Przy zakupach w Sephorze z reguły dostaje się próbki... Chociaż tak średnio sprawiedliwie, bo raz wydaję 30 zł i dostaję próbkę podkładu, perfum i kremu, a raz 100 zł i jedną próbkę bazy pod podkład 😎
mi w Sephorze do każdego zakupu dorzucają ok 10 próbek perfum + próbki podkładu etc, a wcale kokosów tam na mnie nie zbijają... 🙄 Może to kwestia uroku osobistego? 💃 😁
Tak mi się właśnie skojarzyło - koleżanka moja pół wyprawki dla dziecka kiedyś skompletowała z gratisów (kosmetyki i pieluchy). Zamawiała z jakiś stron internetowych. Nie mam teraz z nią kontaktu żeby spytać. Ale może któraś mama wie gdzie tak można 😎?
[quote author=szalonakobyła link=topic=21906.msg563381#msg563381 date=1271942451] ale w którym? w którym dają to ja lecę! Niedługo lato nogi ogolić trzeba ;p [/quote]
cinema-city 😉 jak szła kobieta z mezczyzna to dostawali jedna damska, druga meska 😉 ja poszlam z kolezanka, dostalysmy dwie damskie 😉
Tak mi się właśnie skojarzyło - koleżanka moja pół wyprawki dla dziecka kiedyś skompletowała z gratisów (kosmetyki i pieluchy). Zamawiała z jakiś stron internetowych. Nie mam teraz z nią kontaktu żeby spytać. Ale może któraś mama wie gdzie tak można 😎?