglądałby też turkus (5272) no i terakota (4871) w rzeczywistości kolor ten jest mniej pomarańczowy.
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek:

wybrałam kolor lemon - czyli jasny żółty.
a w drodze jeszcze mam taki czaprak:

nie  mówiąc o innych zakupach..nie ma to jak wydać całą kase z urodzin na konia  🏇

wątek zamknięty
nie wiem gdzie zapytać, więc zapytam tu ;p
powiedzcie mi, czy znajdę gdzieś w polsce
http://www.usg-reitsport.de/start/index.php?lang=en&sysub=1.2.65.0.0.0.0.0.0.0.0&CAT_ID=68&DEP_ID=62&DET=180&DETV=736.1.0
taki popręg? szukam 115 ewentualnie 120. spotkał gdzieś ktoś? a może w stacjonarnych sklepach ktoś widział?  🙇
wątek zamknięty
Napewno znajdziesz. Wielu moich znajomych używa tego popręgu. Są też ujeżdżeniowe. Napewno w Mustangu w Warszawie kiedyś widziałam, chyba w Palomino też były. Najlepiej zadzwoń tam i zapytaj:-)
wątek zamknięty
dziękuję, dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Bee, w Arpavie znajdziesz popręgi Stubbena.  
wątek zamknięty
Stubben pewnie droższy, a te usg tak chyba cenowo jeszcze nie najgorzej. poszukam. chociaż wiesz Agu, ja do arpavu mam daaaaleko  🙄
wątek zamknięty
Ja niedawno zakupiłam takie cudo:

Czaprak Tatttini + nauszniki Lamicella.
wątek zamknięty
Chyba nie ten wątek?  👀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.