Czy ktoś orientuje się czy po kupnie biletu na cavaliadę można wejść na odbywające się w tym samym czasie targi sztuki? I swobodnie przemieszczać pomiędzy tymi dwoma imprezami?
Nie byłam w ogóle na hali ze sprzetem. Prze zokna widziałam że np INTER API pozamykane na 10 spustów, ihaha tez ma zjechać jutro. Więc odpuściłam sobie wychodzenie na dwór szczególnie, że w tym roku nie ma "rękawa" łączącego hale, a i na głównej było tak zimno, że ludzie (w tym ja 😉 ) siedzieli w kurtkach
Ja prawdę mówiąc nie mam pojęcia którędy będzie przejście, bo większości drzwi są naklejki "przejścia nie ma", a nie chciało mi się sprawdzać które jednak są otwarte.
Ja też już dziś byłam, załatwić wejście zanim zaczną się kolejki 😉 Zaskoczyła mnie wysokość trybun na krótkich ścianach parkuru - łaaaaaał! Na długiej ścianie są takie, jak w poprzednich latach. Wjazd na parkur bliżej publiczności. Lepiej widać rozprężalnię.
Rzeczywiście w południe była garstka ludzi, na trybunach większość garstki stanowili zawodnicy. Rękawów rzeczywiście nie widziałam, ale na planie są, więc pewnie właśnie je montowali. Mam tylko nadzieję, że tym razem nie będzie tam palarni :/
Bilet, z tego co widzę na stronach MTP, pozwala wejść na Festiwal Sztuki i Przedmiotów Artystycznych w pawilonach 7 - super, bo tam niezłe cudeńka na Święta można wyhaczyć. Kupując wstęp na Festiwal będzie też można wejść na pokazy i targi końskie (a na sport już nie).