Wiecie co ale to jest chyba tak jak pisze Moniska,że zalezy od ochroniarza. Przykład z Torwaru,miałam plakietke dziennikarza;] tylko ze bez nazwiska, 2 dni wchodziłam w tą i we w tą i nikt nie się nie czepiał.. nawet sie uśmiechali 😉 a w niedziele stała,taka jedna z którą miałam cały dzień problem,bo sie czepiala.Rano jak mnie zobaczyła, to juz wiedziałam,że coś będzie nie halo.. bo mnie tak zmierzyła. Mimo waszych nie najlepszych opini żałuję bardzo,że nie dotarłam ale ja zawsze jeździłam bardziej żeby się z ludźmi spotkac i polookac na jakies przekazdy niz zakupocholizm i siedzenie godzinami na tybunie..;]
Jak znajdziemy kogoś odpowiedzialnego, żeby mu stajnię pod opieką zostawić, to jak najbardziej, tyle że już raczej nie damy rady na wszystkie trzy dni, więc jeśli w ogóle, to sobota.
Zanim zaczniecie zbierać na bilet poczekajcie, żeby się potwierdziło czy w ogóle w tym roku są targi. Mnie zawodnicy, którzy zgłosili chęć startu poinformowali, że wpierw mówiło się o tym że targów nie ma być. Potem że tak jak w zeszłym roku przeniesiono je na luty. Tak więc narazie czekają na decyzję
Targi raczej będą. Nie ma oficjalnych informacji, że coś ma się ślizgnąć. Ja mam zabójczy plan 👀 piątek- sobota Berlin, niedziela Poznań... bo ten sam termin co targów Berlińskich i nie chce odpuścić.
[quote author=Wilejka link=topic=219.msg369661#msg369661 date=1257264138] Hej, ale jest napisane tylko o targach sprzętu jeździeckiego, o zawodach nic ... czy jestem ślepa ? 😀
Wilejka w kalendarzu PZJ jest napisane ,że są planowane CSI 😉 sprawdzałam przed chwilą;-) [/quote]
Uff! 😀 W takim razie, co? Do zobaczenia? 🙂 Te targi to dla mnie zawsze wielkie święto. Tylko skąd pieniądze brać 👀
" Z przykrością informujemy, że Komitet Organizacyjny HZO-B3* (06-08.12.2009) i CSI2*-W (11-13.12.2009) w Poznaniu z przyczyn organizacyjno-finansowych został zmuszony do odwołania ww. zawodów. "