Forum pomoc, uwagi, testy »

Czy volta padła na amen? [przeniesiony z voltazastepcza.fora.pl]

mi tylko żal kopalni wiedzy jaka była stara volta...

poza tym jest mi tu dobrze 😀
edit:
ale jak sobie przypomnę niedziałająca wieki wyszukiwarkę której nikt nie próbował naprawić, to przestaje wierzyć że ktoś tam w ogóle coś robi
wątek zamknięty
Chyba można sie jakoś dostać do starych postów, ostatnio nawet wyskoczył mi wątek forum w google jak szukałam jakiejś kurtki czy czegoś, ale nie próbowałam otwierać. Wcięło tylko posty po 22 maja czy jakoś tak.
wątek zamknięty
A może zrobić wielką "Voltową" akcję archiwizacyjną?
Tzn. pokopiować stare te większe, bogatsze tematy, np. do Worda, póki jeszcze google pokazują kopie.
Tylko trzeba by się jakoś podzielić tematycznie - ktoś by wziął sprzęty, ktoś reproduktory, ktoś ujeżdżeniowe, itd...
wątek zamknięty
ninevet napisał: Brzasku ostatnie 3 strony to dyskusja o tym, że niewiele chce wracać na volte tylko większość chce mieć swoje miejsce bez beznadziejnego admina. Nie zauważyłaś? ;/

przeczytalam pare poprzednich postów ktore byly o chamstwie i braku kultury na volcie i innych rzeczach dzieki ktorym volta jest taka nie inna.

co prawda juz zostalo stwierdzone ze volta to ludzie a nie server ale na starej volcie bylo multum informacji na juz prawie kazdy temat a ja byla osoba ktora jednak w poszukwaniu informacji bardzo czesto ją przeszukiwała.
wątek zamknięty
to ja się tutaj wtrącę - linka dostałam od _kate. Myślę, że tutaj zostanę 🙂 Miło Was wszystkich znów zobaczyć choćby wirtualnie 😉
wątek zamknięty
A ja nie mogę avartara wrzucić , choćbym zdjęcie widoczne pod mikrskopem jedynie zrobiła

Pozdrawiam 🙂
wątek zamknięty
Bischa podeślij mi na maila:
forget-me-not04@o2.pl
Wstawię.
wątek zamknięty
Sama Was w końcu znalazłam. Witajcie..
wątek zamknięty
cover witamy 🙂
tak z ciekawości - jak sama znalazłaś?

może adnimistrator volty jakis rekord faktycznie chce pobić - ile czasu uda mu się nie podchodzić do naprawienia sprawy?
wątek zamknięty
nie wiem ale widzę, ze mamy już pierwszego końskiego reklamodawcę....
jest szansa, że zrobimy tu "nową Amerykę" 😀😀
wątek zamknięty
Bo admin ma nas w dupie?

Deb- nie nasz a fora.pl niestety ;p
wątek zamknięty
Korsarz - ktoś gdzieś wcześniej do admina pisał i dostawał bardzo jasne odpowiedzi w stylu "pracujemy nad tym".

Mam wrażenie, że nikomu na forum na Volcie nei zależy, więc szybko go nie podniosą.

A strona główna Volty działa? Niestety, mi się nie otwiera,. bo jest tak zapchana reklamami, że przeglądarka się wiesza.
wątek zamknięty
To co? Przenosimy się na swoje?
Quantanamera nadal jesteś chętna by adminować i udostępnić
witrualną przestrzeń?
wątek zamknięty
WITAM
bardzo się cieszę,że tu trafiłam (dzieki wpisie montany na stajniach krk)
Nie byłam czynną uczestniczką Volty ale czytałam "od deski do deski" i baardzo mi jej brakowało (codziennie sprawdzałam,czy już ok) -zdązyłam się przyzwyczajic przez te prawie 2 lata.Na innych forach wogóle nie mogę złapać kontaktu-a tu, znowu jak "w domu"
pozdrawiam wszystkich i jest mi wszystko jedno czy tu czy na starej Volcie-byle można było Was czytać i czasami o coś zapytać lub się pochwalić
wątek zamknięty
Tak, już nawet ruszyła wersja testowa forum na moim serwerze, oglądam opcje, sprawdzam, jak można by przenieść aktualne forum zachowując użytkowników itd. Chodzi o to, żeby zmienić tylko i wyłącznie adres w wyszukiwarce, a cała reszta została taka sama 🙂

Powinnam niedługo dać znać.

A co do strony głównej Volty - w standardowej rozdzielczości pod adresem voltahorse.pl nie widać nawet pierwszego newsa aktualności, tylko same banery. To już zdecydowanie przeczy wszelkim formom netykiety ze strony właściciela serwisu...
wątek zamknięty
Quantanamera, dzięki za dobre wieści.
wątek zamknięty
super super super

juz sie nie moge doczekac.

coraz wolniej mi sie laduje to forum- juz nie smiga jak dwa tyg temu- wam tez czy moze u mnie cos nie gra?
wątek zamknięty
Tez sie cieszę z takiego obrotu sprawy!!!
wątek zamknięty
Zen, mi tak samo. Chyba voltowicze zawalili serwer fora.pl
Ale za to jaka popularność
wątek zamknięty
Tak sobie myślę, że może z czasem reklamodawcy z volty przeniosą się za nami. Wtedy byłaby to może jakaś forma"zapłaty" wobec quanty. Wiem,ze zaoferowała się robić to charytatywnie, ale z czasem roboty może przybyć...
wątek zamknięty
cover dobry pomysl! miejmy nadzieje, ze tak bedzie!
wątek zamknięty
Super wieści!

A właściwie to na jaką nazwę się decydujemy? Volta Zastępcza?!
Bo chyba jak już to trzeba by się odciąć zupełnie od Volty i dać Nam nową nazwę.
wątek zamknięty
Quanta, czy zyski z ewentualnych banerów reklamowych byłyby dla Ciebie satysfakcjonującą "zapłatą" za Twoją pracę?
wątek zamknięty
jak już pisałam pierwszy reklamodawca przeniósł się już ze starej volty tutaj 🙂 jestem pewna że na nowe forum też sie chętnie przeniesie 😀
wątek zamknięty
quanta jesteś boska 😉 !

nazwa stanowczo nowa, volta była tam teraz będzie nasz nowy światek 😉
wątek zamknięty
Quanta
Już sie nie moge doczekać, kiedy bedziemy na "naszym" nowym adresie.

Tez myslę, że jednak trzeba inną nazwę wymysleć. .

Moze w nazwie warto by bylo uzyć coś z słowem TABUN , STADO itp, na pamiątkę, jak w obliczu trudności sie pięknie zjednoczyliśmy?

A moze po prostu - VOLTOWICZE , by tytuł przypominał, ze to forum to przede wzystkim ludzie... (a nazwa technicznie przecież już jest inna)

Moze macie jakieś propozycje?
wątek zamknięty
mi tam bardzo się podobaja "voltopiry" 😀
wątek zamknięty
geriavity i szczypiory ?;p
złośnice, morderczynie , krwawe jędze, księżniczki ?😀
wątek zamknięty
trzeba by się dowiedzieć, czy VOLTA nie jest znakiem zastrzeżonym.

nie każdy jest voltopirem tutaj 😉

trzeba wymyślić jakąś nazwę i może zrobimy głosowanko 🙂
wątek zamknięty
jestem za 🙂
bo jeśli chcemy sie odciąc od Volty (choć to ona sie właściwie odcięła od nas), to trzeba by było wymyślić coś oryginalnego 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.