kuki napisał:
"Forum czasowo nie działa - przepraszamy. Staramy się usunšć awarię. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwo�ci..."
Chyba czują na plecach oddech konkurencji
Miszka napisał: kuki napisał:
"Forum czasowo nie działa - przepraszamy. Staramy się usunšć awarię. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwo�ci..."
Chyba czują na plecach oddech konkurencji
Wystarczy spojrzeć ile nasze forum ma wiadomości i ilu użytkowników w tak krótkim czasie...
ja tez nie chce wracac na volte, ale sie nie zarzekam, bo jesli wiekszosc z nas tam wroci, to ja pewnie tez. tak wiec kochani, jak w sekcie- nie wracamy tam i nikt sie nie moze wylamac
btw, od 40 min nie moglam tu wejsc..
ej, nowa twarz voltaforum???????
heh. pfff, wolalabym sobie swoj nick zaklepac...
trzymajmy sie razem po prostu. forum volta znow nie dziala, przynajmniej u mnie daje przekierowanie na glowna.
ale sie przynajmniej otrzasnelam ze zludzen- nowy wyglad volty to jakas porazka in blue..
ninevet, podobno w prawdziwych sektach najpierw są daniny, a potem mieszkanie na guru trza przepisać. Miejmy nadzieję, że Zen zrezygnuje z tych roszczeń.
Zen, mnie też przekierowało. A za drugim razem już weszło to puste forum. Żeby nie było że chcę tam wrócić- sprawdzam z ciekawości.
U mnie jest już wszystko gotowe, zrobiłam nawet upload zdjęć na forumowy serwer, zdjęcia się same zmniejszają do 640pikseli, to dość wygodne 🙂
Jeśli się chcecie przenosić, to trzeba ustalić jakiś deadline - np. w nocy z poniedziałku na wtorek, albo wtorku na środę - żebym mogła przenieść wszystkie wątki aktualne, a nie np. pół dnia wcześniej, szkoda, żeby ktoś coś dopisał i przepadło.
No i w razie przenosin będę potrzebowała supportu moderatorek (a jak z moderatorkami Voltowymi, też chcą działać czy już nie?).
Na smaczek wrzucam pierwszy (dziewiczy) toperek forum, oczywiście proszę go potraktować z przymrużeniem oka, będzie go można zmieniać, wrzucać inne komunikaty, grafikę, aktualności (święta etc.).
Wydaje mi się, że taki topik całkiem niegłupio wprowadza w klimat tego specyficznego forum... 😉
Moze jako deadline wyznaczmy nockę dzisiejszą i po temacie. Jesli by ci to ułatwoło sprawę mozemy np o konkretnej godzinie zablokowac wątki i będziesz miała trochę więcej czasu.
Czy reszta moderatorek tez ma chęc? Ja mam;]
quantanamera napisał: hejka,
(a jak z moderatorkami Voltowymi, też chcą działać czy już nie?).
Ja mogę pomóc, ale to tylko jak forumowicze tego chcą bo było tu wyrażane, że nie byli zadowoleni ze sposobu w jaki moderowałam forum, także ja się pchać tam gdzie mnie nie chcą nie będe. Jak mnie chcą to chętnie pomogę