Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

Dzisiaj byłam na chwilkę 🙂 wszystko wygląda super, jutro też się wybieram.
Czy ktoś orientuje się czy po kupnie biletu na cavaliadę można wejść na odbywające się w tym samym czasie targi sztuki? I swobodnie przemieszczać pomiędzy tymi dwoma imprezami?
Za skarby świata nigdzie nie mogę znaleźć list startowych - widział ktoś?  :kwiatek:
Karutek, dziękuję, dobra kobieto! :kwiatek:

calisaneri, http://www.cavaliada.pl/pl/cavaliada_sport/cavaliada_lista_koni_05_12_2011.pdf
Lotnaa, ale ja zostaję do niedzieli 😉

💃 , no to łał! Ja jeszcze nie wiem, czy będę w sobotę czy w niedzielę, ale może w końcu się poznamy 🙂
calisaneri, wczoraj na ŚK były listy na dzisiaj, może jutrzejsze też się pojawią
ogurek, a Ty jesteś jutro?
mam taki plan, jeśli dojadę będę się za wami rozglądał
znajdziemy Cię  😎 planujemy zdarzyć na DR  😉
A ja sobie rozpoczęłam dziś oglądanie Cavaliady na świecie koni, i przy tym zostanę 😉. Będę Was wypatrywać na ekranie 😉.
Uwaga Uwaga!!! W niedziele bede miala wolne miejsca w samochodzie na trasie POZNAŃ ( cavaliada) TRÓJMIASTO 🙂 ZAPRASZAM chetnych 607831320 sms.
Byłam, zdjęcia porobiłam. Zaraz wstawię 🙂
Laguna jest dużo sprzętu  🤔 
Nie byłam w ogóle na hali ze sprzetem. Prze zokna widziałam że np INTER API pozamykane na 10 spustów, ihaha tez ma zjechać jutro. Więc odpuściłam sobie wychodzenie na dwór szczególnie, że w tym roku nie ma "rękawa" łączącego hale, a i na głównej było tak zimno, że ludzie (w tym ja 😉 ) siedzieli w kurtkach
No właśnie ubierzcie się ciepło, bo jest masakra !
W pierwszy dzień zawsze było tak zimno, bo dla tej garstki ludzi co dzisiaj była nie opłaca się włączać nawiewów. Jutro powinno być cieplej.
Teraz się załamałam ,ostatnio było tak ciepło że bez kurtek się śmigało . Może połączą te hale  😉
Ja prawdę mówiąc nie mam pojęcia którędy będzie przejście, bo większości drzwi są naklejki "przejścia nie ma", a nie chciało mi się sprawdzać które jednak są otwarte.

Pierwsze pstryki

A już się nie mogę doczekać  😜
Mam nadzieję, że jutro na DR już będę.
Już nie mogę się doczekać ,dawaj więcej zdjęć  💘 

No to do zobaczenia jutro i przez weekend wszystkim 😉
Dzisiaj część targowa była zamknięta. Targi zaczynają się od jutra. Dzisiaj był czynny tylko pawilon 5 z zawodami 🙂
Ja też już dziś byłam, załatwić wejście zanim zaczną się kolejki 😉
Zaskoczyła mnie wysokość trybun na krótkich ścianach parkuru - łaaaaaał! Na długiej ścianie są takie, jak w poprzednich latach. Wjazd na parkur bliżej publiczności. Lepiej widać rozprężalnię.

Rzeczywiście w południe była garstka ludzi, na trybunach większość garstki stanowili zawodnicy. Rękawów rzeczywiście nie widziałam, ale na planie są, więc pewnie właśnie je montowali. Mam tylko nadzieję, że tym razem nie będzie tam palarni :/

Bilet, z tego co widzę na stronach MTP, pozwala wejść na Festiwal Sztuki i Przedmiotów Artystycznych w pawilonach 7 - super, bo tam niezłe cudeńka na Święta można wyhaczyć. Kupując wstęp na Festiwal będzie też można wejść na pokazy i targi końskie (a na sport już nie).

Do zobaczenia 🙂
Ja będę w niedziele ,więc będę śledzić wątek czy dalej tak zimno jest tam i czy założyli rękawy do hal .
Popołudniu wyjazd  😅
Od jutra jestem na Cavaliadzie  🏇
Ktoś jedzie w sobotę z Warszawy pociągiem lub samochodem?
Abre kombinuj kombinuj  😅 mam nadzieję że dojedziesz  😀
.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się