Forum towarzyskie »

Próbki/ gratisy.

Znacie jakieś strony gdzie można otrzymać próbki produktów?
sprawdzone strony które znam to .
Whiskas
Peddigree
OB
Tena Lady.
Przy zakupach w Sephorze z reguły dostaje się próbki... Chociaż tak średnio sprawiedliwie, bo raz wydaję 30 zł i dostaję próbkę podkładu, perfum i kremu, a raz 100 zł i jedną próbkę bazy pod podkład  😎
W Sephorze nic nie kupując możesz poprosić o bezpłatną próbkę fluidu czy jakiegoś kremu.
To tak, ale przy zakupie też coś dodają
mi w Sephorze do każdego zakupu dorzucają ok 10 próbek perfum + próbki podkładu etc, a wcale kokosów tam na mnie nie zbijają...  🙄
Może to kwestia uroku osobistego?  💃  😁
buyaka to na pewno kwestia uroku osobistego. 🙂🙂 A coś co można zamówić przez internet? jak ja np. tampony ob, które leżą od roku zapomniane xD
mnie rozwalilo wczoraj w kinie jak dostalam maszynke do golenia- jednorazowke 😎
ale w którym? w którym dają to ja lecę! Niedługo lato nogi ogolić trzeba ;p
Tak mi się właśnie skojarzyło - koleżanka moja pół wyprawki dla dziecka kiedyś skompletowała z gratisów (kosmetyki i pieluchy). Zamawiała z jakiś stron internetowych. Nie mam teraz z nią kontaktu żeby spytać. Ale może któraś mama wie gdzie tak można 😎?
[quote author=szalonakobyła link=topic=21906.msg563381#msg563381 date=1271942451]
ale w którym? w którym dają to ja lecę! Niedługo lato nogi ogolić trzeba ;p
[/quote]

cinema-city 😉
jak szła kobieta z mezczyzna to dostawali jedna damska, druga meska 😉 ja poszlam z kolezanka, dostalysmy dwie damskie 😉
Tak mi się właśnie skojarzyło - koleżanka moja pół wyprawki dla dziecka kiedyś skompletowała z gratisów (kosmetyki i pieluchy). Zamawiała z jakiś stron internetowych. Nie mam teraz z nią kontaktu żeby spytać. Ale może któraś mama wie gdzie tak można 😎?

o też by mi się przydało 😀
Teraz już nie dają, siedziałam kiedyś na forach o gratisach, rozesłałam ładne maile z prośbą o gratisy do ok 300 różnych firm i dostałam....

Jedną paczkę w której były jakieś małe próbki karm dla psów naturalnych...
mnie rozwalilo wczoraj w kinie jak dostalam maszynke do golenia- jednorazowke 😎

w krakowie dostałyśmy dezodoranty  🤣
dezodoranty, szampony, parowki, batoniki, pasta colgate...... wszystko bylo rozdawane w kinie - klient placi, to ma promocje

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się