Forum pomoc, uwagi, testy »

Czy volta padła na amen? [przeniesiony z voltazastepcza.fora.pl]

kuki napisał:
"Forum czasowo nie działa - przepraszamy. Staramy się usunšć awarię. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwo�ci..."
Chyba czują na plecach oddech konkurencji
wątek zamknięty
ja i tak tam nie wroce:P jak bedzie nowe forum to lece tam a jak nie to zostaje tu😉
wątek zamknięty
Dworcika, chwila=wieczność.

Ja mam tylko nadzieję, że jeśli forum "Voltahorse" zmartwychwstanie,
to i tak większość pozostanie tu lub przeniesie się na Quantanamer-owy serwer.
wątek zamknięty
Miszka napisał: kuki napisał:
"Forum czasowo nie działa - przepraszamy. Staramy się usunšć awarię. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwo�ci..."
Chyba czują na plecach oddech konkurencji

Wystarczy spojrzeć ile nasze forum ma wiadomości i ilu użytkowników w tak krótkim czasie...
wątek zamknięty
chyba volta odżyła!
wątek zamknięty
normalnie szok!
i znowu wszystko od zera...
wątek zamknięty
No i co teraz? xP
wątek zamknięty
jakieś to dziwne...
http://www.voltahorse.pl/forum/index.php?rb_v=viewforum
http://www.voltahorse.pl/forum/index.php?rb_v=viewforum
a chcąc wejść w któryś z tematów jest:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/tomasz77/public_html/voltahorse/distribution/viewtopic.php on line 1423
wątek zamknięty
walic volte i tyle
wątek zamknięty
Ej to taka ogólna zmiana. Czyżby admin czytał, co pisaliśmy?!
http://www.voltahorse.pl/
wątek zamknięty
nie wracamy tam prawda?
ja już cała przerażona, bo tutaj nie mogłam wejść a tam sie dało. już myślałam, że pouciekałyście tam 🙁
wątek zamknięty
ja tam jestem za voltopirami 😉
wątek zamknięty
O nie. Ja się nie ruszam. Nie ma mowy, żeby mnie koleś dalej w balona robił.

Czekam spokojnie na to forum, które tworzy Quanta 🙂 Mam nadzieję, że uda się przenieść to, co tu napisaliśmy.
wątek zamknięty
ja też się nie ruszam!
wątek zamknięty
Ja jestem tam gdzie voltovicze. To przeciez o to tutaj chodzi, nie o nazwe, lecz o ludzi.
wątek zamknięty
To by było trochę żenujący jakbyśmy dali się znów zaciągnąć i siedzieć tam na warunkach admina...
wątek zamknięty
Wygląda jakby nic tam nie było.
Jak admin mógł być tak bezmyślny i zniszczyć tyle danych?
wątek zamknięty
ja tez nie chce wracac na volte, ale sie nie zarzekam, bo jesli wiekszosc z nas tam wroci, to ja pewnie tez. tak wiec kochani, jak w sekcie- nie wracamy tam i nikt sie nie moze wylamac

btw, od 40 min nie moglam tu wejsc..

ej, nowa twarz voltaforum???????
heh. pfff, wolalabym sobie swoj nick zaklepac...
wątek zamknięty
Zen, dobrowolnie wstępuję do "Sekty Zen"
wątek zamknięty
moze zrobimy ankiete by zobaczyć ile osob nie wróci?
[ ile wpisowe do "sekty zen"? 😉]
wątek zamknięty
Nie, nooo, ja już się tu czuję jak 'w domowej' Volcie, nigdzie nie idę.
wątek zamknięty
'we're all stars now in the dope show' 🙂

trzymajmy sie razem po prostu. forum volta znow nie dziala, przynajmniej u mnie daje przekierowanie na glowna.
ale sie przynajmniej otrzasnelam ze zludzen- nowy wyglad volty to jakas porazka in blue..
wątek zamknięty
ninevet, podobno w prawdziwych sektach najpierw są daniny, a potem mieszkanie na guru trza przepisać. Miejmy nadzieję, że Zen zrezygnuje z tych roszczeń.

Zen, mnie też przekierowało. A za drugim razem już weszło to puste forum. Żeby nie było że chcę tam wrócić- sprawdzam z ciekawości.
wątek zamknięty
hejka,
sprawozdanie z postępów prac 😉

U mnie jest już wszystko gotowe, zrobiłam nawet upload zdjęć na forumowy serwer, zdjęcia się same zmniejszają do 640pikseli, to dość wygodne 🙂

Jeśli się chcecie przenosić, to trzeba ustalić jakiś deadline - np. w nocy z poniedziałku na wtorek, albo wtorku na środę - żebym mogła przenieść wszystkie wątki aktualne, a nie np. pół dnia wcześniej, szkoda, żeby ktoś coś dopisał i przepadło.
No i w razie przenosin będę potrzebowała supportu moderatorek (a jak z moderatorkami Voltowymi, też chcą działać czy już nie?).

Na smaczek wrzucam pierwszy (dziewiczy) toperek forum, oczywiście proszę go potraktować z przymrużeniem oka, będzie go można zmieniać, wrzucać inne komunikaty, grafikę, aktualności (święta etc.).
Wydaje mi się, że taki topik całkiem niegłupio wprowadza w klimat tego specyficznego forum... 😉

wątek zamknięty
Moze jako deadline wyznaczmy nockę dzisiejszą i po temacie. Jesli by ci to ułatwoło sprawę mozemy np o konkretnej godzinie zablokowac wątki i będziesz miała trochę więcej czasu.
Czy reszta moderatorek tez ma chęc? Ja mam;]
wątek zamknięty
ahahaha jednak moje voltopiry.pl ? brawo quantanamera
wątek zamknięty
Nie wracajmy na starą Voltę,cooooo?
wątek zamknięty
sznurka dobry pomysl! w nocy z dzisiaj na jutro zablokowac watki w tedy przeniesc

quanta fajne to to 😀
wątek zamknięty
quantanamera napisał: hejka,
(a jak z moderatorkami Voltowymi, też chcą działać czy już nie?).

Ja mogę pomóc, ale to tylko jak forumowicze tego chcą bo było tu wyrażane, że nie byli zadowoleni ze sposobu w jaki moderowałam forum, także ja się pchać tam gdzie mnie nie chcą nie będe. Jak mnie chcą to chętnie pomogę
wątek zamknięty
mysle, ze mozemy wpasc na stara volte po dziewczyny, ktore tu nie dotarly.

hah, a pozniej zaczna sie naloty nie z volty, ale na volte i nazwa nawet pasuje
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.