Termin do bani, mam w tym czasie wesele na którym jestem świadkową i nie mogę się urwać. Jestem wściekła bo byłam co roku i co roku czekam z utęsknieniem na Strzegom. 👿 Pewnie nawet w telewizji nie obejrzę 😀iabeł:
No tak, tak tyle że w czerwcu zawsze trudno jest się jeszcze wyrwać a sierpień to już zupełny luz.
U mnie poza tym jest jeszcze kwestia finanowa, bo jadę na Opener'a, a i w przypadku Strzegomia i Opener'a jedziemy moim autem więc będą robić za kierowce, a benzyna nie woda.
Właśnie poznałam terminy ostatnich egzaminów i pojawię się w Strzegomiu razem z dwiema koleżankami ze studiów 😁 Dojedziemy 23ego i będziemy siedzieć głównie w biurze zawodów. PS. Ponieważ ostatnio w Strzegomiu byłam 2lata temu, to już dawno skasowałam numer pani Marty Wójcik. Czy może ktoś mi go podać na pw? Byłabym bardzo wdzięczna :kwiatek:
A tam. 2 lata temu wystarczyło zadzwonić do pani Marty, a ona podsyłała po nas samochód do jakiejś wioski, do której dojeżdżało się autobusem z Wrocławia 🙂 (oczywiście jeśli mowa o wolontariuszach)
do jakiejś wioski, haha, toż to strzegom własnie był! po wolontariuszy wyśle kogos jeśli dojeżdżają, ale nie jak poszli na spacer i bolą ich nogi, ani po innych "widzów" też nie przyjedzie. niemniej, napisałam przecież "musi cię ktoś z dworca odebrać"
o, okwiat edytowała zanim wysłałam wiadomość, trudno. btw, pozdrów biuro ode mnie, w końcu może mnie pamiętają :P i weź coś dla mnie jeśli będą coś rozdawać :p
Da się dojechać nawet bez auta. We Wrocku trzeba wsiąść w jakikolwiek autobus jadący do Jeleniej Góry (chyba tylko ze 2 lub 3 kursy w ciagniu dnia nie jadą przez Strzegom), a jeżdzą w zasadzie co godzinę. A w Strzegomiu w sobotę i niedzielę ma być darmowy autobus do Morawy http://www.worldcupstrzegom.pl/pl/widzowie