mi tylko żal kopalni wiedzy jaka była stara volta...
poza tym jest mi tu dobrze 😀
edit:
ale jak sobie przypomnę niedziałająca wieki wyszukiwarkę której nikt nie próbował naprawić, to przestaje wierzyć że ktoś tam w ogóle coś robi
Chyba można sie jakoś dostać do starych postów, ostatnio nawet wyskoczył mi wątek forum w google jak szukałam jakiejś kurtki czy czegoś, ale nie próbowałam otwierać. Wcięło tylko posty po 22 maja czy jakoś tak.
A może zrobić wielką "Voltową" akcję archiwizacyjną?
Tzn. pokopiować stare te większe, bogatsze tematy, np. do Worda, póki jeszcze google pokazują kopie.
Tylko trzeba by się jakoś podzielić tematycznie - ktoś by wziął sprzęty, ktoś reproduktory, ktoś ujeżdżeniowe, itd...
ninevet napisał: Brzasku ostatnie 3 strony to dyskusja o tym, że niewiele chce wracać na volte tylko większość chce mieć swoje miejsce bez beznadziejnego admina. Nie zauważyłaś? ;/
przeczytalam pare poprzednich postów ktore byly o chamstwie i braku kultury na volcie i innych rzeczach dzieki ktorym volta jest taka nie inna.
co prawda juz zostalo stwierdzone ze volta to ludzie a nie server ale na starej volcie bylo multum informacji na juz prawie kazdy temat a ja byla osoba ktora jednak w poszukwaniu informacji bardzo czesto ją przeszukiwała.
WITAM
bardzo się cieszę,że tu trafiłam (dzieki wpisie montany na stajniach krk)
Nie byłam czynną uczestniczką Volty ale czytałam "od deski do deski" i baardzo mi jej brakowało (codziennie sprawdzałam,czy już ok) -zdązyłam się przyzwyczajic przez te prawie 2 lata.Na innych forach wogóle nie mogę złapać kontaktu-a tu, znowu jak "w domu"
pozdrawiam wszystkich i jest mi wszystko jedno czy tu czy na starej Volcie-byle można było Was czytać i czasami o coś zapytać lub się pochwalić
Tak, już nawet ruszyła wersja testowa forum na moim serwerze, oglądam opcje, sprawdzam, jak można by przenieść aktualne forum zachowując użytkowników itd. Chodzi o to, żeby zmienić tylko i wyłącznie adres w wyszukiwarce, a cała reszta została taka sama 🙂
Powinnam niedługo dać znać.
A co do strony głównej Volty - w standardowej rozdzielczości pod adresem voltahorse.pl nie widać nawet pierwszego newsa aktualności, tylko same banery. To już zdecydowanie przeczy wszelkim formom netykiety ze strony właściciela serwisu...
Tak sobie myślę, że może z czasem reklamodawcy z volty przeniosą się za nami. Wtedy byłaby to może jakaś forma"zapłaty" wobec quanty. Wiem,ze zaoferowała się robić to charytatywnie, ale z czasem roboty może przybyć...